הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות בSS ובדיקת טכניקה

Azorder

משתמש מתחיל
72
3
נק' מוניטין:
28
72
3
עבר קצת יותר מחודש מאז שהתחלתי SS, חייב לציין שההתקדמות במשקלים היא באמת משוגעת.
הגעתי כבר ל- 80 קילו דדליפט, 75 קילו סקוואט, 33 קילו OHP, ובנץ' 55 קילו.
בנוסף עליתי 3 ק"ג במשקל גוף ומתחילים לראות שינוי.
אז לכל המתלבטים אין מה להתלבט SS זה אש 😃

1) אני חושב להתחיל לחתוך בחצי את ההעלאה במשקל בחלק מהתרגילים כי אני מרגיש שאני מתחיל להיתקע,
הסקוואט דד והOHP מרגישים יחסית איטיים ואני מתחיל לקחת מנוחות ממש ארוכות כדי להשלים את כל הסטים (5 דקות בסקוואט).
בנוסף לפי התוכנית אחרי חודש אמורים להתחיל לחתוך את ההעלאה בחצי.
אז מה כדאי לעשות?

2) הנה סרטונים של דדליפט,סקוואט וOHP.
אשמח לביקורת:

הגב התחתון נראה לי עגול מדי בדדליפט, מה אפשר לעשות עם זה?

אתה מחכה המון זמן בין חזרה לחזרה בפרס.. אתה לא תצליח להתקדם ככה הרבה. אתה תוכל ללחוץ הרבה יותר משקל אם תעשה את ה5 כמה שיותר מהר

קודם כל, תחתוך את ההעלאה בחצי אל תתבייש. העיקר שתתקדם מאימון לאימון.
דדליפט- נראה טוב סך הכל, בחלק מהחזרות אתה מתחיל עם מוט רחוק מידי לדעתי. במשקלים כבדים תרגיש את זה. זה היה מאוד קל לך.
פרס- תשמור על המרפקים כל הזמן לפני/מתחת למוט. שוב, זה משקל מאוד קל בשבילך ולכן המוט לא נפל על הרצפה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, תחתוך את ההעלאה בחצי אל תתבייש. העיקר שתתקדם מאימון לאימון.
דדליפט- נראה טוב סך הכל, בחלק מהחזרות אתה מתחיל עם מוט רחוק מידי לדעתי. במשקלים כבדים תרגיש את זה. זה היה מאוד קל לך.
פרס- תשמור על המרפקים כל הזמן לפני/מתחת למוט. שוב, זה משקל מאוד קל בשבילך ולכן המוט לא נפל על הרצפה.
שמע לא הייתי אומר שהמשקל קל צילמתי את הסט האחרון ובחזרה האחרונה כמעט נכשלתי, המטרה בסופו של דבר זה להצליח את כל החזרות בכל הסטים במשקל ששמתי.
לגבי המרפקים אני לפני כל חזרה מושך קדימה את המרפקים בגלל זה לוקח לי יותר זמן לעשות כל חזרה.

לגבי המרפקים אני לפני כל חזרה מושך קדימה את המרפקים בגלל זה לוקח לי יותר זמן לעשות כל חזרה.
ברגע שתשמור על המרפקים במקום הנכון לכל אורך התנועה (עלייה וירידה) לא תצטרך לבזבז זמן וכוח למטה.

אתה מחכה המון זמן בין חזרה לחזרה בפרס.. אתה לא תצליח להתקדם ככה הרבה. אתה תוכל ללחוץ הרבה יותר משקל אם תעשה את ה5 כמה שיותר מהר
אני נח למטה בפרס כל חזרה, ועושה דד סטופ, ואני מתקדם יפה מאוד, למה אתה אומר את זה?
אשמח לביקורת
טכניקה טובה, על זה קיבלת מוניטין ממני,
יאללה תתחיל להתקדם במשקלים כרגיל, אתה לא תעצר, תאכל טוב

אני נח למטה בפרס כל חזרה, ועושה דד סטופ, ואני מתקדם יפה מאוד, למה אתה אומר את זה?

הוא נח יותר מכמה שניות.. קשה להתקדם ככה.
לפחות לי, אני מבזבז המון כוח במצב הזה.

הוא נח יותר מכמה שניות.. קשה להתקדם ככה.
לפחות לי, אני מבזבז המון כוח במצב הזה.
אלו שתי דרכים שונות לעשות פרס, אחת זה לנצל את הרפלקס מתיחה כדי להרים יותר כמו שאתה עושה, ואחת זה לעשות דד סטופ למטה כמו שאני מעדיף לעשות.
אין קשר להתקדמות, אפשר להתקדם בשני הדרכים

אלו שתי דרכים שונות לעשות פרס, אחת זה לנצל את הרפלקס מתיחה כדי להרים יותר כמו שאתה עושה, ואחת זה לעשות דד סטופ למטה כמו שאני מעדיף לעשות.
אין קשר להתקדמות, אפשר להתקדם בשני הדרכים
אני לא מדבר על הרפלקס מתיחה. למרות שאני משתמש בזה, לא לזה אני מתכוון.
אני מתכוון שהוא נח בערך 3 שניות לפני שהוא מתחיל עוד חזרה. וזה לא כמו בסקוואט או בדדליפט, אתה מבזבז הרבה כוח במצב הזה לאורך זמן.
אם אני מחכה יותר משנייה אחת או שתיים בתחתית, והמשקל כבד, אין סיכוי שאני אצליח לסיים את הסט.
בכללי, אני עם attitude של לסיים את הסט בפרס כמה שיותר מהר ואקספלוסיבי

• פותח/ת השרשור

תודה 😁, מה לגבי הגב תחתון בדדליפט לא מתעגל קצת יותר מדי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית