הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש פוטנציאל ? / הערכת א''ש בן 15.5

superhealth

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
שלום אני חוזר להתאמן אחרי תקופה ארוכה של בערך הפסקה של 7 חודשים. אני בן 15.5 התאמנתי 3 חודשים בתוכנית ABC עליתי במשקלי עבודה במשקל גוף.
השבוע אני חוזר להתאמן והייתי רוצה לדעת אם זה בסדר להתאמן בתוכנית ABC זה מה שהמאמן בחדר כושר המליץ לי והרבה ששאלתי במכון
A - חזה יד קדמית
B - כתפיים רגליים
C - גב יד אחורית
כאשר: ABXCAXX
ואז אם היה A פעמים השבוע אז אני עושה שבוע לאחר מכן B פעמים וכן הלאה... עושה בערך 15 סטים לשריר גדול באימון ולשריר קטן 10-12.

תמונה עדכנית / אם אפשר שתעריכו אחוז שומן. התמונה צולמה לפני שבוע מהמכון כושר בבית ספר פתחו לנו אותו אז קצת חזרתי ללמוד את הטכניקות.
רגליים כרגע אין לי תמונות אבל אני אעדכן בהמשך בגלל שיש לי פציעה בשתי הברכיים אני כמעט ולא יכול לעבוד רגליים אז עד שאני יחזור לעצמי 100%
אני ישלב את הרגליים
ועוד משהו...
אני אשמח אם משהו שמבין יביא לי תוכנית AB שמתאימה לי כי הבנתי שזה יותר טוב בשבילי תודה.
תמונה 1:

תמונה 2:

תמונה 3:

ואני לא ערס או משהו שלא יהיה לכם סטיגמות בגלל השרשרת 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין לך מה לחפש בabc אלא תתאמן ב ab ולמה להצטלם עם המוט ככה... 🫤

אבל לעבוד על 3 שרירים באימון זה נראלי קצת קשה בגלל שנגיד ואני עושה באימון יד קדמית חזה וכתפיים
ואני עושה חזה כתפיים מגיע ליד קדמית גמור איך אני יוכל להתקדם במשקלים?

התמונה עם המוט באמצע סט ביד קדמית חבר צילם בטעות:rolleyes-71:

אבל לעבוד על 3 שרירים באימון זה נראלי קצת קשה בגלל שנגיד ואני עושה באימון יד קדמית חזה וכתפיים
ואני עושה חזה כתפיים מגיע ליד קדמית גמור איך אני יוכל להתקדם במשקלים?

התמונה עם המוט באמצע סט ביד קדמית חבר צילם בטעות:rolleyes-71:
הדבר היחידי שאני יודע שטוב בשבילך זה לעשות ab במקום abc כי אתה לא מתקדם מספיק. ab תועיל לך הרבה יותר. המטרה בתוכניות האלה זה לא להתקדם במשקלים זה לעלות במסה. ab יותר טוב בשבילך וגם המשקלים יבואו עם המסה.

• פותח/ת השרשור
למה לעזאזל אתה מתאמן בלי חולצה?

זה חדר כושר בבית ספר שיעור ספורט בהרבה יותר כיף להתאמן בלי חולצה.
הדבר היחידי שאני יודע שטוב בשבילך זה לעשות ab במקום abc כי אתה לא מתקדם מספיק. ab תועיל לך הרבה יותר. המטרה בתוכניות האלה זה לא להתקדם במשקלים זה לעלות במסה. ab יותר טוב בשבילך וגם המשקלים יבואו עם המסה.

יש לך תוכנית AB שאתה חושב שתתאים לי אני אשמח לשמוע

זה חדר כושר בבית ספר שיעור ספורט בהרבה יותר כיף להתאמן בלי חולצה.

יש לך תוכנית AB שאתה חושב שתתאים לי אני אשמח לשמוע
ואני מנחש שהמשקולות שיש שמה (דאמבלים) לא מגיעות ל20-30 קילו..
עדיף לך לדעתי להרשם לחד"כ נורמלי.
אבל אם כן יש לך,
תתאמן עם חולצה וכמו בן אדם (לא ABCDEFFGHDFAD),
אלא AB.
בהצלחה

עדיף לך לשאול בפורום הזה תוכנית ab ומאמן יביא לך אחת טובה במקום שאני ילד בן 16 יביא לך תוכנית שלפי דעתי נראית טובה

• פותח/ת השרשור
ואני מנחש שהמשקולות שיש שמה (דאמבלים) לא מגיעות ל20-30 קילו..
עדיף לך לדעתי להרשם לחד"כ נורמלי.
אבל אם כן יש לך,
תתאמן עם חולצה וכמו בן אדם (לא ABCDEFFGHDFAD),
אלא AB.
בהצלחה

זה סתם חדר כושר בבית ספר לא התכוונתי ללכת אליו יש חדר כושר 10 דקות ממני ששם התאמנתי שיש שם הכול...
תודה רבה על העצה.
אני אשמח אם תיתן לי תוכנית AB טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית