הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט על טעמים..

pitbull2

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אז אני קונה בקרוב עוד פח של חלבון ואני אחד שהוא לגוון עם חברות שונות.
הכלתי ללכת על דיימטייז הפעם.
עכשיו השאלה שלי פה זה איזה טעם טעמתם משם ואתם אוהבים אותו? אני יודע שכל אחד והטעם שלו אבל סתם אני רוצה לישמוע המלצות שלכם..
שמעתי שהקפה מוקה שנחשב לאחד הטובים שלהם הוא טוב הבעיה שאני לא אוהב קפה ואני מפחד שיהיה מר יש למישהו ניסיון איתו?
כל מי שיכול לעזור תודה!!!1

אם אתה בכלל לא אוהב קפה לא הייתי הולך על זה.
אמנם הוא לא מר מידי, אבל זה עדיין טעם קפה לחלוטין.
למען הסר ספק, אתה מתכוון לקנות דימטייז עלית ולא Iso-100, נכון?
אם כן, הבננה זוועתי בעיניי, שוקולד רגיל סבבה, קרם עוגיות די חלש ודליל. אלו הטעמים היחידים שניסיתי.

אני טעמתי שוקולד (ואני מכור לשוקו) וזה לא משהו בכלל,
וניל עוגיות נחמד לא יותר מיזה,
ואז הגעתי לבננה,ומאז אני קונה רק טעם בננה כבר 5-6 שנים רצוף,
זה טעם של חלב בננה הרגיל שמוכרים בחנות מכיר את זה?

אני טעמתי שוקולד (ואני מכור לשוקו) וזה לא משהו בכלל,
וניל עוגיות נחמד לא יותר מיזה,
ואז הגעתי לבננה,ומאז אני קונה רק טעם בננה כבר 5-6 שנים רצוף,
זה טעם של חלב בננה הרגיל שמוכרים בחנות מכיר את זה?
רק מראה כמה טעם זה עניין אינדיוודואלי.
לי הטעם בננה הזכיר טעם לוואי של הסוכריות גומי בצורת בננה, רק מקולקלות.
לעומת זאת, הבננה של ה-Iso-100 היה לי טעים בטירוף.
ואני חולה בננה בכללי וגם את החלב בננה אני ממש אוהב.

טעמתי את השוקולד שלהם, שוקולד סטנדרטי של אבקות חלבון, לדעתי השוקולד בראוניז של BPI טוב יותר.
קרם עוגיות של דיימטיז אני אישית לא סובל, הוא נמאס מהר ולי אישית עושה בחילה.
הבננה שלהם גם דיי סטנדרטית, לא משהו, לדעתי של החלבונים הישראלים סופר אפקט ואקסטרים ניצחו אותו בבננה, כמו כן יש את הISO HD של BPI שהבננה קרים פאי פשוט מטורף. (בקטע טוב)
אני לא זוכר שטעמתי עוד ממש טעמים של דיימטיז, לדעתי החברה אובר רייטד והטעמים ממש ממוצעים, לא רעים אבל אם זאת לא משהו שממש שווה קניה (אלא אם כן יש מחיר טוב, כי הערכים שלה בסה"כ מצוינים)

הנמכרים ביותר של דימטייז הם: קרם עוגיות וקפה מוקה במקום השלישי בננה. הבננה של דימטייז קצת שונה מהבננה שאנחנו מכירים.
הבננה של אקסטרים זה חלב יטבתה
הבננה של דימטייז זה בננה גומי לעיסה
כל אחד מתחבר לטעם שונה.
השוקו תמיד טעם סטנדרטי בכל החברות.
בדימטייז לא התקבלו תלונות או ביקורות שליליות על קרם עוגיות עד כה ולכן זה הטעם הכי מומלץ.

הנמכרים ביותר של דימטייז הם: קרם עוגיות וקפה מוקה במקום השלישי בננה. הבננה של דימטייז קצת שונה מהבננה שאנחנו מכירים.
הבננה של אקסטרים זה חלב יטבתה
הבננה של דימטייז זה בננה גומי לעיסה
כל אחד מתחבר לטעם שונה.
השוקו תמיד טעם סטנדרטי בכל החברות.
בדימטייז לא התקבלו תלונות או ביקורות שליליות על קרם עוגיות עד כה ולכן זה הטעם הכי מומלץ.
הקפה מוקה של דימטייז באמת בטעם של אייס קפה כמו שרשמו פה?

אמרו לי אבל שהטעם מוקה של דיימטייז בגרסה החדשה פחות טוב מהגרסה הקודמת, כמה זה נכון ?

על בסיס מים זה די כמו נס קפה, על בסיס חלב עולם אחר לגמריי. אני שותה אותו עם הקפה של הבוקר, מחמם כוס חלב סויה לייט של תנובנה למשך 2 דקות, מוסיף כפית נס קפה ועל זה סקופ חלבון, אצלי זה חלבון בוקר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בכלל לא אוהב קפה לא הייתי הולך על זה.
אמנם הוא לא מר מידי, אבל זה עדיין טעם קפה לחלוטין.
למען הסר ספק, אתה מתכוון לקנות דימטייז עלית ולא Iso-100, נכון?
אם כן, הבננה זוועתי בעיניי, שוקולד רגיל סבבה, קרם עוגיות די חלש ודליל. אלו הטעמים היחידים שניסיתי.
על בסיס מים זה די כמו נס קפה, על בסיס חלב עולם אחר לגמריי. אני שותה אותו עם הקפה של הבוקר, מחמם כוס חלב סויה לייט של תנובנה למשך 2 דקות, מוסיף כפית נס קפה ועל זה סקופ חלבון, אצלי זה חלבון בוקר.
אני גם לא אוהב קפה וקפה מוקה היה נדיר (ביום יום אני שותה רק קפה שחור אחת ל...
קח בכל אופן
מידע - אשכול ביקורת המוצרים הגדול.
טעמתי את השוקולד שלהם, שוקולד סטנדרטי של אבקות חלבון, לדעתי השוקולד בראוניז של BPI טוב יותר.
קרם עוגיות של דיימטיז אני אישית לא סובל, הוא נמאס מהר ולי אישית עושה בחילה.
הבננה שלהם גם דיי סטנדרטית, לא משהו, לדעתי של החלבונים הישראלים סופר אפקט ואקסטרים ניצחו אותו בבננה, כמו כן יש את הISO HD של BPI שהבננה קרים פאי פשוט מטורף. (בקטע טוב)
אני לא זוכר שטעמתי עוד ממש טעמים של דיימטיז, לדעתי החברה אובר רייטד והטעמים ממש ממוצעים, לא רעים אבל אם זאת לא משהו שממש שווה קניה (אלא אם כן יש מחיר טוב, כי הערכים שלה בסה"כ מצוינים)
תודה קודם לכולם!!
היה לי קרם עוגיות כבר ואני אחד שאוהב לגוון, אז קרם עוגיות לא ניראה לי.
אני לא אוהב קפה, אבל כולם אומרים לי שקפה מוקה ממש טוב של דיימטיז.
שמעתי שהתות שלהם טוב. יש מישהו שטעם ויכול לתת דעה עליו?
אולי אתם ממליצים חברה אחרת ולא דמטייז? אולי יוניברסל אופטימום?
היה לי כבר סופר אפקט וbpi וכמו שאמרתי אני אוהב לגוון.. אז אשמח עם תעזרו לי עוד קצת.
תודה !!!!!

נערך לאחרונה:
תודה קודם לכולם!!
היה לי קרם עוגיות כבר ואני אחד שאוהב לגוון, אז קרם עוגיות לא ניראה לי.
אני לא אוהב קפה, אבל כולם אומרים לי שקפה מוקה ממש טוב של דיימטיז.
שמעתי שהתות שלהם טוב. יש מישהו שטעם ויכול לתת דעה עליו?
אולי אתם ממליצים חברה אחרת ולא דמטייז? אולי יוניברסל אופטימום?
היה לי כבר סופר אפקט וbpi וכמו שאמרתי אני אוהב לגוון.. אז אשמח עם תעזרו לי עוד קצת.
תודה !!!!!
אני לא סובל קפה והקפה מוקה היה טוב אמרתי לך.
אתה יכול לנסות טעם בננה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית