הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פייפאל-עזרה.

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
ערב טוב אנשים.
אני רוצה להזמין כמה דברים מBB לארץ ויש ברשותי כרטיס ISRACARD.WEB(כרטיס אנונימי לרכישה באימטרנט שניתן למלא אותו רק פעם אחת בכל סכום שרוצים) שנשאר עליו 155 ש"ח,ז"א כ-40 דולר.
הבעיה היא שההזמנה יוצאת ממש בכמה דולרים יותר(45$+-) אז נזכרתי שיש ברשותי עוד כרטיס כזה שפעם עשיתי שנשאר עליו 30 ש"ח שאמור להספיק בישביל לכסות את הפער הקטן הזה.

רשמתי את שני הכרטיסים לפייפאל ושניהם עברו הרשמה בהצלחה,הבנתי שלטעון חסף לחשבון איאפשר,אבל לשלם אפשר ופשוט מתבצע זיכוי מהכרטיס לאחר הרכישה.

השאלה שלי היא אם יש לי 2 כרטיסים בפייפאל ובנפרד הם לא מספיקים בישביל הקניה,אבל יחד כן,האם הפעולה אפשרית?(נגיד אני מזמין,זה גומר לי את ה 155 ש"ח ומשתמש בכמה שצריך מה-30 ש"ח שיש בכרטיס השני)

ועוד משהו,אולי פשוט לנסות להזמין מBB?
אם יש בעיה כלשהי אז פשוט לא יהיה אפשר לבצע את ההזמנה,לא?

לפי מה שאני יודע אתה צריך לבחור כרטיס ראשי וכרטיס משני, כשתבצע את הקנייה זה ישאל אותך מאיזה כרטיס תרצה למשוך את הכסף.
למה פשוט לא להוציא כרטיס שנקרא VISA FREE וזהו? אין עליו עמלות, אין לו נקודות הוא פשוט כרטיס לקניות לחו"ל, את דף החשבון את גם מקבל למייל.
היה לי את הכרטיס הזה במשך שנתיים ואיתו עשיתי את כל הרכישות, הוא מקושר לחשבון בנק ומנפיקים אותו דרך הש"ל של לאומי קארד (לא דרך הבנק, אבל צריך לתת הרשאה ללאומי קארד שיורידו כסף לחשבון, צריך ללכת להחתים את הבנק על טופס שיביאו לך).

• פותח/ת השרשור
אממ אני בהפועלים ואני גם חייל עכשיו ולהתעסק עם חשבונות פתוחים לא ממש מתחשק לי,הISRACARD.WEB עושה את העבודה שלו יופי בישבילי.
אני פשוט לא רואה טעם להוציא כרטיס כמו שאמרת כי אני רוכש פעם בשכחתי(שוב,עקב היותי חייל והתקציב הלא גבוה שלי).

• פותח/ת השרשור
תגיד משה,זה זמן טוב לעשות הזמנה עכשיו?אין כבר בעיה עם זה?

מצטער על הדאבלפוסט,לא מצאתי איך אפשר למחוק את ההודעה.

אממ אני בהפועלים ואני גם חייל עכשיו ולהתעסק עם חשבונות פתוחים לא ממש מתחשק לי,הISRACARD.WEB עושה את העבודה שלו יופי בישבילי.
אני פשוט לא רואה טעם להוציא כרטיס כמו שאמרת כי אני רוכש פעם בשכחתי(שוב,עקב היותי חייל והתקציב הלא גבוה שלי).
זה לא משנה באיזה בנק אתה, אני גם הייתי בפועלים והיה לי VISA FREE של לאומי קארד, אתה פשוט צריך להחתים את בנק הפועלים על טופס שלאומי קארד יביאו לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית