עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום.
הגעתי לדדליפט של 115 קילו ל5 חזרות והרגשתי שהכיווץ לא נשמר אז הורדתי בהרבה את המשקל מפחד להפצע כרגע בסרטון יש 80 או 85 קילו אני לא זוכר. אשמח לביקורת 😃
קשה לי להאמין שתצטרך לעבוד על מוביליטי בשלב כה מתחיל ועוד עבור הדדליפט.מה אפשר לעשות בשביל לשפר את הגמישות וסיבוב אגן?
לא.חשבתי להתחיל לעשות בנתיים דדליפט מהגבהה בשביל שאני יוכל לנעול את הגב כמו שצריך.
קשה לי להאמין שתצטרך לעבוד על מוביליטי בשלב כה מתחיל ועוד עבור הדדליפט.
יש סרטון של הניסיון שעשית אתמול?
לא.
אתה צריך ללמוד את הטכניקה מההתחלה ולא לחפש לעקוף בעיות קיימות.
נחכה לסרטון, תוכל לקבל תשובה טובה יותריש סרטון הבעיה שאני לא יכול להעלות אותו מהפלאפון כי אין לי כרגע רשת אלחוטית זמינה בעבודה. אעלה יותר מאוחר.
זה לא יכול להיות בגלל שאני ממש לא גמיש בהמסטרינג?
נחכה לסרטון, תוכל לקבל תשובה טובה יותר
מצאתי פה וואי פיי הנה הסרטון מאתמול עצרתי אחרי 3 חזרות כי כאב לי
גב תחתון בחוליות התחתונות קצת מעל עצם הזנב טיפה ימינה. ולקראת הערב התחילו כאבים גם בגב העליון יותר בצד שמאל (למרות ששם יכול להיות שזה שריר לא יודע)אתה עומד רחוק מידיי מהמוט.
האגן שלך עולה למעלה לפני המשיכה.. ואתה לא מוציא חזה החוצה בסט אפ.
בחזרה השנייה היה יותר טוב עם האגן, אבל זה נדמה שאתה לא נועל עד הסוף.
איפה יש לך כאבים? בגב התחתון?
נראה שאתה מנסה לסובב ישבן אבל שוכח מהוצאה של החזה. אלה שתי פעולות שבדרך כלל באות יחד בצורה טבעית, כנראה שאצלך לא כל כך, אז נסה לתת דגש על הוצאה של החזה.
זה לא נראה כל כך טוב, ככה שלא הייתי ממהר להתקדם במשקלים לפני שהטכניקה משתפרת.
גם וגםגב תחתון בחוליות התחתונות קצת מעל עצם הזנב טיפה ימינה. ולקראת הערב התחילו כאבים גם בגב העליון יותר בצד שמאל (למרות ששם יכול להיות שזה שריר לא יודע)
דווקא הטכניקה שהייתי עם הישבן יותר למעלה הרגישה לי פחות כואבת.
הוצאת חזה הכוונה למשוך כתפיים לאחור או להרים את החזה כמה שאפשר למעלה בעזרת הקשתה של הגב?
גם וגם
אתה יכול לנסות לתרגל סטיף לג / דדליפט רומניאין סיכוי שאני לא מצליח לעשות את זה ביחד עם הסיבוב אגן בגלל שהגמישות שלי לא טובה? ראיתי בספר שיש פה בנעוץ על הדדליפט שהוא כותב שחלק גדול מהאוכלוסיה לא מספיק גמישה בשביל לבצע דדליפט כמו שצריך.
אתה יכול לנסות לתרגל סטיף לג / דדליפט רומני
הבנתי. אני ינסה אולי להוריד משקלים ולתת יותר דגש על להוציא את החזה. ובנוסף ישלב מתיחות להמסטרינג. כי בדד ליפט רומנילא נראה לי שאני יכול להגיע מתחת לברך עם המוט.
אפשר ביקורת לגבי הטכניקה של הסקוואט? כי נראה לי שבתחתית מסתובב לי הגב השאלה אם זה תקין?
@White Walker @stitch @shahar18
לפעמים יש לי כאבים גם אחרי הסקוואט. זה נובע מהסיבוב המוגזם שאני עושה בהתחלה?הסקוואט בסדר, אתה פשוט לא צריך להתחיל עם כזה סיבוב אגן בתחילת התנועה
אולי. אני לא רואה איזשהי בעיה קריטית בתחתיתלפעמים יש לי כאבים גם אחרי הסקוואט. זה נובע מהסיבוב המוגזם שאני עושה בהתחלה?
זה לא נחשב באט ווינק? ויש משו שאתה רואה שצריך לשפר בכללי בסקוואט? או שצריך סרטון מזוית אחרת?אולי. אני לא רואה איזשהי בעיה קריטית בתחתית
בוודאי שכן. תעבוד על גמישות ההאמסטרינג במתיחות, בדדליפט רומני ובדדליפט מהגבהה שתלך ותרד עם הזמן.אין סיכוי שאני לא מצליח לעשות את זה ביחד עם הסיבוב אגן בגלל שהגמישות שלי לא טובה? ראיתי בספר שיש פה בנעוץ על הדדליפט שהוא כותב שחלק גדול מהאוכלוסיה לא מספיק גמישה בשביל לבצע דדליפט כמו שצריך.
אתה מתחיל מפשיטת יתר, ומסיים בכפיפה. שני המצבים לא תקינים.כי נראה לי שבתחתית מסתובב לי הגב השאלה אם זה תקין?
בוודאי שכן. תעבוד על גמישות ההאמסטרינג במתיחות, בדדליפט רומני ובדדליפט מהגבהה שתלך ותרד עם הזמן.
אתה מתחיל מפשיטת יתר, ומסיים בכפיפה. שני המצבים לא תקינים.
בגלל שזה עדיין באותו נושא חשבתי שעדיף להקפיץ את זה כאן מאשר לפתוח נושא חדש על אותו דבר. מקווה שזה בסדר
מה אתם אומרים יש שיפור בדדליפט?
@White Walker @stitch @shahar18
תודה מראש 😃