הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל ללא טסט

לוטם

משתמש משקיע
3,542
2,525
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,342
3,542
2,525
אני לעולם לא השתמשתי בסטרואידים ואני גם לא מתכוון, כך שלא תחשבו שאני הולך לנסות את זה,
אמנם דיברתי עם מאמן שעובד איתי, והוא ציין שלפני כמה שנים עשה סייקל אוראלי ללא בסיס טסט, אני הופעתי לשמוע על כזה דבר, הוא אמר שזה פחות אופטימלי אבל הגוף מייצר בעצמו מספיק טסט כדי שזה ישפר ביצועים, הוא פשוט רצה סייקל חלש.

אני אישית חשבתי שכל סייקל חייב להיות על בסיס טסט, זה הגיוני לעשות כזה דבר?

שאלתי כל מיני אנשים על זה, וסיפרו לי שיש ששחקניות בהוליווד שמשתמשות ב-GH ללא בסיס כלשהו על מנת להראות צעירות יותר, זה הגיוני הטענות האלו כי זה נשמע לי הזוי לגמרי.

אשמח ללמוד דברים חדשים, תודה 😃

אני לעולם לא השתמשתי בסטרואידים ואני גם לא מתכוון, כך שלא תחשבו שאני הולך לנסות את זה,
אמנם דיברתי עם מאמן שעובד איתי, והוא ציין שלפני כמה שנים עשה סייקל אוראלי ללא בסיס טסט, אני הופעתי לשמוע על כזה דבר, הוא אמר שזה פחות אופטימלי אבל הגוף מייצר בעצמו מספיק טסט כדי שזה ישפר ביצועים, הוא פשוט רצה סייקל חלש.

אני אישית חשבתי שכל סייקל חייב להיות על בסיס טסט, זה הגיוני לעשות כזה דבר?

שאלתי כל מיני אנשים על זה, וסיפרו לי שיש ששחקניות בהוליווד שמשתמשות ב-GH ללא בסיס כלשהו על מנת להראות צעירות יותר, זה הגיוני הטענות האלו כי זה נשמע לי הזוי לגמרי.

אשמח ללמוד דברים חדשים, תודה 😃
סייקל אוראלי הוא לרוב לא "חלש" כלל, להיפך, מאחר ובניגוד למרבית השמנים השיחרור אינו מושהה מתקבלות תוצאות מרשימות בזמן קצר.
העניין הוא שבכדי שסטרואיד יכנס למחזור הדם כשנלקח אוראלית הוא חייב להיות מוצמד מתיל וההצמדה מביאה לרעילות לכבד. מכאן שלא רצוי לבצע סייקל אוראלי לזמן ממושך וללא הפסקה בין הסייקלים מה שהופך את הרווחים קשים לשימור.
מעבר לכך, לחלק מהסטרואידים היקשרות לא רעה בכלל לרצפטור ולכן מביאים להשבתת הציר הגונדאלי ובעקבות כך להפסקת ייצור הטסט. תוך נקודת הנחה שחלק מהמבצעים סייקל אוראלי לא עושים שימוש בכלומיד ומבצעים pct כמו גם אינם משתמשים בפרגניל, ההתאוששות איטית יותר ומצמצמת עוד את שימור הרווחים.

• פותח/ת השרשור
אגב, סטרואיד בהחלט יכול להיות אוראלי (סותר את הצהרתך שלא תשתמד בסטרואידים)
קודם כל תודה על התגובה,
אך לא הבנתי איך זה סותר את הצהרתי? 😃
סייקל אוראלי הוא לרוב לא "חלש" כלל, להיפך, מאחר ובניגוד למרבית השמנים השיחרור אינו מושהה מתקבלות תוצאות מרשימות בזמן קצר.
העניין הוא שבכדי שסטרואיד יכנס למחזור הדם כשנלקח אוראלית הוא חייב להיות מוצמד מתיל וההצמדה מביאה לרעילות לכבד. מכאן שלא רצוי לבצע סייקל אוראלי לזמן ממושך וללא הפסקה בין הסייקלים מה שהופך את הרווחים קשים לשימור.
מעבר לכך, לחלק מהסטרואידים היקשרות לא רעה בכלל לרצפטור ולכן מביאים להשבתת הציר הגונדאלי ובעקבות כך להפסקת ייצור הטסט. תוך נקודת הנחה שחלק מהמבצעים סייקל אוראלי לא עושים שימוש בכלומיד ומבצעים pct כמו גם אינם משתמשים בפרגניל, ההתאוששות איטית יותר ומצמצמת עוד את שימור הרווחים.
סליחה על חוסר ההבנה שלי בנושא אבל לא כל כך הבנתי את הכוונה שלך, איך כל זה קשור לטסטוסטרון כבסיס לסייקל?
הקישורים האלו ענו על שאלתי

סייקל ללא טסט = עוגת תפוחים בלי תפוחים.
GH לא קשור בכלל לנושא והוא אכן יכול לשפר ולעזור לא מעט גם ללא טסט רק שהשימוש בו כרוך ב..
  1. לא מעט תופעות לוואי וסיכונים שלא בטוח שתשמח לשמוע עליהם
  2. קשה מאוד להשגה באופן פרטי ויקר מאוד(אני מניח שבעובר ושב של מדונה יש מעט יותר מזומנים מאשר אצלך) והשוק רווי בזיופים.
  3. GH דורש סייקל של לפחות חצי שנה...פחות מזה לא תקבל שום דבר ששווה את ההשקעה
אז צא מרעיונות מטופשים ועזוב אותך מחומרים
כל עוד אתה לא מחליט שזה מה אתה רוצה ועד הסוף תישאר טבעי
לא יצא לך מזה כלום

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז צא מרעיונות מטופשים ועזוב אותך מחומרים
כל עוד אתה לא מחליט שזה מה אתה רוצה ועד הסוף תישאר טבעי
לא יצא לך מזה כלום
כנראה שאתה מתקשה להבין שהפוסט הזה נועד לטובת הרחבת הידע שלי ואולי אחרים שקוראים, ולא לטובת השימוש האישי שלי, תהיה בטוח שאם אי פעם אני ירצה לעשות סייקל אני לא יפחד להזריק לעצמי טסט, אני פשוט לא עושה את זה כי אני לא רוצה.

ואם אתה לא מאמין, אז תחסוך ממני את ההערות האלו ופשוט אל תגיב, לא בשביל זה פתחתי את הפוסט.

כנראה שאתה מתקשה להבין שהפוסט הזה נועד לטובת הרחבת הידע שלי ואולי אחרים שקוראים, ולא לטובת השימוש האישי שלי, תהיה בטוח שאם אי פעם אני ירצה לעשות סייקל אני לא יפחד להזריק לעצמי טסט, אני פשוט לא עושה את זה כי אני לא רוצה.

ואם אתה לא מאמין, אז תחסוך ממני את ההערות האלו ופשוט אל תגיב, לא בשביל זה פתחתי את הפוסט.
כן חמוד.. אמין!!
מי שלא רוצה לא מחפש להרחיב את הידע שלו בתחום שלא מעניין אותו
אתה פשוט כנראה מלאך ונורא חשוב לך שאחרים ידעו
אנחנו מודים לך על הרחבת הידע שלנו ועל ההקרבה האישית
שאפו 🙌

• פותח/ת השרשור
זה שלא מעניין אותי להשתמש לא אומר שלא מעניין אותי בנושא, ועוד איך מעניין אותי וזה למה אני שואל,

פעם שאלת רופא למה הוא הלך ללמוד רפואה והוא ענה לך "כי אני רוצה ללמוד איך לטפל בעצמי במידה ואני יהיה חולה?" או שיותר הגיוני שהוא יענה לך שהתחום הזה משך אותו אז הוא הלך ללמוד אותו ולעסוק בו?

כנראה שהאופציה השניה - זה שאני שואל לא אומר שאני רוצה להשתמש.

מ.ש.ל

כן חמוד.. אמין!!
אתה פשוט כנראה מלאך ונורא חשוב לך שאחרים ידעו
אנחנו מודים לך על הרחבת הידע שלנו ועל ההקרבה האישית
שאפו 🙌
יש לך ידע? תגיב לעניין.
אף אחד לא צריך את השיפוטיות שלך בשום מקום.
תודה והמשך גלישה נעימה.

סליחה על חוסר ההבנה שלי בנושא אבל לא כל כך הבנתי את הכוונה שלך, איך כל זה קשור לטסטוסטרון כבסיס לסייקל?
גם סטרואידים אוראליים גורמים לשיתוק של ייצור הטסטוסטרון בגוף.

תופעות הלוואי של זה לא נעימות בכלל, וכוללות חוסר ליבידו, אימפוטנציה ושלל דברים נחמדים שתצטרך לסבול לכמה חודשים טובים בזמן ואחרי הסייקל.

הטסטוסטרון כבסיס לסייקל, בתור התחלה ימנע את תופעות הלוואי האלה, וגם מכיוון שהשימוש בטסטוסטרון נמשך מעבר לשימוש באורליים הוא עוזר לשמור על הרווחים מהסייקל.
שבלי זה כנראה יעלמו מהר כמו שבאו.
גם עוד דבר שטום אמר הוא שאנשים שעושים סייקל של אוראליים בלבד בדרך כלל לא מבינים מה הם עושים ולכן סביר שלא יעשו pct ולא ישתמשו בפרגניל במהלך הסייקל.
כך שכל זה יחד עם מה שאמרתי מקודם כנראה יגרום לאיבוד של כל רווחי הסייקל ואולי אפילו להגיע למצב יותר גרוע מנקודת הפתיחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית