הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיתוח אלרגיה חריפה לאבקת חלבון dymatize

macmac

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום חברים,

תקופה ארוכה שאני צורך אבקת חלבון של dymatize... במשך כל התקופה הזו סבלתי מבעיות בעיכול שלה.. בהתחלה התמודדתי עם כדורי לקטוז, הם באמת עזרו, אבל באופן נורא חלקי ובאיזשהו שלב זה נהיה פשוט נורא ולכן החלטתי לעבור לISO 100....
באופן פלא בכמה ימים הראשונים לא היו בעיות.. בעיות העיכול נעלמו כלא היו.. אבל אט אט הם חזרו ובגדול.. אז כנראה הלקטוז לא היה הבעיה, לפחות לא העיקרית.
אני במשך 4 ימים חווה בעיות עיכול קשות שכלל הנראה נובעות משתיית האבקה. לדעתי אני פשוט פיתחתי אלרגיה לאבקה עצמה, זה הגיוני שלקח כמה ימים עד שסה קרה.

האם מישהו חווה בעיה דומה לשלי ויכול להמליץ על אבקה אחרת? הייתי מעדיף אבקתWHEY.. ולא לעבור לסויה או משהו בסגנון.. האם מישהו חווה בעיות עם האבקה של dymatize ועבר למותג אחר שלא עשה לו בעיות? אשמח לקבל עזרה.

תודה!

לא אלרגיה, אולי רגישות,אם זו הייתה אלרגיה זה היה הולך ומתגבר.
צפסיק עם אבקצ החלבון ותנסה לבודד משתנים אם זו באמת אבקת החלבון.

• פותח/ת השרשור
לא אלרגיה, אולי רגישות,אם זו הייתה אלרגיה זה היה הולך ומתגבר.
צפסיק עם אבקצ החלבון ותנסה לבודד משתנים אם זו באמת אבקת החלבון.

זה הקטע.. שזה הלך והתגבר... בפעמים הראשונות לא הייתה בעיה ואט אט התחילו כאבי בטן עד שזה נהיה ממש חריף

זה הקטע.. שזה הלך והתגבר... בפעמים הראשונות לא הייתה בעיה ואט אט התחילו כאבי בטן עד שזה נהיה ממש חריף
בדוק אולי אצל רופא או במכון לאלרגיה למה אתה רגיש.יכול לעזור לך גם בעתיד.
ניסית אבקה אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית