עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכוונה שביום שבו אתה עושה בנץ אז עושים בנץ ל5x10 (תופס כמובן לשאר התרגילים). ממש לא את כולם באותו האימון.יש לי פה ציטוט של אתר קילוגרם תראה :
" אם בחרת ב BBB, כשגמרת את הסטים כפי שהותוו למעלה, עליך לעשות סקוואט, לחיצת חזה, דדליפט ולחיצת כתפיים ל-5 סטים של 10 חזרות.
כן, בדיוק כמו שזה נשמע: אחרי העבודה הכבדה אתה מוריד משקל וממשיך ל-BBB. כמה משקל להוריד? זה משתנה בכל סבב (כזכור, אנחנו מדברים על סבב של ארבעה שבועות).
בסבב הראשון המשקל יהיה 50% מה- 1RM.
בסבב השני המשקל יהיה 60% מה RM1 החדש (אני מקוה שאתה עוד זוכר איך לחשב אותו).
בסבב השלישי המשקל יהיה 70% מה-RM1 החדש.
ובסבב רביעי, או שתחליף תרגילי עזר, או שתחזור ל-50% (עם יותר משקל כמובן, כי ה- RM1 שלך גדל בינתיים). "
קודם כל רק את החלק הזה לא הבנתי.
ואתה אומר לי לעשות 5x10 של אותו תרגיל שעשית באותו היום.
שבציטוט רשום לעשות את הכל התרגילים הבסיסים לפי מה שהבנתי..
אם עשית סקואט , אתה צריך אחר כך לעשות סקואט 5 סטים של 10 חזרותיש לי פה ציטוט של אתר קילוגרם תראה :
" אם בחרת ב BBB, כשגמרת את הסטים כפי שהותוו למעלה, עליך לעשות סקוואט, לחיצת חזה, דדליפט ולחיצת כתפיים ל-5 סטים של 10 חזרות.
כן, בדיוק כמו שזה נשמע: אחרי העבודה הכבדה אתה מוריד משקל וממשיך ל-BBB. כמה משקל להוריד? זה משתנה בכל סבב (כזכור, אנחנו מדברים על סבב של ארבעה שבועות).
בסבב הראשון המשקל יהיה 50% מה- 1RM.
בסבב השני המשקל יהיה 60% מה RM1 החדש (אני מקוה שאתה עוד זוכר איך לחשב אותו).
בסבב השלישי המשקל יהיה 70% מה-RM1 החדש.
ובסבב רביעי, או שתחליף תרגילי עזר, או שתחזור ל-50% (עם יותר משקל כמובן, כי ה- RM1 שלך גדל בינתיים). "
קודם כל רק את החלק הזה לא הבנתי.
ואתה אומר לי לעשות 5x10 של אותו תרגיל שעשית באותו היום.
שבציטוט רשום לעשות את הכל התרגילים הבסיסים לפי מה שהבנתי..
לקרוא את כל הספר? עם כל הכבוד הספר 5\3\1 הוא אחד הספרים היותר משעממים שיש ואפשר לסכם את כל הספר בעמוד וחציממליץ לא להסתפק במאמר אלא לקרוא את.הספר.תגלה עולם ומלואו
בערך כמו כל האיבוקים של תוכניות אמריקאיות בסגנון.לקרוא את כל הספר? עם כל הכבוד הספר 5\3\1 הוא אחד הספרים היותר משעממים שיש ואפשר לסכם את כל הספר בעמוד וחצי
סבבב,אל תקרא את כולו,יש הרבה דברים לא חשובים שם,אבל יש גם הרבה וריאציות שאין במאמר,לי זה עזר הרבה יותר.לקרוא את כל הספר? עם כל הכבוד הספר 5\3\1 הוא אחד הספרים היותר משעממים שיש ואפשר לסכם את כל הספר בעמוד וחצי