איזו מנה טבעונית מדכאת אתכם?

כנראה שהמחסור הכבד בויטמין B12 דפק לגמרי את המוח של הטבעונים על שהם מסכימים לשלם על פרוסת לחם שרופה ו2 עלי חסה שטבולים ברוטב שנראה כמו נוזל זרע 39 ₪!!!!

65511552591178490456no.jpg

רק חבל שאתה טועה, אבל בסדר, מה שתגיד.
בעייתי להתווכח על טעם אישי.. אבל אני בטוחה שתוכל להינות גם ממנות טבעוניות..

בכל מקרה, אם כבר ללכת לטעום מנה טבעונית אז במסעדת ננוצ'קה הגרוזינית.
גם חברה אוכלת כל אוהבת את המקום והאוכל ובאה איתנו שוב ושוב..
EZN1e34.jpg

2c7sv1E.jpg

לא חסר אוכל טבעוני טעים, הבעייה זה חלק מהמנות שמטבענים אותן , זה יכול לצאת מחריד או לא קשור בשיט למנה המקורית.

כנראה שהמחסור הכבד בויטמין B12 דפק לגמרי את המוח של הטבעונים על שהם מסכימים לשלם על פרוסת לחם שרופה ו2 עלי חסה שטבולים ברוטב שנראה כמו נוזל זרע 39 ₪!!!!

עכשיו תיקח את החסה, תחתוך אותה לחתיכות קטנות יותר, תחתוך את פרוסת הלחם לקוביות ותקרא להם, לא יודע... הממ... קרוטונים, תזליף כמה טיפות של רוטב נוזל זרע (כלשונך) ותקרא למנה "סלט קיסר".
39 ש"ח לסלט במסעדה היה נראה לך מוגזם???

כל אחד וטעמו הוא. יש אנשים שמוכנים לבזבז את זמנם וכספם על פיתה עם סטייק של אייל שני או פיתה עם גלידה FFS, ויש כאלו שחסה עם לחם ואיולי עושה להם את זה.

עכשיו תיקח את החסה, תחתוך אותה לחתיכות קטנות יותר, תחתוך את פרוסת הלחם לקוביות ותקרא להם, לא יודע... הממ... קרוטונים, תזליף כמה טיפות של רוטב נוזל זרע (כלשונך) ותקרא למנה "סלט קיסר".
39 ש"ח לסלט במסעדה היה נראה לך מוגזם???

כל אחד וטעמו הוא. יש אנשים שמוכנים לבזבז את זמנם וכספם על פיתה עם סטייק של אייל שני או פיתה עם גלידה FFS, ויש כאלו שחסה עם לחם ואיולי עושה להם את זה.

אחי מבחינתי אתה יכול גם לשלם על צלחת ריקה 40 שקל... מה שעושה לך טוב... 🙃

• פותח/ת השרשור
בעייתי להתווכח על טעם אישי.. אבל אני בטוחה שתוכל להינות גם ממנות טבעוניות..

בכל מקרה, אם כבר ללכת לטעום מנה טבעונית אז במסעדת ננוצ'קה הגרוזינית.
גם חברה אוכלת כל אוהבת את המקום והאוכל ובאה איתנו שוב ושוב..
EZN1e34.jpg

2c7sv1E.jpg
כנראה שאף לא הבין את ההומור אבל בכל מקרה אכתוב את דעתי האישית,
אין לי בעיה עם טבעונות, אין לי בעיה עם טבעונים ואין לי בעיה עם אוכל טבעוני.
יש לי בעיה עם הצד הטבעוני שחופר לך שהוא טבעוני ושמנסה להפוך הכל לטבעוני.
אני גם בטוח שאכלתי הרבה דברים טבעוניים בלי להיות מודע לכך, אבל לא על זה הנושא, אלא כמו ש @TvrSp12 כתב, מנות ש״מטבענים״ אותן.

אוכל טבעוני יכול להיות טעים מאוד, אבל יש הבדל בין תבשילים וכו׳ שהם טבעוניים, לבין לקחת טוסט לשים עליו טיפה רוטב ולהחביא אותו בעלי חסה ולקרוא לזה ״סטייק״.

ודרך אגב, מעניין שהם לא טרחו לציין שגם האילוח טבעוני, כי הרי איולי בסופו של יום זה מיונז, ובפעם האחרונה שבדקתי, מיונז מורכב מביצים.

מצטער שאני לא בקיא במסעדות טבעוניות.
ואגב מסעדה טבעונית, לא ברור מאליו שהסטייק לחם הוא טבעוני ולא באמת סטייק?
זה ברור. זו סתם מסעדה פלצנית.. ניסו להיות יצירתיים.
מי שלא בא לו שלא יקנה.. לא חסרות מסעדות גורמה שמגישות לך מנות קטנות במחיר מופקע ונותנות להן שמות הזויים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית