הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור cyril
  • פורסם בתאריך

cyril

משתמש פעיל
315
4
נק' מוניטין:
4
315
4
שלום.

הגעתי לדדליפט של 115 קילו ל5 חזרות והרגשתי שהכיווץ לא נשמר אז הורדתי בהרבה את המשקל מפחד להפצע כרגע בסרטון יש 80 או 85 קילו אני לא זוכר. אשמח לביקורת 😃

• פותח/ת השרשור
ניסיתי לעשות אתמול דדליפט עם הישבן יותר למטה מה שגרם לזה שהגב עוד פחות ישר מלפני. לאחר מכן הרגשתי כאבים בגב במהלך כל האימון וגם היום עדיין כואב מקווה שלא גרמתי לנזק. נראה לי שיש לי בעיה קשה של גמישות בהמסטרינג. מה אפשר לעשות בשביל לשפר את הגמישות וסיבוב אגן? חשבתי להתחיל לעשות בנתיים דדליפט מהגבהה בשביל שאני יוכל לנעול את הגב כמו שצריך. מה דעתכם? או שפשוט להחליף את התרגיל הזה עד שאני יגיע לרמת גמישות המתאימה? אם כן באיזה תרגיל?
@White Walker @stitch

שלום.

הגעתי לדדליפט של 115 קילו ל5 חזרות והרגשתי שהכיווץ לא נשמר אז הורדתי בהרבה את המשקל מפחד להפצע כרגע בסרטון יש 80 או 85 קילו אני לא זוכר. אשמח לביקורת 😃

נראה שאתה מנסה לסובב ישבן אבל שוכח מהוצאה של החזה. אלה שתי פעולות שבדרך כלל באות יחד בצורה טבעית, כנראה שאצלך לא כל כך, אז נסה לתת דגש על הוצאה של החזה.
זה לא נראה כל כך טוב, ככה שלא הייתי ממהר להתקדם במשקלים לפני שהטכניקה משתפרת.

מה אפשר לעשות בשביל לשפר את הגמישות וסיבוב אגן?
קשה לי להאמין שתצטרך לעבוד על מוביליטי בשלב כה מתחיל ועוד עבור הדדליפט.
יש סרטון של הניסיון שעשית אתמול?

חשבתי להתחיל לעשות בנתיים דדליפט מהגבהה בשביל שאני יוכל לנעול את הגב כמו שצריך.
לא.
אתה צריך ללמוד את הטכניקה מההתחלה ולא לחפש לעקוף בעיות קיימות.

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שתצטרך לעבוד על מוביליטי בשלב כה מתחיל ועוד עבור הדדליפט.
יש סרטון של הניסיון שעשית אתמול?

לא.
אתה צריך ללמוד את הטכניקה מההתחלה ולא לחפש לעקוף בעיות קיימות.

יש סרטון הבעיה שאני לא יכול להעלות אותו מהפלאפון כי אין לי כרגע רשת אלחוטית זמינה בעבודה. אעלה יותר מאוחר.
זה לא יכול להיות בגלל שאני ממש לא גמיש בהמסטרינג?

יש סרטון הבעיה שאני לא יכול להעלות אותו מהפלאפון כי אין לי כרגע רשת אלחוטית זמינה בעבודה. אעלה יותר מאוחר.
זה לא יכול להיות בגלל שאני ממש לא גמיש בהמסטרינג?
נחכה לסרטון, תוכל לקבל תשובה טובה יותר

מצאתי פה וואי פיי הנה הסרטון מאתמול עצרתי אחרי 3 חזרות כי כאב לי

אתה עומד רחוק מידיי מהמוט.
האגן שלך עולה למעלה לפני המשיכה.. ואתה לא מוציא חזה החוצה בסט אפ.
בחזרה השנייה היה יותר טוב עם האגן, אבל זה נדמה שאתה לא נועל עד הסוף.
איפה יש לך כאבים? בגב התחתון?

• פותח/ת השרשור
אתה עומד רחוק מידיי מהמוט.
האגן שלך עולה למעלה לפני המשיכה.. ואתה לא מוציא חזה החוצה בסט אפ.
בחזרה השנייה היה יותר טוב עם האגן, אבל זה נדמה שאתה לא נועל עד הסוף.
איפה יש לך כאבים? בגב התחתון?
גב תחתון בחוליות התחתונות קצת מעל עצם הזנב טיפה ימינה. ולקראת הערב התחילו כאבים גם בגב העליון יותר בצד שמאל (למרות ששם יכול להיות שזה שריר לא יודע)
דווקא הטכניקה שהייתי עם הישבן יותר למעלה הרגישה לי פחות כואבת.
נראה שאתה מנסה לסובב ישבן אבל שוכח מהוצאה של החזה. אלה שתי פעולות שבדרך כלל באות יחד בצורה טבעית, כנראה שאצלך לא כל כך, אז נסה לתת דגש על הוצאה של החזה.
זה לא נראה כל כך טוב, ככה שלא הייתי ממהר להתקדם במשקלים לפני שהטכניקה משתפרת.

הוצאת חזה הכוונה למשוך כתפיים לאחור או להרים את החזה כמה שאפשר למעלה בעזרת הקשתה של הגב?

גב תחתון בחוליות התחתונות קצת מעל עצם הזנב טיפה ימינה. ולקראת הערב התחילו כאבים גם בגב העליון יותר בצד שמאל (למרות ששם יכול להיות שזה שריר לא יודע)
דווקא הטכניקה שהייתי עם הישבן יותר למעלה הרגישה לי פחות כואבת.

הוצאת חזה הכוונה למשוך כתפיים לאחור או להרים את החזה כמה שאפשר למעלה בעזרת הקשתה של הגב?
גם וגם

• פותח/ת השרשור

אין סיכוי שאני לא מצליח לעשות את זה ביחד עם הסיבוב אגן בגלל שהגמישות שלי לא טובה? ראיתי בספר שיש פה בנעוץ על הדדליפט שהוא כותב שחלק גדול מהאוכלוסיה לא מספיק גמישה בשביל לבצע דדליפט כמו שצריך.

אין סיכוי שאני לא מצליח לעשות את זה ביחד עם הסיבוב אגן בגלל שהגמישות שלי לא טובה? ראיתי בספר שיש פה בנעוץ על הדדליפט שהוא כותב שחלק גדול מהאוכלוסיה לא מספיק גמישה בשביל לבצע דדליפט כמו שצריך.
אתה יכול לנסות לתרגל סטיף לג / דדליפט רומני

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות לתרגל סטיף לג / דדליפט רומני

הבנתי. אני ינסה אולי להוריד משקלים ולתת יותר דגש על להוציא את החזה. ובנוסף ישלב מתיחות להמסטרינג. כי בדד ליפט רומנילא נראה לי שאני יכול להגיע מתחת לברך עם המוט.

אפשר ביקורת לגבי הטכניקה של הסקוואט? כי נראה לי שבתחתית מסתובב לי הגב השאלה אם זה תקין?
@White Walker @stitch @shahar18

הבנתי. אני ינסה אולי להוריד משקלים ולתת יותר דגש על להוציא את החזה. ובנוסף ישלב מתיחות להמסטרינג. כי בדד ליפט רומנילא נראה לי שאני יכול להגיע מתחת לברך עם המוט.

אפשר ביקורת לגבי הטכניקה של הסקוואט? כי נראה לי שבתחתית מסתובב לי הגב השאלה אם זה תקין?

הסקוואט בסדר, אתה פשוט לא צריך להתחיל עם כזה סיבוב אגן בתחילת התנועה

בוודאי שכן. תעבוד על גמישות ההאמסטרינג במתיחות, בדדליפט רומני ובדדליפט מהגבהה שתלך ותרד עם הזמן.
כי נראה לי שבתחתית מסתובב לי הגב השאלה אם זה תקין?
אתה מתחיל מפשיטת יתר, ומסיים בכפיפה. שני המצבים לא תקינים.

• פותח/ת השרשור
בוודאי שכן. תעבוד על גמישות ההאמסטרינג במתיחות, בדדליפט רומני ובדדליפט מהגבהה שתלך ותרד עם הזמן.

אתה מתחיל מפשיטת יתר, ומסיים בכפיפה. שני המצבים לא תקינים.

מה אפשר לעשות בשביל שלא יקרה המצב של הכפיפה בעומק של הסקוואט?

• פותח/ת השרשור
בגלל שזה עדיין באותו נושא חשבתי שעדיף להקפיץ את זה כאן מאשר לפתוח נושא חדש על אותו דבר. מקווה שזה בסדר

מה אתם אומרים יש שיפור בדדליפט?

תודה מראש 😃

בגלל שזה עדיין באותו נושא חשבתי שעדיף להקפיץ את זה כאן מאשר לפתוח נושא חדש על אותו דבר. מקווה שזה בסדר

מה אתם אומרים יש שיפור בדדליפט?

תודה מראש 😃

תוציא חזה החוצה יותר בסט אפ והגב התחתון נראה לא מספיק מכווץ.
upload_2015-12-6_11-42-58.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית