הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 155 נפח

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם

היום סיימתי סבב ראשון של פנדליי הנה סירטון של הדדליפט מהיום וסקוואט.

סט אחרון 3 סינגלים בהפרש של 30 שניןת בינהם. 4 סטים של חמישיות.

צפה ב-'נגמר הסבב' ב-YouTube -

אשמח לביקורת על הטכניקה, השיער, הנעליים, שכחתי את גרבי הקסם אז לא צריך ביקןרת על הגרביים.
מחמאות על החולצה יתקבלו בברכה.

הערות: אם אתה כבר מצלם את ה 30 שניות מנוחה לפחות תעשה איזה פוזינג, פרצופים, תספר משהו שהצופים לא ישתעממו.
חוץ מזה כל הכבוד

הערות על זה שאתה זורק את המוט בעוד 3... 2... 1...

הרעיון של ה"מונוליפט" ענק !

כל הכבוד על המשקלים , מניח שאתה מודע לזה שהסקוואט לא שובר אז הכל בסדר

זה אני או שאתה אוחז בדדליפט עם יד שמאל יותר רחוק ממרכז הגוף?

לגבי הסקוואט- ממליץ לעבוד בצורה שתאפשר לך לשבור, אם זה לקשור יותר רפוי או שינוי אחר שתוכל להגיע לטווח תנועה מלא, בהנחה וזה התרגיל המרכזי שלך.

לגבי המונוליפט - רעיון טוב, אבל לא הייתי ממליץ להתאמן עם מונוליפט לתחרות שאין מונוליפט. אלא אם אתה מתכונן לתחרות של ולרי?

• פותח/ת השרשור
זה אני או שאתה אוחז בדדליפט עם יד שמאל יותר רחוק ממרכז הגוף?

לגבי הסקוואט- ממליץ לעבוד בצורה שתאפשר לך לשבור, אם זה לקשור יותר רפוי או שינוי אחר שתוכל להגיע לטווח תנועה מלא, בהנחה וזה התרגיל המרכזי שלך.

לגבי המונוליפט - רעיון טוב, אבל לא הייתי ממליץ להתאמן עם מונוליפט לתחרות שאין מונוליפט. אלא אם אתה מתכונן לתחרות של ולרי?
אני אוחז עם יד שמאל רחוק יןתר כי אחרת יוצאת לי משיכה עקומה, זה די נפוץ להחזיק את היד ההפוכה רחוק יותר.

אני מתכונן לולארי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית