ייעוץ טמוקסי בזמן סייקל עקב חשש לג'ינו

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
בוקר טוב,

אני בשבוע רביעי לסייקל, לפני שבועיים עקב עקצוצים בפיטמה והתחלת של הרגשה של גולה קטנה צמוד לפיטמה התחלתי לקחת 20 מ"ג ליום טמוקסיפן בלילה.

חוששני שהכדור לא עוזר והגולה גדלה מאז.

האם לדעתכם יש צורך לקחת 2 כדורים ביום? בלילה ובבוקר? פתרון אחר?

אשמח לעצה ממישהו שחווה את זה

בוקר טוב,

אני בשבוע רביעי לסייקל, לפני שבועיים עקב עקצוצים בפיטמה והתחלת של הרגשה של גולה קטנה צמוד לפיטמה התחלתי לקחת 20 מ"ג ליום טמוקסיפן בלילה.

חוששני שהכדור לא עוזר והגולה גדלה מאז.

האם לדעתכם יש צורך לקחת 2 כדורים ביום? בלילה ובבוקר? פתרון אחר?

אשמח לעצה ממישהו שחווה את זה
אהלן,

לפני שנתקדם,

איזה מספר סייקל זה?
מה הוא מכיל?
מה הייתה התגובה האסטרוגנית בסייקלים קודמים (היה חשש לגינו?)
האם הרצת כל יום במשך השבועיים האחרונים טמוקסי 1 כדור לפני השינה?

• פותח/ת השרשור
אהלן,

לפני שנתקדם,

איזה מספר סייקל זה?
מה הוא מכיל?
מה הייתה התגובה האסטרוגנית בסייקלים קודמים (היה חשש לגינו?)
האם הרצת כל יום במשך השבועיים האחרונים טמוקסי 1 כדור לפני השינה?

סייקל מס 2
500 מל אנתת + 400 מל דקה
בסייקל הקודם גם היה לי אותו הדבר וכשהתחלתי לקחת 20 מג טמוקסיפן העקצוצין נעצרו והגולה הקטנטנה שנוצרה אז נעלמה לגמרי.

מכיוון שהתחלתי הפעם את הסייקל באחוז שומן נמוך מאשתקד אז התחלתי את הסייקל ללא טמוקסי בתקווה שלא ארגיש עיקצוצים.

אז בשבועיים האחרונים התחלתי לקחת 20 מג לפני השינה אז חוששני שזה לא עוזר והגולה גדלה מאז

סייקל מס 2
500 מל אנתת + 400 מל דקה
בסייקל הקודם גם היה לי אותו הדבר וכשהתחלתי לקחת 20 מג טמוקסיפן העקצוצין נעצרו והגולה הקטנטנה שנוצרה אז נעלמה לגמרי.

מכיוון שהתחלתי הפעם את הסייקל באחוז שומן נמוך מאשתקד אז התחלתי את הסייקל ללא טמוקסי בתקווה שלא ארגיש עיקצוצים.

אז בשבועיים האחרונים התחלתי לקחת 20 מג לפני השינה אז חוששני שזה לא עוזר והגולה גדלה מאז
תעלה את המינון לכדור בוקר וכדור ערב
עקוב במשך 3-4 הימים הקרובים אם יש הפחתה ברגישות

• פותח/ת השרשור
טוב לאחר 4 ימים עם 40 מג טמוקסי זה עדיין לא עוזר. להבדיל מהסייקל הראשון שהיה טסט ודיבול וטמוקסי כן עזר לי. כנראה הםעם הדקה עושה את ההבדל.

בכל מקרה מתכוון להוסיף ארמידקס, במידה ולא אשיג עד יום שישי אני מתכוון להוריד את הדקה לגמרי ולהשאר עם טסט בלבד ב 6 שבועות שנותרו לסייקל

• פותח/ת השרשור
כן בדיוק דיברתי עם מישהו מהתחום והוא אמר לי אותו הדבר. לגבי המינון, זה בטוח המינון ? כדור של 25 מג כל 3 ימים בלבד?

בכל מקרה אני מנסה להשיג את זה בהקדם. לא מתכוון להכניס דקה לפני שאדיג את זה. מקווה שאשיג עד יום שישי שזו הזריקה הבאה דלי
בוקר טוב,

האם לאחר שאני מתחיל לקחת דוסטינקס, האם כדאי להוריד את הטמוקסיפן? או לפחות להפחית לכדור אחד?

תום, בחיפוש בקטן בפורום ראיתי שהמלצת על 0.5 מ"ג כל 3 ימים. באיזה מינון אתה ממליץ לי לקחת?

ובמידה ולא אשיג ביומיים הקרובים, האם כדאי לי להוריד את המשך הדקה מהסייקל ?

אשמח לעצתכם

@Tom
@Tonyd
@ashasher

דוסטינקס וטמוקסי עובדים על שני מנגנונים שונים לגמרי, אם הג'ינו ירד לך לאחר שימוש בדוסטינקס נסה להוריד את הטמוקסי ולהמשיך רק עם הדוסטינקס.
כמובן אם הוא חוזר תחזיר את הטמוקסי.
לשיקולך אם להפסיק את הסייקל ללא דוסטינקס, אני פשוט הייתי פועל בכל דרך אפשרית כדי להשיג כמה כדורי דוסטינקס ולוודא שזו באמת הבעיה.

טוב לאחר 4 ימים עם 40 מג טמוקסי זה עדיין לא עוזר. להבדיל מהסייקל הראשון שהיה טסט ודיבול וטמוקסי כן עזר לי. כנראה הםעם הדקה עושה את ההבדל.

בכל מקרה מתכוון להוסיף ארמידקס, במידה ולא אשיג עד יום שישי אני מתכוון להוריד את הדקה לגמרי ולהשאר עם טסט בלבד ב 6 שבועות שנותרו לסייקל
לאחר הופעת רגישות אסטרוגנית ברקמה הייעודית - חזה, אין טעם להוסיף ארימידקס.
ארימידקס תוכל לקחת מראש במהל הסייקלים הבאים, לאור כך שיש לך רגישות (יהווה טיפול מונע).
במצבך כעת, הוסף דוסטינקס במינון של טבלייה (0.5mg) כל 3 ימים, וחזור לעדכן בהתפתחויות.
מאוד יכול להיות שהפעילות האסטרוגנית נובעת בשל השימוש ב-Nor-19 כננדרולן, הידוע כמעלה ביתר שאת את רמות הפרולקטין בגוף (יותר ממה שטרן עושה).

• פותח/ת השרשור
דוסטינקס וטמוקסי עובדים על שני מנגנונים שונים לגמרי, אם הג'ינו ירד לך לאחר שימוש בדוסטינקס נסה להוריד את הטמוקסי ולהמשיך רק עם הדוסטינקס.
כמובן אם הוא חוזר תחזיר את הטמוקסי.
לשיקולך אם להפסיק את הסייקל ללא דוסטינקס, אני פשוט הייתי פועל בכל דרך אפשרית כדי להשיג כמה כדורי דוסטינקס ולוודא שזו באמת הבעיה.

לאחר הופעת רגישות אסטרוגנית ברקמה הייעודית - חזה, אין טעם להוסיף ארימידקס.
ארימידקס תוכל לקחת מראש במהל הסייקלים הבאים, לאור כך שיש לך רגישות (יהווה טיפול מונע).
במצבך כעת, הוסף דוסטינקס במינון של טבלייה (0.5mg) כל 3 ימים, וחזור לעדכן בהתפתחויות.
מאוד יכול להיות שהפעילות האסטרוגנית נובעת בשל השימוש ב-Nor-19 כננדרולן, הידוע כמעלה ביתר שאת את רמות הפרולקטין בגוף (יותר ממה שטרן עושה).

טוב אז עם הרבה תחכום ויזע השגתי דוסטינקס מבית מרקחת. קופסא של 8 כדורים של 0.5 מג כל אחד (בשוק הדילרים הייתי משלם פי 8 לפחות)
לקחתי כדור של 0.5 .. נקווה לטוב, מתכוון להשאיר 20 מג טמוקסי ליום.

אעדכן בהמשך

טוב אז עם הרבה תחכום ויזע השגתי דוסטינקס מבית מרקחת. קופסא של 8 כדורים של 0.5 מג כל אחד (בשוק הדילרים הייתי משלם פי 8 לפחות)

אעדכן בהמשך

הכל בגלל הדקה המחורבן הזה,
רוב האנשים שאני מכיר שהם לא רגישים לגינ׳ו
דווקא על NPP הם מתחילים להרגיש .
תעבור ל- טרן.. הרבה יותר טוב 😃

האם לאחר שאני מתחיל לקחת דוסטינקס, האם כדאי להוריד את הטמוקסיפן? או לפחות להפחית לכדור אחד?

תום, בחיפוש בקטן בפורום ראיתי שהמלצת על 0.5 מ"ג כל 3 ימים. באיזה מינון אתה ממליץ לי לקחת?

ובמידה ולא אשיג ביומיים הקרובים, האם כדאי לי להוריד את המשך הדקה מהסייקל ?
כמו שאמרו לך...
עדיף גם וגם...כמובן שאם יש הקלה משמעותית תמיד אפשר לנסות להוריד לכמה ימים את הטמוקסי ולראות מה קורה
או לנסות למשוך אם 1 טמוקסי EOD לכל הסייקל ליתר ביטחון

צר לי לצאת נגד לא מעט מהמגיבים פה שמכנים את הדקה "חומר חרא" אז זהו שהוא ממש לא!! ויש בו הרבה יותר יתרונות מחסרונות....אולי אני אומר את זה כי לא חוויתי איתו תופעות לוואי מסוג זה.... זה נכון שצבירת הנוזלים בסייקל כזה היא לא מוי כיף אבל אין שלמות בחיים
באיזה יחס אתה צורך את הדקה והטסט?? (הטסט חייב להיות גבוה יותר!! לפחות ביחס של 125-100) זה חומרים של אותה חברה?
אני באופן אישי חוסם אותך אם אתה לא חולק מידע חשוב זה כאן ועכשיו!! או בפרטי!!

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרו לך...
עדיף גם וגם...כמובן שאם יש הקלה משמעותית תמיד אפשר לנסות להוריד לכמה ימים את הטמוקסי ולראות מה קורה
או לנסות למשוך אם 1 טמוקסי EOD לכל הסייקל ליתר ביטחון

צר לי לצאת נגד לא מעט מהמגיבים פה שמכנים את הדקה "חומר חרא" אז זהו שהוא ממש לא!! ויש בו הרבה יותר יתרונות מחסרונות....אולי אני אומר את זה כי לא חוויתי איתו תופעות לוואי מסוג זה.... זה נכון שצבירת הנוזלים בסייקל כזה היא לא מוי כיף אבל אין שלמות בחיים
באיזה יחס אתה צורך את הדקה והטסט?? (הטסט חייב להיות גבוה יותר!! לפחות ביחס של 125-100) זה חומרים של אותה חברה?

אני באופן אישי חוסם אותך אם אתה לא חולק מידע חשוב זה כאן ועכשיו!! או בפרטי!!

אכן חומרים של אותה חברה ו 500 מל אנתת ו 400 מל דקה, כך שהיחס הוא טוב.

לגבי הדוסטינקס סתם שיחק לי המזל. לקחתי כרטיס מכבי של חברה שלי ונכנסתי לרוםאה שלה ואמרתי לה שהיא בבית ולא יכולה לצאת ויש לה ככה וככה.. בהתחלה הרופאה לא הסכימה אבל לבסוף היא נכנעה להצגות שלי ונתנה "לה" מרשם

לא לנסות בבית 😃

• פותח/ת השרשור
עדכון קטן :

א. לא ציינתי זאת, אבל הכדורים שהשגתי זה קבותרים, נכון להיום אני לא מרגיש רגישות בחזה אבל הנפיחות הקטנה (שכרגע לא נראת לעיין אלא רק מורגשת) עדיין לא עברה, אתמול לראשונה הרגשתי תופעת לוואי שכקמתי בבוקר אחרי 10 שעות שינה נסעתי לאיזה מקום ותוך כדי נהיגה הרגשתי שאני עוד שנייה נרדם על ההגה

למדתי מהסייקל הזה שדקה לא עושה לי טוב, כנראה סייקל הבא יהיה טסט בלבד ותו לא, שוקל כרגע לקצר את הסייקל ל 8 שבועות, פי סי טי, ולאחר כן מכן בדיקת דם.

או מאידך להפסיק את השימוש בדקה כבר עכשיו ולהמשיך עם טסט בלבד,

אני כרגע בחצי הדרך אחרי 10 זריקות

מה דעתכם ?

עדכון קטן :

א. לא ציינתי זאת, אבל הכדורים שהשגתי זה קבותרים, נכון להיום אני לא מרגיש רגישות בחזה אבל הנפיחות הקטנה (שכרגע לא נראת לעיין אלא רק מורגשת) עדיין לא עברה, אתמול לראשונה הרגשתי תופעת לוואי שכקמתי בבוקר אחרי 10 שעות שינה נסעתי לאיזה מקום ותוך כדי נהיגה הרגשתי שאני עוד שנייה נרדם על ההגה

למדתי מהסייקל הזה שדקה לא עושה לי טוב, כנראה סייקל הבא יהיה טסט בלבד ותו לא, שוקל כרגע לקצר את הסייקל ל 8 שבועות, פי סי טי, ולאחר כן מכן בדיקת דם.

מה דעתכם ?
אתה יכול לנסות להמשיך עוד קצת עם הדקה, ובמקביל לחכות שהקבותרים ימשיך להשפיע.
כל עוד יש שיפור לפי דברייך, המצב טוב.
במידה ולא, תוכל להפסיק עם הדקה והישאר עם טסט עד תום זמן הסייקל המתוכנן.

עדכון קטן :

מה דעתכם ?

צר לי לבאס אותך ,
אבל כל הרגישות זה נטו מהדקה .
תעבור לטרן או משהו אחר מאותה נגזרת ואתה תראה שלא תהיה לך רגישות .

• פותח/ת השרשור
צר לי לבאס אותך ,
אבל כל הרגישות זה נטו מהדקה .
תעבור לטרן או משהו אחר מאותה נגזרת ואתה תראה שלא תהיה לך רגישות .

על סמך מה אתה אומר את זה?
אם יש לי רגישות לדקה אז סביר להניח שתהיה לי רגישות ואף יותר לטרן.
אין מה לעשות.. בעולם הזה הלימודים הכי טובים זה הניסיון, תוך כדי סייקלים אתה לומד על עצמך מה טוב לך ומה לא.

אין מצב בעולם שאני אגע בטרן.

תן לי לסיים את הסייקל הזה בשקט, לעשות פי סי טי כמו שצריך, לעשות בדיקת דם ולחזור לראש שקט.

שנה הבאה במידה ואתפתה לעוד סייקל, זה יהיה טסט בלבד אולי במינון מעט גבוה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית