מי מתאמן פה בGo Active קרית אונו?

מוטות חרא, עם הכלוב אפשר להסתדר, בנץ' אחד (WTF??), דאמבלים רק עד 40 קילו, קצת בעיית מקום לאנשים שרוצים לעשות דדליפט, קלין, ROW (לא נעים שאנשים עוברים לך באמצע הסט בדדליפט או בקלין ומפריעים לך להתרכז להרים את המוט).
חוסר רציני בפלטות של 20 בקטע שאי אפשר להתאמן כמעט בזמנים של לחץ כי אין לך מספיק פלטות אז אתה צריך להתחיל להעמיס פלטות קטנות של 5 ו10 כדי שיהיה משקל (לא כיף), שלא נדבר על הפעמים שיוני האנה מתאמן שם (כן, אח של...) ולוקח לך את כככללל הפלטות של ה20 וה25 ומעמיס אותם על הלג פרס ל20 סטים ו200 חזרות תוך כדי צעקות וצרחות באמצע הסט ונראה אותך מבקש לקחת איזה פלטה וחצי בשביל הסט שלך..
קצת מבאס כי למקום הזה יש ים של פוטנציאל, חבל שבציוד מקצועי לא השקיעו.

• פותח/ת השרשור
מוטות חרא, עם הכלוב אפשר להסתדר, בנץ' אחד (WTF??), דאמבלים רק עד 40 קילו, קצת בעיית מקום לאנשים שרוצים לעשות דדליפט, קלין, ROW (לא נעים שאנשים עוברים לך באמצע הסט בדדליפט או בקלין ומפריעים לך להתרכז להרים את המוט).
חוסר רציני בפלטות של 20 בקטע שאי אפשר להתאמן כמעט בזמנים של לחץ כי אין לך מספיק פלטות אז אתה צריך להתחיל להעמיס פלטות קטנות של 5 ו10 כדי שיהיה משקל (לא כיף), שלא נדבר על הפעמים שיוני האנה מתאמן שם (כן, אח של...) ולוקח לך את כככללל הפלטות של ה20 וה25 ומעמיס אותם על הלג פרס ל20 סטים ו200 חזרות תוך כדי צעקות וצרחות באמצע הסט ונראה אותך מבקש לקחת איזה פלטה וחצי בשביל הסט שלך..
קצת מבאס כי למקום הזה יש ים של פוטנציאל, חבל שבציוד מקצועי לא השקיעו.
רגע זה הבחור הענקי הזה שבא לשם עם האישה שלו והילד נראלי והם מתאמנים ביחד?

נשמע זוועה מאוד ,
בגלל זה אני מעדיף להישאר בחד״כ השכונתי ליד הבית אין את כל הטיילת כמו שאתם מספרים כאן.

יו איזה מפלצת הוא.. וגם הבן שלו סוס.. בטח הם אוכלים פרה שלמה בארוחת צהריים

זה לא הבן שלו... מתאמן שלו... לא יודע מה הוא נותן לו להזריק לתחת, אבל באופן קבוע הוא מגיע למצב באמצא האימון שהוא פשוט מתמוטט על הרצפה ומתגלגל מכאבים ומקיא את הנשמה.. לא רואה איך הוא עובר את גיל 25 בקצב הזה (הילד הזה בן 20,כן?), פשוט נורא..

זה לא הבן שלו... מתאמן שלו... לא יודע מה הוא נותן לו להזריק לתחת, אבל באופן קבוע הוא מגיע למצב באמצא האימון שהוא פשוט מתמוטט על הרצפה ומתגלגל מכאבים ומקיא את הנשמה.. לא רואה איך הוא עובר את גיל 25 בקצב הזה (הילד הזה בן 20,כן?), פשוט נורא..
זה לא חדר כושר זה חדר עינויים

@ZzZeus איך אתה מתאמן שם ??

זה לא חדר כושר זה חדר עינויים

@ZzZeus איך אתה מתאמן שם ??
יש עוד חד״כ בעיר אבל אני חושב שאין שם מוט.אני יודע שיש מחסור רציני בפלטות למרות שאני עדין בפלטה וחצי.
בגו אקטיב מפוצץ מ4-5 בצהריים זה סיוט.הרבה עושים כפיפות ידיים בתוך הכלוב,מוט חרא ועוד הרבה דברים מחורבנים.לפחות יש שם בנות יפות

חח עניינתם אותי עכשיו שתיכם מי אתם.. כי לחנן למשל יש תמונת פרופיל אבל הפרצוף לא זכור לי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית