הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות חלבון

וואללה? יאללה מהיום 200ג' חזה עוף בצהריים פק"ל וסקופ חלבון בבוקר במקום חצי
אה כן וביצה לכל ארוחה שטונה מעורבת בה

יש מקרים שביצה אחת ביום זה מספיק. תבדוק כמה כולסטרול ביום יוצא לך אם תצרוך 2 ביצים ביום, לי אישית זה יצא הרבה אז הורדתי.

כולסטרול זה אנאבולי 😛 , היה מחקר שמראה ביצה אחת מלאה מול 3 ביצים מלאות ביום לא היה הבדל בערכים של הכולסטרול בדם , אבל האלו עם ה3 הייתה השפעה רבה יותר בכוח באימונים (משהו כמו 20-30% יותר)

כולסטרול ושומן זה אולי הדרך הכי טובה להעלות את הטסטוסטרון.
מה שמשנה זה לא הכולסטרול אלא היחס בין השומנים שהוא המשפיע העיקרי על רמות הHDL\LDL בדם.

בקשר לנושא, מממ... 2-2.5 ממקורות חלבון, ועוד איזה 1 מהשאר

זה לא היה הומור , באמת אסור.
במצבך תתחיל להזריק לי כולסטרול לדם , המחקר לא יהיה בריא בשבילך 🤡

Effect of Dietary Cholesterol on Muscle Hypertrophy with Resistance TVaining: Randomized Double Blind Placebo-Controlled TVial
1768: Board #56 May 31 8:00 AM 9:30 AM
[C-26 Free Communication/Poster - Nutritional Interventions: MAY 31, 2007 7:30 AM 12:30 PM ROOM: Hall E]

Riechman, Steven E.; Gasier, Heath G.
Texas A&M University, College Station, TX. Email: [email protected]
Funded by: US Poultry and Egg Association

We have previously demonstrated a strong association of dietary cholesterol on lean mass and strength gains with resistance exercise training (RET) in older adults, independent of dietary protein.

PURPOSE: To follow up, we conducted a randomized trial in which we administered either 0 eggs/day (3.5 mg/kg lean/day cholesterol, the ATP III recommendation of <200 mg/day), ~ 1 egg/day (7.0 mg/kg lean/day, ~400 mg/day, average American diet) or ~3 egg/day (14.0 mg/kg lean/day, ~800 mg/day) mixed in a standard protein drink. Isocaloric supplemention was administered every 12 hours starting immediately post exercise.

METHODS: Healthy, recreationally active 50–69 year old men and women performed a standard 12 week RET protocol, 3 times a week, 8 exercises, 3 sets of 8–12 repetitions at 70% of 1 repetition maximum. Prior to testing and training, subjects participated in 5 hours of diet education and 6 hours of exercise orientation. During RET, subjects restricted cholesterol to 3.5 mg/kg lean/day and consumed >1.0 g/kg protein. Dietary records were submitted 4x/week to assess compliance.

RESULTS: Lean mass increased 2.4 ± 2.9% and gains were significantly different (P<0.05) between the 1 and 3 egg groups (0 egg=2.5 ± 4.0%, 1 egg 0.7 ± 2.0%, 3 eggs=3.6 ± 2.7%). Composite strength increases (chest +leg press) were significantly greater in the 3 egg group (0egg=14 ± 7%, 1 egg=8 ± 10%, 3 eggs=33 ± 19%). Blood cholesterol was significantly increased in the 1 egg group only (0 egg=+1 ± 23, 1 egg +17 ± 9, 3 eggs=+6 ± 9 mg/dL).

CONCLUSIONS: Our results suggest that dietary cholesterol may have a modest role in muscle mass and strength increases and an uncertain role on cardiovascular risk factors when undergoing RET.

המחקר מתייחס להבדל בין צריכה של , 0 , 1 או 3 ביצים שלמות ביום והכולסטרול שבהן , כך שההבדל בין 3 ביצים ל0 ביצים היה 1-3% "מסה רזה".
הכוח בין צריכה של 0 ביצים ל3 ביצים עלה בתרגיל חזה ולחיצת רגליים ב 33±19%
המחקר התנהל במשך 12 שבועות.

משה אני מעביר את הדיון כמה תגובות אחורה:
אפשר להחליף פחמימות בחלבון? החלבון באמת יומר לפחמימה? בא לי להרביץ המון בשר

תרביץ מה תרוצה , הכל תלוי במצב הפיננסי שלך , העדפות שלך וכו'.
אם הוא יהפוך לפחממה בסופו של דבר אולי כן כי יהיה עודף ממנו , הוא גם יכול להפוך לאנרגיה (מה שקורה גם לפחממה ושומן) , בקיצור הכל העדפות אישיות איך יחס התפריט שלך יהיה מורכב כמו כן גם מה שעובד עליך.
אם בא לך חלבון תוסיף חלבון , אתה יכול לחיות בשקט על 3-4 גרם חלבון פר קילו אם אין לך כל בעיה רפואית כזו או אחרת.

קיצר
back to the lab again
ממחר אני הולך על כמויות חלבון הרבה יותר גדולות על חשבון פחמימות.
זה אמור להפריע להתאוששות בין אימונים? כי אני מקבל פחות פחמימה אז זה אומר פחות גליקוגן?

אני גם מעוניין לבדוק איך זה ישפיע ויזואלית על העלייה שלי, אולי היא תהיה פחות נוזלית (לא שזה מפריע לי, אני באמת סקרן!)

בעיקרון זה אמור להביא לעליה פחות נוזלית, לא יודע עד כמה זה יראה לעין, אבל זה העיקרון.
זה בסדר, המאגרים שלך מלאים בין כה וכה אם אתה במאזן חיובי ואתה גם ככה לא מתנזר מפחמימות, פשוט צורך פחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית