הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ Uric Acid (B) - כתוצאה מקראטין?

ShikoG

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
שלום לכולם אני מתאמן ושותה אבקת חלבון וקראטין,
השבוע עשיתי בדיקות דם,
ויצא ש ה - Uric Acid (B גבוה יחסית 9.1 כשהטווח התקין הוא 3.5- 7.2 הרופאה אמרה שזה לא טוב בכלל וזה יכול לגרום לבעיות,
ואז כשאמרתי שאני שותה קראטין היא אמרה שאולי זה מיזה..אז לפני שאני עושה הפסקה מקראטין,זה באמת מזה??
ואם לא,ידוע לכם משהו על זה?

תודה רבה !

Association between serum uric acid level and chronic liver disease in the United States. - PubMed - NCBI
SHIKOG, לא להבהל, רק צרפתי את ההוכחה שיש קשר בין רמת החומצה הזאת בזרם הדם לכבד.
TOM, מסכימה שיש צורך לבדוק גם כליות מעצם העובדה שגם הן קשורות לסינון
אהבתי...😃
העניין הוא שהמדד נועד להוות חלק מבחינת תפקודי כליות. אין שום סיבה להזכיר את הכבד כל עוד מדדי אנזימי הכבד אינם גבוהים (כמו שנרשם גם באבסטרקט שצרפת) והאחרונים בוודאי נבחנו אף הם...

גם אני אהבתי, אתר מצוין שנותן לך את הרקע לניסוי ואת הCONCLUTION. בדיוק מה שצריך בלי הרבה חפירות. (האמת שלפעמים אני דווקא מחפשת את החפירות "הכימאיות" האלו)
סבבה תודה לכולם על העזרה קיבלתי תשובות ! 😃

בקשר לשאלה האחרונה, קראטין יכול להתקלקל? יש בו גושים כאלה שצריך לגרד והוא בערך 9 חודשים אצלי.
יש מצב ששמת את הכפית לאחר שהשתמשת בה לערבוב עם המים?

• פותח/ת השרשור
וואי מלחיץ..אני חייב להוריד את זה לאיזור 5~ לא הבנתי ממה זה נוצר 😣

לא שמתי שום כפית רטובה,הקופסא תמיד סגורה אחרי שימוש,יש קראטין מפורר בתוך הקופסא ולפעמים אני נתקל בגושים(יחסית גדולים) שצריך לפורר אותם..

לפעמים זה קורה כאשר יש סביבה לחה..
מה שאתה מתאר זה מה שקרה לי עם הכפית הרטובה. (בכל אופן, כבר זרקתי את זה כי הקראטין היה באיכות גרועה ברמות)
בדקתי בקופסה שלי (UNIVERSAL מעולה..), התוקף הוא עד ינואר 2017, קניתי את שלי לפני כ4 חודשים.
תבדוק מה התוקף אצלך.

וואי מלחיץ..אני חייב להוריד את זה לאיזור 5~ לא הבנתי ממה זה נוצר 😣

לא שמתי שום כפית רטובה,הקופסא תמיד סגורה אחרי שימוש,יש קראטין מפורר בתוך הקופסא ולפעמים אני נתקל בגושים(יחסית גדולים) שצריך לפורר אותם..
אמרתי לך כבר שזה לא הקריאטין. קריאטין גם לא פוגע בכליות ובכבד של אדם בריא ולא מעמיס עליהם ולא שום דבר שכזה.

קריאטין מתקלקל כשהוא מתגבש לגושים ואז הא גרם לשלשולים כי הוא לא מתעכל טוב כך כשגם כשהוא מקולקל הוא לא כלכך מזיק.

פעילות גופנית קשה לעומת זאת יכולה לגרום לעליה בפירוק פורינים מכל מיני סיבות. בין היתר דרך עקה חימצונית. אתה יכול נסות לאכול יותר ירקות ופרות אולי זה יעזור או לתסף מעט בויטמין סי.

בכל אופן הסטייה האקראית בבדיקות הדם היא כלכך גדולה שלא בטוח שהרמה של החומצה היורית שלך היא מחוץ לסקאלה.

• פותח/ת השרשור
כתוב על הקופסא שהיא עד אוגוסט 2016,אבל כל הקראטין הפך לגוש אחד גדול שאני צריך לגרד אותו..זה אומר לפח כן?
החברה היא סקייתיק נוטרשיין,הוא טוב ?לקנות אותו אחד?(חשוב לי הכשרות)

תודה על כל העזרה שלכם.

גוש אחד לא נשמע טוב..
השאלה אם לך זה עושה טוב ומרגיש שלאחר תקופה של נטילה יש הבדל ושיפור מסוים.
נסה אחד חדש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית