שלום חברים.
בשבוע שעבר התייעצתי כאן עם החברים לגבי חיטוב או מסה והומלץ לי ללכת לחיטובון קטן ואח"כ ללכת על מסה. השרשור המלא+תמונות כאן (ייעוץ - SS או חיטוב)
אני מתלבט בין 2 תכניות.
נתונים: גיל:35
משקל:78
גובה:177
RMR=2050
הפחתה קלורית בשלב ראשון:200 קלוריות.
תכנית אימון ראשונה:AB שלקחתי מהאתר (3 פעמים בשבוע) עם שינויים קלים שיצויינו.
A
סקוואט 6*2
בנצ' פרס 8*3
בנט אובר רואו 8*3
הרחקת כתפיים בדמבלים 10*2
כפיפת מרפקים בדמבלים 12*2
משקולת מאחורי הראש (במקור לחיצה צרפתית) 10*2
B
סקוואט 5*2
דדליפט 8*1
מקבילים 6*3
מתח 8*3
פרס כתפיים 6*3
בטן כפיפת גו
1.האם תוכלו לייעץ לי איזו תרגילים אפשר להכניס במקום מתח (לא מצליח לעשות יותר מ3 עליות) ומקבילים.
2.כמה אירובי צריך לעשות ומתי? אני יכול לבוא למכון 6 פעמים בשבוע.
בשבוע האחרון נחשפתי ל 5*5 של ביל סטאר וחשבתי לקחת אותה משתי סיבות האחת היא מפני שהיא בנויה על טהרת המורכבים והשניה היא בגלל העלייה המתונה יחסית במשקלים. השאלה היא האם לי,כאדם שלא עשה תכנית מסה מתאים לקחת תכנית כזו? ובנוסף משקלי העבודה ההתחלתיים שלי לא גבוהים ביחס לחברים שהתחילו תכנית זו (קראתי כמה לוגים). השאלה האם מכיוון שאני בגירעון לקחת אותה למרות שאצטרך להאט את קצב העלייה במשקל?
בתודה מראש לעונים וסורי על החפירה
בשבוע שעבר התייעצתי כאן עם החברים לגבי חיטוב או מסה והומלץ לי ללכת לחיטובון קטן ואח"כ ללכת על מסה. השרשור המלא+תמונות כאן (ייעוץ - SS או חיטוב)
אני מתלבט בין 2 תכניות.
נתונים: גיל:35
משקל:78
גובה:177
RMR=2050
הפחתה קלורית בשלב ראשון:200 קלוריות.
תכנית אימון ראשונה:AB שלקחתי מהאתר (3 פעמים בשבוע) עם שינויים קלים שיצויינו.
A
סקוואט 6*2
בנצ' פרס 8*3
בנט אובר רואו 8*3
הרחקת כתפיים בדמבלים 10*2
כפיפת מרפקים בדמבלים 12*2
משקולת מאחורי הראש (במקור לחיצה צרפתית) 10*2
B
סקוואט 5*2
דדליפט 8*1
מקבילים 6*3
מתח 8*3
פרס כתפיים 6*3
בטן כפיפת גו
1.האם תוכלו לייעץ לי איזו תרגילים אפשר להכניס במקום מתח (לא מצליח לעשות יותר מ3 עליות) ומקבילים.
2.כמה אירובי צריך לעשות ומתי? אני יכול לבוא למכון 6 פעמים בשבוע.
בשבוע האחרון נחשפתי ל 5*5 של ביל סטאר וחשבתי לקחת אותה משתי סיבות האחת היא מפני שהיא בנויה על טהרת המורכבים והשניה היא בגלל העלייה המתונה יחסית במשקלים. השאלה היא האם לי,כאדם שלא עשה תכנית מסה מתאים לקחת תכנית כזו? ובנוסף משקלי העבודה ההתחלתיים שלי לא גבוהים ביחס לחברים שהתחילו תכנית זו (קראתי כמה לוגים). השאלה האם מכיוון שאני בגירעון לקחת אותה למרות שאצטרך להאט את קצב העלייה במשקל?
בתודה מראש לעונים וסורי על החפירה