הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית 5/3/1 JW

5x10 של אותו תרגיל שעשית באותו היום.
יש גם אופציה לעשות 5x10 של התרגיל האחר - לדוגמה הסטים של העבודה בסקוואט ואז 5x10 בדדליפט (וההפך מן הסתם).

• פותח/ת השרשור
יש לי פה ציטוט של אתר קילוגרם תראה :

" אם בחרת ב BBB, כשגמרת את הסטים כפי שהותוו למעלה, עליך לעשות סקוואט, לחיצת חזה, דדליפט ולחיצת כתפיים ל-5 סטים של 10 חזרות.
כן, בדיוק כמו שזה נשמע: אחרי העבודה הכבדה אתה מוריד משקל וממשיך ל-BBB. כמה משקל להוריד? זה משתנה בכל סבב (כזכור, אנחנו מדברים על סבב של ארבעה שבועות).

בסבב הראשון המשקל יהיה 50% מה- 1RM.
בסבב השני המשקל יהיה 60% מה RM1 החדש (אני מקוה שאתה עוד זוכר איך לחשב אותו).
בסבב השלישי המשקל יהיה 70% מה-RM1 החדש.
ובסבב רביעי, או שתחליף תרגילי עזר, או שתחזור ל-50% (עם יותר משקל כמובן, כי ה- RM1 שלך גדל בינתיים). "

קודם כל רק את החלק הזה לא הבנתי.
ואתה אומר לי לעשות 5x10 של אותו תרגיל שעשית באותו היום.
שבציטוט רשום לעשות את הכל התרגילים הבסיסים לפי מה שהבנתי..

" אם בחרת ב BBB, כשגמרת את הסטים כפי שהותוו למעלה, עליך לעשות סקוואט, לחיצת חזה, דדליפט ולחיצת כתפיים ל-5 סטים של 10 חזרות.
כן, בדיוק כמו שזה נשמע: אחרי העבודה הכבדה אתה מוריד משקל וממשיך ל-BBB. כמה משקל להוריד? זה משתנה בכל סבב (כזכור, אנחנו מדברים על סבב של ארבעה שבועות).

ובסבב רביעי, או שתחליף תרגילי עזר, או שתחזור ל-50% (עם יותר משקל כמובן, כי ה- RM1 שלך גדל בינתיים). "

הכוונה שביום שבו אתה עושה בנץ אז עושים בנץ ל5x10 (תופס כמובן לשאר התרגילים). ממש לא את כולם באותו האימון.

אם עשית סקואט , אתה צריך אחר כך לעשות סקואט 5 סטים של 10 חזרות

נניח הRM1 שלך הוא 200 , הRM החדש הוא 180 תעשה מה180 50% ותעשה את זה 5X10, וכל שבוע תוסיף לזה 5-10%

Actually, as far as I know JW, doesn't say that in BBB u need to do the same excersise, he says u can do wtv the hell u want, but a good idea is to either do the same excersise on the same day, or for example on Bench Day, u do OHP for volume etc..

either way, the responses above r what u r looking for.

ofc reading the book is the best idea.. but.. "ain't nobody got time fo' dat" so..
if u read english reasonably well, here is a summary of BBB:
Boring But Big - JimWendler.com

לקרוא את כל הספר? עם כל הכבוד הספר 5\3\1 הוא אחד הספרים היותר משעממים שיש ואפשר לסכם את כל הספר בעמוד וחצי
סבבב,אל תקרא את כולו,יש הרבה דברים לא חשובים שם,אבל יש גם הרבה וריאציות שאין במאמר,לי זה עזר הרבה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית