הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית חוות דעת על התוכנית

• פותח/ת השרשור av1
  • פורסם בתאריך

av1

משתמש מתחיל
185
3
נק' מוניטין:
3
185
3
אהלן.
אני עם התוכנית הזאת אוטוטו חצי שנה[עשיתי שינויים קטנים במהלך הזמן]
מבקש חוות דעת על התרגילים ומספר הסטים+חזרות
A:
חזה,רגליים,יד אחורית
חזה:
לחיצת חזה 4X8
לחיצת חזה עם דאמבלים בשיפוע 4X8-10
פרפר 4X8-10
לחזה הוספתי סט 1 לכל תרגיל,לפני שבועיים,להשאיר ככה?
רגליים:סקוואט 3X8
LEG CURLS 3X10
תאומים בסמיט 3X10
יד אחורית:מקבילים 3X10
כבל 3X8-10
משקולת מעל הראש 3X10
B:כתפיים,גב,יד קדמית
כתפיים:לחיצת כתפיים 3X8
לחיצת כתפיים בישיבה[שיפוע]3X10
הרמת מוט W למעלה 3X10,או עם משקולות לצדדים3X10[מרגיש את זה עובד יותר חזק,אבל אשמח לתרגיל יותר טוב]
גב:מתח 3X8
פולי עליון 3X8-10
והרמת מוט בשכיבה 3X8-10
יד קדמית:מוט W 4X8 וכפיפות מרפקים עם דאמבלים 3X10
איך זה?
תודה מראש

לחזה הוספתי סט 1 לכל תרגיל,לפני שבועיים,להשאיר ככה?
במקום להוסיף סטים תוסיף משקל עבודה.

לדעתי התוכנית שלך ארוכה מדי ואתה תרוויח יותר מלקצץ אותה ל7-8 סטים לשריר גדול ו4-5 לשריר קטן ולנסות להתקדם יותר במשקלי העבודה

• פותח/ת השרשור
במקום להוסיף סטים תוסיף משקל עבודה.

לדעתי התוכנית שלך ארוכה מדי ואתה תרוויח יותר מלקצץ אותה ל7-8 סטים לשריר גדול ו4-5 לשריר קטן ולנסות להתקדם יותר במשקלי העבודה
זה לא יעזור לי לעלות במשקלי העבודה.
היום העלתי סך הכל 2.5 קילו בלחיצת חזה ועשיתי רק 4 חזרות[אם להחשיב את זה ממש בכללי,אז זה היה 7.5 קילו,אבל זה עושה הבדל עצום]
ד"א,המשקל שלי היה תקוע 3-4 חודשים,אבל המשקלים עלו.
אז אני לא יודע כמה סטים לעשות,הרבה אומרים לי ש3 סטים זה למתאמן מתחיל,אני חייב לעשות כבר 4.

זה לא יעזור לי לעלות במשקלי העבודה.
למה החלטת את זה?
היום העלתי סך הכל 2.5 קילו בלחיצת חזה ועשיתי רק 4 חזרות
ברור שיהיה לך קשה להתקדם עם תוכנית כל כך ארוכה
אז אני לא יודע כמה סטים לעשות,הרבה אומרים לי ש3 סטים זה למתאמן מתחיל,אני חייב לעשות כבר 4.
זאת ממש לא תמיד האופציה האידיאלית להוסיף סטים ככל שאתה מתאמן מתקדם יותר. בכל מקרה, מה משקל הגוף ומה משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס? ולמה אין לך בתוכנית סקוואט, דד ליפט ופרס בעמידה?

• פותח/ת השרשור
למה החלטת את זה?
ניסיתי
ברור שיהיה לך קשה להתקדם עם תוכנית כל כך ארוכה

זאת ממש לא תמיד האופציה האידיאלית להוסיף סטים ככל שאתה מתאמן מתקדם יותר. בכל מקרה, מה משקל הגוף ומה משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס? ולמה אין לך בתוכנית סקוואט, דד ליפט ופרס בעמידה?
יש,תבדוק עוד פעם
לחיצת חזה 55 קילו 8 חזרות 2 סטים,סט אחרון 60 קילו 7-8 חזרות
משקולות בשיפוע הייתי עושה 15 קילו כל יד,עד לפני 3 שבועות-חודש,עכשיו זה 20 קילו,אותו טווח חזרות
סקוואט חלש מאוד אצלי,40-50 קילו 8 חזרות 3 סטים
שים לב שמשקל גוף תקוע כבר 4 חודשים,לפני שבוע וחצי התחלתי לאכול יותר,עליתי חצי קילו.
מילטרס פרס בעמידה יש,35 קילו 8 חזרות 2 סטים,סט אחרון 40 קילו 7-8 חזרות
משקל גוף 69.0,גובה 183

יש,תבדוק עוד פעם
לחיצת חזה 55 קילו 8 חזרות 2 סטים,סט אחרון 60 קילו 7-8 חזרות
משקולות בשיפוע הייתי עושה 15 קילו כל יד,עד לפני 3 שבועות-חודש,עכשיו זה 20 קילו,אותו טווח חזרות
סקוואט חלש מאוד אצלי,40-50 קילו 8 חזרות 3 סטים
שים לב שמשקל גוף תקוע כבר 4 חודשים,לפני שבוע וחצי התחלתי לאכול יותר,עליתי חצי קילו.
מילטרס פרס בעמידה יש,35 קילו 8 חזרות 2 סטים,סט אחרון 40 קילו 7-8 חזרות
משקל גוף 69.0,גובה 183
אני חושב שאתה דוגמא מצוינת למתאמן שצריך לתת כמה חודשי ss כדי לצמצם פערי כוח ולהקפיץ את משקלי העבודה לפני שהוא מפצל ab ועובד על נפח. זאת לדעתי אופציה אידיאלית עבורך, אבל אם אתה לא רוצה ללכת על ss הייתי ממליץ לך ללכת על הfbw המפוצלת בחתימה שלי.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה דוגמא מצוינת למתאמן שצריך לתת כמה חודשי ss כדי לצמצם פערי כוח ולהקפיץ את משקלי העבודה לפני שהוא מפצל ab ועובד על נפח. זאת לדעתי אופציה אידיאלית עבורך, אבל אם אתה לא רוצה ללכת על ss הייתי ממליץ לך ללכת על הfbw המפוצלת בחתימה שלי.
עשיתי FBW בחודש הראשון,למה ללכת על SS?אין מספיק גירוי בAB?
ולפי דעתי,המשקלים עולים לאט בגלל שמשקל הגוף תקוע[יש מצב?]

עשיתי FBW בחודש הראשון,למה ללכת על SS?אין מספיק גירוי בAB?
ולפי דעתי,המשקלים עולים לאט בגלל שמשקל הגוף תקוע[יש מצב?]
כי ss תעזור לך להתקדם במשקלי העבודה ולדעתי בשלב הזה של האימונים שלך אתה צריך לדאוג להוסיף למשקלי העבודה כאשר אימוני נפח יבואו בשלב מאוחר יותר

• פותח/ת השרשור
כי ss תעזור לך להתקדם במשקלי העבודה ולדעתי בשלב הזה של האימונים שלך אתה צריך לדאוג להוסיף למשקלי העבודה כאשר אימוני נפח יבואו בשלב מאוחר יותר
זה אומר שבSS אני לא גודל,אלא רק מעלה משקלי עבודה?
כמה זמן צריך לעשות אותה?

זה אומר שבSS אני לא גודל,אלא רק מעלה משקלי עבודה?
כמה זמן צריך לעשות אותה?
אתה גדל פשוט לא בצורה אידיאלית לאומת תוכניות נפח. לגבי כמה זמן לעשות אותה, עד שאתה מגיע ל3 ריסטים בסקוואט

3 פעמים שבהם אתה מגיע לכשל במשקל מסוים ונאלץ להוריד אותו כדי להחזיר את עצמך להתקדמות מאימון לאימון

אם אתה לא מעוניין בss,אז פשוט תחלק אל האימונים שלך לA1 ו-A2 וA3 שבו אתה חוזר בעקרון על A1. במידה ואתה מעוניין להתקדם כמה שיותר מהר בעליה של נפח..
AB צפוף מידי מבחינה של התקדמות והתאוששות של השריר,מה שגורם להתקדמות איטית,כמו שנאמר למעלה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית