הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר בקצרין

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
טוב.. צהל היקר שולח אותי לשבוע לבעקבות לוחמים אז אהיה תקוע שבוע בקצרין. בנושא בעוף חופיק אין חדרי כושר באזור קצרין/ק"ש/צפת.. מישהו מכיר חדר כושר כלשהו באזור שם שאוכל להשחיל בו איזה אימון או שניים? רצוי שיהיה במרחק תחבצ סביר אבל באמת כל דבר יעזור לי פה

אני מקרית שמונה, לא רואה טעם שתסע לפה לאימון, זה לא מי יודע מה קרוב(יחסית), יש חדר כושר בחצור "אנרג'ים" הבנתי הוא אחלה ויש כלוב. נמצא 20 דקות מהבסיס הכי נידח ברמת הגולן(מנסיון).

• פותח/ת השרשור
אני מקרית שמונה, לא רואה טעם שתסע לפה לאימון, זה לא מי יודע מה קרוב(יחסית), יש חדר כושר בחצור "אנרג'ים" הבנתי הוא אחלה ויש כלוב. נמצא 20 דקות מהבסיס הכי נידח ברמת הגולן(מנסיון).
זה קרוב איכשהו למרכזית של חצור?
ראיתי גם שיש קאנטרי בקצרין... מישהו יודע עליו משהו? יש כלוב? מוטות? צלחות?

ראו את המלחמה שלך בסקוואטים והחליטו לשלוח אותך ליום בעקבות לוחמים .. מי אמר שצה"ל לא מפרגן לפאוורליפטינג?!

טוב בדקתי , הם לא נותנים להכנס לחדר כושר ללא מנוי בגלל איזה קטע של ביטוח , אבל לבריכה והכל כן , תאכלס אתה יכול להכנס אף אחד לא באמת יעצור אותך , פשוט תגיד שאתה רוצה בריכה , עלות כניסה 50 לפי מה שהבנתי לא סגור , ובכלל לדעתי אם תביא אישור בריאות תוכל להכנס ללא בעיה

• פותח/ת השרשור
טוב בדקתי , הם לא נותנים להכנס לחדר כושר ללא מנוי בגלל איזה קטע של ביטוח , אבל לבריכה והכל כן , תאכלס אתה יכול להכנס אף אחד לא באמת יעצור אותך , פשוט תגיד שאתה רוצה בריכה , עלות כניסה 50 לפי מה שהבנתי לא סגור , ובכלל לדעתי אם תביא אישור בריאות תוכל להכנס ללא בעיה
אם אני מביא אישור בריאות מהרופאת יחידה שלי זה מספיק טוב? ו50 שקל זה מלא.. אין דרך לדבר איתם שם שנעשה את זה איזה 30-40 כזה? מחיר חייל או איזה הנפצה כזאת

אם אני מביא אישור בריאות מהרופאת יחידה שלי זה מספיק טוב? ו50 שקל זה מלא.. אין דרך לדבר איתם שם שנעשה את זה איזה 30-40 כזה? מחיר חייל או איזה הנפצה כזאת

קח תמספר של הקאנטרי לכל הפרטים, תתקשר מחר , מחר הם עובדים מ 9 בבוקר עד 4 בצהריים 046850055

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית