הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בין 2 תכניות אימון

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
שלום חברים

בזמן האחרון הייתי פחות פעיל בפורום ולא התאמנתי חודשיים. מאמין שאעשה מנוי עוד שבועיים.

בינתיים מתלבט אם כדי לחזור לכושר להתחיל תכנית FBW או עם 5/3/1 ? אשמח לנק' שלכם כי את התכנית השנייה מעולם לא עשיתי אבל נראה שהיא תתאים לי יותר לחיטוב(צברתי לא מעט שומן בתקופה הזאת)

כמה זמן מתאמן, משקלי עבודה, משקל וגובה, וכו'

• פותח/ת השרשור
כמה זמן מתאמן, משקלי עבודה, משקל וגובה, וכו'

התאמנתי שנתיים רצוף, לא התאמנתי חודשיים ככה שאין לי מושג מה המשקלי עבודה שלי כרגע.
גובה 1.70 משקל מעריך 83.

התאמנתי שנתיים רצוף, לא התאמנתי חודשיים ככה שאין לי מושג מה המשקלי עבודה שלי כרגע.
גובה 1.70 משקל מעריך 83.
העיקרון לתכניות כוח בזמן חיטוב זה גם לשמור על משקלי העבודה כמה שאפשר וגם כי הן יעילות לחיטוב. אני לא מומחה לתכניות כוח אבל שמעתי שלינארית טובה בחיטוב, אפשר גם לעשות FBW מורכבים שתעשה את העובדה.
@stitch מבין יותר ממני, אם ירצה לעזור

1\3\5 לא טובה למתאמן מתחיל, לחיטוב ולדעתי לאף ליפטר אף פעם.

1\3\5 לא טובה למתאמן מתחיל, לחיטוב ולדעתי לאף ליפטר אף פעם.
תוכנית טובה אם אתה עושה לפי הביונד וסבלני.
אתה לוקח את הסינגל שלך ובשנה מעלה ב-55 קילו פחות 15% מהסינגל וגם ל2-3 חזרות כנראה...
זה התקדמות בת זונה

וובכל מקרה, לדעתי 5/3/1 לא טובה בחיטוב בגלל התדירות שלה לכל תרגיל.
מסכים. זאת אחלה תוכנית, אבל לא לחיטוב.
לך על הליניארית או FBW פשוט.

FBW, תתקדם במשקלים כל אימון או שניים ( תלוי בתרגיל... וכמובן שבהתחלה תתקדם כל אימון)
תחזיר את המשקלים לעניינים ואז תעשה חושבים

כנראה לפי התשובות fbw תהיה הבחירה שלך (לא מכיר את השניה אז לא ממליץ)
אבל, בגלל שלא התאמנת חודשיים ההמלצה הכי טובה תהיה, קח את זה לאט לאט..
ממש לאט. אתה כנראה תסבול קצת באימונים הראשונים אז תתחיל ממשקלי בדיחה.

ועוד דבר, אל תתבייש "לפצל" ל A ו B, ושפשוט כל אימון יהיה FBW. אימון AB יכול להיות גם FBW, אל תטעה.
לדעתי אין מה לעשות באותו אימון פרס,בנץ',מתח\חתירה,סקוואט, דדליפט וכו'. וזו תהיה טעות לוותר על אחד מהתרגילים האלה אם עכשיו אתה חוזר מהפסקה.

שלום חברים

בזמן האחרון הייתי פחות פעיל בפורום ולא התאמנתי חודשיים. מאמין שאעשה מנוי עוד שבועיים.

בינתיים מתלבט אם כדי לחזור לכושר להתחיל תכנית FBW או עם 5/3/1 ? אשמח לנק' שלכם כי את התכנית השנייה מעולם לא עשיתי אבל נראה שהיא תתאים לי יותר לחיטוב(צברתי לא מעט שומן בתקופה הזאת)
לדעתי FBW עד שתחזור לעצמך פחות או יותר ואחכ בחיטוב או להמשיך עם זה או את הלינארית של ביל סטאר.

Back
למעלה תחתית