הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
מה אתה רוצה שנרשום לך ?

אם המחיר טוב לך ומשתלם לך יותר לקנות שמה מאשר של חברה כמו דר פישר, אלספה וכו' אז תקנה שמה

• פותח/ת השרשור
מה אתה רוצה שנרשום לך ?

אם המחיר טוב לך ומשתלם לך יותר לקנות שמה מאשר של חברה כמו דר פישר, אלספה וכו' אז תקנה שמה
יש אחלה יחס EPA ל DHA.
מחיר סבבה.
רק רציתי לדעת אם מישהו הזמין משם אי פעם וכמה זה אמין?

• פותח/ת השרשור
167 ש"ח לצנצנת של 200 קפסולות
הזמנה של 10 צנצנות יחדיו תזכה ב - 10% הנחה ומשלוח עד הבית בדואר שליחים חינם.
המוצר קפסולות ג’לטין המכילות כ1065 מ"ג שמן דגים בתוספת תערובת טוקופרולים טבעיים כאנטיאוקסידנט
היצרן Ocean Nutrition Canada
סוג השמן Ethyl Ester Fish Oil 40/20 EE
תכולה 100% שמן דגים ממקור ים דרומי בחופי פרו. 95% עד 99% מהדגים אנשובי, היתר סרדין ומקרל.
תהליך יצור זיקוק מולקולרי ללא ממיסים אורגניים, הכולל תהליך דאודוריזציה. כל תהליך היצור ואחסון שמן הגלם נעשה תחת חנקן למניעת חימצון
בדיקות איכות המוצר עובר כ 30 בדיקות איכות הכוללות רמת חומציות ורמת חימצון, הרכב ואנליזה כימית, נוכחות של פתוגנים (חיידקים ופטריות) נוכחות של רעלנים כגון מתכות כבדות דיאוקסינים פוראנים ו PCB .
המוצר נקי לחלוטין מפתוגנים, רעלנים ומתכות כבדות על פי התקנים המחמירים ביותר של משרד הבריאות הקנדי.
תנאי אחסון לפני הקפסולציה השמן נשמר בקירור תחת חנקן.לאחר קפסולציה אחסון בקירור בחושך הן במחסן היצרן בחו"ל והן במחסן היבואן בארץ.
רשיון יבוא המוצר מיובא, נארז מאוחסן ומשווק ברשיון יבוא לתוספי מזון מטעם משרד הבריאות
הרכב פונקציונלי
הסבר
אומגה 3 זו תכונה של שמן המגדירה את הקשר הבלתי רווי הראשון בשרשרת. לא כל סוגי האומגה 3 הם פעילים מבחינה ביולוגית. רק EPA ו DHA הן חומצות שומן אומגה 3 בעלות פעילות ביולוגית, או מה שנקרא חומר פעיל
יחס EPA ל DHA : היחס הזה הוא חשוב ביותר. היחס האופטימלי בין EPA ל DHA צריך להיות 2:3 עד 1:2 לטובת EPA ובשום מקרה לא פחות מ 1:1 .
הרכב באחוזים של השמן

• [*]סה"כ 60% חומר פעיל אומגה 3
      • 40% EPA
      • 20% DHA
  • 40% שמן דגים בפרקציות שונות בלתי פעילות (כולל אומגה 3, 6, 9, 7 ו 11)
  • 0.2% אנטיאוקסידנט בצורת Natural Mixed Tocopherols
הרכב כמותי לקפסולה

• לפחות 600 מ"ג חומר פעיל אומגה 3 מתוכם
      • 400 מ"ג EPA
      • 200 מ"ג DHA
  • 465 מ"ג שמן דגים בפרקציות שונות בלתי פעילות (כולל אומגה 3, 6, 9, 7 ו 11)
  • 2 מ"ג אנטיאוקסידנט בצורת Natural Mixed Tocopherols

• פותח/ת השרשור
פשוט השוותי את זה לאלספה סופר וזה יצא יותר זול...אבל זה נכון מה שאמרת. בכל מקרה זה כאילו אמור להיות יותר "טרי" ופחות מעובד מאלספה. אבל זה נראה לי דיי חרטא. אז נשכח מזה

מה יש לך אלספה הרבה יותר זול. אני כבר לא זוכר כמה שילמתי בסופר פארם אבל זה היה משהו בסביבות ה 60 ש"ח ל 130 כדורים

מה יש לך אלספה הרבה יותר זול. אני כבר לא זוכר כמה שילמתי בסופר פארם אבל זה היה משהו בסביבות ה 60 ש"ח ל 130 כדורים

צריך גם לחשב את העלות לפי הכמות של החומר הפעיל בכל קפסולה. אתה מדבר על קפסולות רגילות (300 מ"ג) והוא נתן מחיר של קפסולות "כפולות" (600 מ"ג). ברור שהמחיר משקף את זה.

המחיר של האומגהגליל טיפה יותר יקר מלקנות אלספה כפולות. אולי עם ה-10% זה משתלם. אם אתה מתארגן עם כמה חברה זה יכול להיות סבבה. זה בתנאי שאתה רוצה קפסולות כפולות, כי הבודדות הרגילות (300 מ"ג) יותר זולות.

זה לא פיסיקה גרעינית.

תחלקו את המחיר בבכמות הקפסולות (או המנות) כפול כמות האומגה שיש בהם וזה יתן לכם מספר אחד שאתם יכולים להשוות איתו את המחיר.

לדוגמה:
הניופארם = 90 חלקי (300*0.3) = 1
משה משיג בסופרפארם = 125 חלקי (360*0.3) = 1.15
פה לדוגמה יש = 289 חלקי (360*0.6) = 1.34
בחו"ל יותר זול = 64 חלקי (50*2.48) = 0.52 (בלי משלוח)

ככל שהמספר יותר קטן העסקה משתלמת יותר.

את שלי קניתי בקוסקו, קניתי 5 חבילות עלה לי 9.80$ ל 390 כדורים רגילים של 180/120 הספיק לי לשנה.

אני הייתי מפחד לקנות אומגה 3 בקוסקו, אני לא אתפלא אם שמו לך שם כל מני דברים אחרים 😃
מצד שני אולי זה אפילו יותר טוב מאומגה 3 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית