הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ תפריט לחיטוב

• פותח/ת השרשור or315
  • פורסם בתאריך

or315

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי , צריכה עזרה בתפריט לחיטוב... בדגש על הורדת שומן מאיזור הבטן והירכיים !
משקל : 51
גובה: 1.65

אני אוכלת בריא ביום יום , אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב תפריט יעיל ....
ושוב , המטרה היא לא ירידה במשקל אלא יותר לכיוון חיטוב הגוף , והפיכת השומן לשריר, מוצק יותר!
תודה 😃)

אז ככה:
קודם כל אי אפשר לבחור מאיפה להוריד שומן, אפשר לרדת באחוזי שומן והשומן יורד בכל הגוף, מאיפה יותר ומאיפה פחות זה תלוי בגנטיקה שלך.
דבר נוסף, שומן לא הופך לשריר, זה רקמות שונות בגוף, בערך כמו ששומן לא הופך לעצם או עצם לא הופכת לשריר.
בנוסף, חיטוב זה אומר הורדת שומן, בשביל זה צריך להיות בגירעון קלורי (לאכול פחות קלוריות ממה שאת שורפת). לשומן בגוף שלך יש משקל כלשהו, כלומר הורדת שומן בהכרח אומרת הורדת משקל (אלא אם כן באותו זמן את מעלה מסת שריר באותו משקל אבל זה קורה במקרים מאוד מסויימים ולזמן מאוד מוגבל אז אל תבני על זה).
המשקל שלך נראה מאוד נמוך יחסית לגובה, אני בספק אם חיטוב זה מה שאת צריכה, אני חושב שאולי המסת שריר שלך נמוכה ואת דווקא צריכה לעלות מסת שריר (שזה אומר לעלות במשקל אבל אל תתבלבלי עם "להשמין") ואז יהיה לך גוף מוצק יותר.
אולי @מרטין תוכל לעזור לך בעוד דברים.
בכל אופן קחי כמה מאמרים לקרוא לבינתיים, ידע זה כוח וכוח זה "וואו מה את מרימה את כל זה? אבל את בחורה את אמורה להיות חלשה" 😃
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

Back
למעלה תחתית