הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על תוכנית ABC

Hammer

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני בן 15 מתאמן שנה שוקל 68 גובה 1.70 בערך
משקלי עבודה:
סקוואט-120 3x5
בנץ-72.5 3x5
דדליפט-135 1x5

התוכנית:
A-חזה וגב
בנץ פרס 4x8
בנץ פרס שיפוע עליון 3x10
פרפר 3x12
קרוס אובר 3x10
מתח רחב 4x10
בנט אובר 3x8
פולי עליון בסופיניזציה 3x12
חתירה בכבלים 3x10
פייס פולס 3x12

B-רגליים
סקוואט 4x8
דדליפט 3x6
כפיפת ברך 3x10
לאנגים 4x12
תאומים 3x20-25

C-יד אחורית יד קדמית וכתפיים
מילטרי פרס 4x8
חתירה אנכית 3x10
הרחקה קדימה 2x12
הרחקה לצדדים 2x12
מקבילים 3x10
פשיטת מרפקים בפולי עליון 3x12
בנץ פרס צר 3x10
כפיפת מרפקים 3x12
כפיפת מרפקים כיסא כומר 3x10
פטישים 3x12
שראגס 3x12

אם יש לכם תוכניות אחרות להציע לי אשמח התוכניות שעשיתי:
FBW,AB,ABC

תוכנית ABC זה קצת מוגזם עבור ילד בן 15.
קראת קצת מאמרים על תוכניות בפורטל? כמו לדוגמא טקסס וליניארית?
לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תוכנית אימונים - Texas Method - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אגב, יש לך משקלי עבודה מעולים בשביל הגיל שלך, הייתי שמח לראות סרטונים.

• פותח/ת השרשור
תוכנית ABC זה קצת מוגזם עבור ילד בן 15.
קראת קצת מאמרים על תוכניות בפורטל? כמו לדוגמא טקסס וליניארית?
לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תוכנית אימונים - Texas Method - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אגב, יש לך משקלי עבודה מעולים בשביל הגיל שלך, הייתי שמח לראות סרטונים.
תודה אבל אתה יכול להמליץ לי בבקשה על תוכניות היפרטרופיה

תודה אבל אתה יכול להמליץ לי בבקשה על תוכניות היפרטרופיה
אתה יכול גם ללכת על AB רגילה מהפורטל.
ולשנות בה דברים קטנים.. כמו להוסיף פייס פולז, משיכות גבוהות וכו'
אבל ללכת על התבנית.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול גם ללכת על AB רגילה מהפורטל.
ולשנות בה דברים קטנים.. כמו להוסיף פייס פולז, משיכות גבוהות וכו'
אבל ללכת על התבנית.
טוב,אם אני כבר מתאמן שנה ABC תיהיה לי אפקטיבית?

טוב,אם אני כבר מתאמן שנה ABC תיהיה לי אפקטיבית?
אין קשר לכמה זמן אתה מתאמן.
כפי שסטיץ' אמר, אני מסכים שזה מוגזם עבור ילד בגילך.

אם אתה מחפש נפח, AB תיהיה הכי אידיאלית אחרי תוכנית כוח. (שגם בתוכנית כמו טקסס או לינארית בתוספת של תרגילי עזר ניתן לעלות יפה במסת השריר)

ניקח את סמולוב לדוגמה, אתה אומר שאין שם נפח?
אני חושב שהכוונה שלו בנפח היא שילוב של כמות גבוהה של סטים עם טווח חזרות גבוהה (8-12) כשבסמולוב אתה עובד בטווח חזרות שפחות יעילה לגדילה במסת השריר (למטרות היפרטרופיה).

אני חושב שהכוונה שלו בנפח היא שילוב של כמות גבוהה של סטים עם טווח חזרות גבוהה (8-12) כשבסמולוב אתה עובד בטווח חזרות שפחות יעילה לגדילה במסת השריר (למטרות היפרטרופיה).
פעם ראית איך סמולוב נראית או שסתם פלטת את השטות הזו?
וגם אם אני עושה 8x5 כמו בקורטה, אני עולה באפס שריר?

פעם ראית איך סמולוב נראית או שסתם פלטת את השטות הזו?
10X3 8X4 6X6 4X8
לא?
אני עולה באפס שריר?
אני נוטה לסמוך על בילדרים בעניין ה"איך אידיאלי לעלות במסת השריר". ומה בילדרים אומרים? שאם אתה רוצה להתנפח אתה צריך לעבוד בטווח חזרות גבוה יותר בנוסף לתוספת הנפח לשרירים קטנים, משהו שתוכניות כמו סמולוב לא מביאות לך. אני לא מבין למה אתה מתווכח, אתה גם מרים כבד ולא נראה כאילו שאתה מתאמן, אתה צריך להסכים שכנראה שיטות האימונים שאתה מבצע לא מתאימות להיפרטרופיה, בדיוק כמוני.

מה אתה היית מציע למתאמן שמחפש ללכת לכיוון הבילדינג? לעשות טקסס עם בידוד ליד קדמית? אני לא מבין איפה הויכוח פה ומה הנקודה שלך. שסמולוב מתאימה להיפרטרופיה? שאתה תראה טוב אם תבצע תוכנית נפח בסגנון תוכנית כוח? שלעשות 10 סטים של סקוואט ל3 חזרות יגדיל לך את הקוואדס? הויכוח מיותר פה לדעתי.

10X3 8X4 6X6 4X8
לא?

אני נוטה לסמוך על בילדרים בעניין ה"איך אידיאלי לעלות במסת השריר". ומה בילדרים אומרים? שאם אתה רוצה להתנפח אתה צריך לעבוד בטווח חזרות גבוה יותר בנוסף לתוספת הנפח לשרירים קטנים, משהו שתוכניות כמו סמולוב לא מביאות לך. אני לא מבין למה אתה מתווכח, אתה גם מרים כבד ולא נראה כאילו שאתה מתאמן, אתה צריך להסכים שכנראה שיטות האימונים שאתה מבצע לא מתאימות להיפרטרופיה, בדיוק כמוני.

מה אתה היית מציע למתאמן שמחפש ללכת לכיוון הבילדינג? לעשות טקסס עם בידוד ליד קדמית? אני לא מבין איפה הויכוח פה ומה הנקודה שלך. שסמולוב מתאימה להיפרטרופיה? שאתה תראה טוב אם תבצע תוכנית נפח בסגנון תוכנית כוח? שלעשות 10 סטים של סקוואט ל3 חזרות יגדיל לך את הקוואדס? הויכוח מיותר פה לדעתי.
אני חושב שתוכניות "נפח" כמו שאנחנו מכירים אותן מפורומים שונים גרועות להיפרטרופיה בדיוק כמו שתוכנית כמו SS גרועה להיפרטרופיה, למה? כי תוכניות ה"נפח" האלו בנויות כמו רשימת מכולת על ידי איזה בילדר שכל מה שהוא יודע לעשות זה לדחוף מזרק לתחת ולפמפם. והמצד השני, תוכנית כדוגמת סס פשוט לא מכילה מספיק נפח כדי ליצור התשה מטאבולית כדי לגרות גדילה אופטימלית במסת שריר.
מה עושים? עובדים עם תוכנית שמשלבת תכנון נכון עם התקדמות לאורך זמן במשקלים ותוך כדי חזרות גבוהות על מנת ליצור היפטרופיה. JTS של צ'אד ווסלי סמית מעולה למטרה הזו לדעתי.
למה נתתי את סמולוב כדוגמה? כי בסמולוב מלא אתה גם עושה 7 ו9 חזרות אם אני זוכר נכון וכשאתה עובד שם כבד אתה עדיין עושה הרבה נפח, שיוביל להיפרטרופיה אולי לא אופטימלית, אבל אני מוכן להמר שטובה יותר מרוב תוכניות הפיצולים שיש באינטרנט היום.
אז לא, לא אמרתי סס בראבק עם גלון חלב בשביל גדילה אופטימלית אבל גם תוכנית פיצולים היא לא משהו.
תסתכל על איך אד קואן וקפטן קירק היו מתאמנים פעם, הרבה בילדינג אבל גם עבודה כבדה והם נראו מעולה. זו הדרך האופטימלית לדעתי.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שתוכניות "נפח" כמו שאנחנו מכירים אותן מפורומים שונים גרועות להיפרטרופיה בדיוק כמו שתוכנית כמו SS גרועה להיפרטרופיה, למה? כי תוכניות ה"נפח" האלו בנויות כמו רשימת מכולת על ידי איזה בילדר שכל מה שהוא יודע לעשות זה לדחוף מזרק לתחת ולפמפם. והמצד השני, תוכנית כדוגמת סס פשוט לא מכילה מספיק נפח כדי ליצור התשה מטאבולית כדי לגרות גדילה אופטימלית במסת שריר.
מה עושים? עובדים עם תוכנית שמשלבת תכנון נכון עם התקדמות לאורך זמן במשקלים ותוך כדי חזרות גבוהות על מנת ליצור היפטרופיה. JTS של צ'אד ווסלי סמית מעולה למטרה הזו לדעתי.
למה נתתי את סמולוב כדוגמה? כי בסמולוב מלא אתה גם עושה 7 ו9 חזרות אם אני זוכר נכון וכשאתה עובד שם כבד אתה עדיין עושה הרבה נפח, שיוביל להיפרטרופיה אולי לא אופטימלית, אבל אני מוכן להמר שטובה יותר מרוב תוכניות הפיצולים שיש באינטרנט היום.
אז לא, לא אמרתי סס בראבק עם גלון חלב בשביל גדילה אופטימלית אבל גם תוכנית פיצולים היא לא משהו.
תסתכל על איך אד קואן וקפטן קירק היו מתאמנים פעם, הרבה בילדינג אבל גם עבודה כבדה והם נראו מעולה. זו הדרך האופטימלית לדעתי.
אחי כשהתכוונתי לנפח התכוונתי לתוכניות עם חזרות גבוהות שהמטרה העיקרית שלהם זה היפרטרופיה אשמח אם תביא לי תכנית טובה שמתאימה לי תודה מראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית