הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה גרועה בסקוואט

dor694

משתמש מתחיל
124
4
נק' מוניטין:
7
124
4
שלום לכולם,

פתחתי כבר נושא על הטכניקה של הדדליפט ועכשיו על הסקוואט, באימונים האחרונים אני מתקשה בסקוואט אז צילמתי 4 סטים:

סט אחרון ב1/10 - 5*95

3 סטים לפי הסדר ב4/10- 5*100:

אימון אחרון(אימון אחרי) הצלחתי סט של 5*102.5 בטכניקה גרועה, והרגשתי שאני יכול ליפול אז הורדתי ל-80 וניסיתי לשפר טכניקה ולא יודע אם הצלחתי אבל הצלחתי לעשות 2 סטים מלאים.

אני חייב הערות על הטכניקה, אם אפשר להתרכז בזווית של הרגליים אני לא יודע אם היא טובה מידי, אולי היא רחבה מידי, אבל העמידה הרגילה שלי היא בזווית של 30 מעלות. אני גם שם לב שהברך שמאל שלי קורסת פנימה, והרגליים שלי רועדות כשאני עומד לפני כל חזרה..

אני לא רוצה להפסיק את ההתקדמות.. מה אומרים להוריד משקלים בדדליפט ובסקוואט או להמשיך להעלות במשקל?
תודה לעוזרים!!
דרך אגב אני בSS

וואלה לא ראיתי שום דבר רע, באמת שחיפשתי.

העמידה הצרה עם כפות רגליים מופנות חזק החוצה קצת מוזר לי, אבל זו לא בטוח הבעיה.

העקבים עולים. תדאג שלא יעלו והשאר יסתדר מעצמו
אתה יכול לנסות גם לעשות LB .

שלום לכולם,

פתחתי כבר נושא על הטכניקה של הדדליפט ועכשיו על הסקוואט, באימונים האחרונים אני מתקשה בסקוואט אז צילמתי 4 סטים:

סט אחרון ב1/10 - 5*95

3 סטים לפי הסדר ב4/10- 5*100:

אימון אחרון(אימון אחרי) הצלחתי סט של 5*102.5 בטכניקה גרועה, והרגשתי שאני יכול ליפול אז הורדתי ל-80 וניסיתי לשפר טכניקה ולא יודע אם הצלחתי אבל הצלחתי לעשות 2 סטים מלאים.

אני חייב הערות על הטכניקה, אם אפשר להתרכז בזווית של הרגליים אני לא יודע אם היא טובה מידי, אולי היא רחבה מידי, אבל העמידה הרגילה שלי היא בזווית של 30 מעלות. אני גם שם לב שהברך שמאל שלי קורסת פנימה, והרגליים שלי רועדות כשאני עומד לפני כל חזרה..

אני לא רוצה להפסיק את ההתקדמות.. מה אומרים להוריד משקלים בדדליפט ובסקוואט או להמשיך להעלות במשקל?
תודה לעוזרים!!
דרך אגב אני בSS

הטכניקה שלך קצת רשלנית (מקצב, אחיזה, אחידות בתנועה) אבל זה לא גרוע כמו שהצגת את זה.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות הטובות .. הייתי בטוח שהטכניקה גרועה .. ניסיתי יום שני 90 הצלחתי 2 סטים ואת השלישי הצלחתי רק 3.. יכול להית שזה בגלל שינה ואוכל .. אני אנסה להקפיד על זה השבוע ואני אעדכן !!
שוב תודה

• פותח/ת השרשור
עדכון:

עשיתי יום שישי
5*95, ועוד 2 סטים של 5*100.
זה הסט האחרון:

אשמח להערות על הטכניקה(מכמה שאפשר לראות בכל מקרה.),
תודה לכולם!
?

אני חושב שאתה עולה קצת עם הגב.
אתה צריך לעבוד על היפ דרייב, כלומר עלייה מהאגן. נראה שאתה עושה גוד מורנינג קטן.
תקנו אותי אם אני טועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית