הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ התלבטות לגבי המשך מסה

Bar323

משתמש מתחיל
46
1
נק' מוניטין:
1
46
1
היי, בן 24 ss כבר חודשיים.
נתקעה לי קצת ההתקדמות בשבועיים האחרונים, הוספתי קלוריות וממשיך כרגיל.

התחלתי את התכנית גם כדי ללמוד תרגילי בסיס, וגם להתחזק בעקבות כאבי פרקים (כמעט כל המפרקים בגוף) וכאבי גב. עכשיו אחרי חודשיים נעלמו לי כבר כל הכאבים תודות לתכנית 😃

המטרה שלי עכשיו עוברת להיות יותר בכיוון של מראה. מסה יותר מכח.
השאלה היא, האם כדאי לי להמשיך בתכנית עוד חודשיים ולמצות אותה, או שיש טעם בשינוי לתכנית יותר מותאמת למטרות שלי? אולי תכנית שמשלב אימוני כח ונפח?

תודה רבה!

אם כבר התחלת עם SS מציע למשוך עוד חודש חודשיים ולמצות אותה, אחרי זה מציע לך לעבור לתוכנית AB.
@White Walker מה אתה אומר שווה להמליץ פה על הגישה של בראד? לעבור ל20 חזרות ואז ל12?

אתה מדבר על עבודה בבלוקים של metabolism / hypertrophy ?
אני יודע שהוא דיבר על זה שלאחר תקופה של אימוני כוח באזור ה5 חזרות עדיף לעבור לתקופה/בלוק של 20 חזרות ואחריו ל12 חזרות
לא הייתי שם בפועל רק קיבלתי דיווחים

• פותח/ת השרשור
אם כבר התחלת עם SS מציע למשוך עוד חודש חודשיים ולמצות אותה, אחרי זה מציע לך לעבור לתוכנית AB.
@White Walker מה אתה אומר שווה להמליץ פה על הגישה של בראד? לעבור ל20 חזרות ואז ל12?

מעבר ללהתחזק, להמשיך אותה יעזור לי אם המטרה שלי להמשך היא יותר בכיוון המראה?
תודה 😃

מעבר ללהתחזק, להמשיך אותה יעזור לי אם המטרה שלי להמשך היא יותר בכיוון המראה?
תודה 😃
אם המטרה שלך היא להיראות טוב (יעני "בילדינג") SS לא תתרום לך הרבה, מכיוון שזו לא המטרה של התכנית. המטרה של SS זה להתחזק משמעותית ולעלות במשקלי עבודה בתרגילים המורכבים כמה שיותר מהר.
אתה יכול לשלב תרגילים מורכבים לטעמך (בנץ' וסקוואט הכרחיים) בתכנית AB לפיצולים, אבל שתהיה מורכבת טוב ולא עמוסה מדי בנפח.

Back
למעלה תחתית