נק' מוניטין:
3,077
- 5,324
- 5,077
כנראה שהמחסור הכבד בויטמין B12 דפק לגמרי את המוח של הטבעונים על שהם מסכימים לשלם על פרוסת לחם שרופה ו2 עלי חסה שטבולים ברוטב שנראה כמו נוזל זרע 39 ₪!!!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעייתי להתווכח על טעם אישי.. אבל אני בטוחה שתוכל להינות גם ממנות טבעוניות..רק חבל שאתה טועה, אבל בסדר, מה שתגיד.
כנראה שהמחסור הכבד בויטמין B12 דפק לגמרי את המוח של הטבעונים על שהם מסכימים לשלם על פרוסת לחם שרופה ו2 עלי חסה שטבולים ברוטב שנראה כמו נוזל זרע 39 ₪!!!!
עכשיו תיקח את החסה, תחתוך אותה לחתיכות קטנות יותר, תחתוך את פרוסת הלחם לקוביות ותקרא להם, לא יודע... הממ... קרוטונים, תזליף כמה טיפות של רוטב נוזל זרע (כלשונך) ותקרא למנה "סלט קיסר".
39 ש"ח לסלט במסעדה היה נראה לך מוגזם???
כל אחד וטעמו הוא. יש אנשים שמוכנים לבזבז את זמנם וכספם על פיתה עם סטייק של אייל שני או פיתה עם גלידה FFS, ויש כאלו שחסה עם לחם ואיולי עושה להם את זה.
כנראה שאף לא הבין את ההומור אבל בכל מקרה אכתוב את דעתי האישית,בעייתי להתווכח על טעם אישי.. אבל אני בטוחה שתוכל להינות גם ממנות טבעוניות..
בכל מקרה, אם כבר ללכת לטעום מנה טבעונית אז במסעדת ננוצ'קה הגרוזינית.
גם חברה אוכלת כל אוהבת את המקום והאוכל ובאה איתנו שוב ושוב..
![]()
![]()
אין בזה ביצים.. גם לרטבים יש תחליפים.ודרך אגב, מעניין שהם לא טרחו לציין שגם האילוח טבעוני, כי הרי איולי בסופו של יום זה מיונז, ובפעם האחרונה שבדקתי, מיונז מורכב מביצים.
39 ש"ח לסלט במסעדה היה נראה לך מוגזם???
אני יודע, אבל מוזר שהם לא טרחו לציין זאת.אין בזה ביצים.. גם לרטבים יש תחליפים.
זו מסעדה 100% טבעונית.. זה די ברור מאליו.אני יודע, אבל מוזר שהם לא טרחו לציין זאת.
מצטער שאני לא בקיא במסעדות טבעוניות.זו מסעדה 100% טבעונית.. זה די ברור מאליו.
זה ברור. זו סתם מסעדה פלצנית.. ניסו להיות יצירתיים.מצטער שאני לא בקיא במסעדות טבעוניות.
ואגב מסעדה טבעונית, לא ברור מאליו שהסטייק לחם הוא טבעוני ולא באמת סטייק?