בפרק השני אנחנו עם לי פריסט.
ביוגרפיה:
לי פריסט או בשמו המלא, Lee Andrew Priest McCutcheon, נולד ב-6 ביולי 1972 בניוקאסל אוסטרליה, הוא מתחרה מקצועי מטעם IFBB.
לי פריסט גדל עם אחותו ואמא שלו, שהייתה מאמנת גם היא בוולסלנד ניוקאסל, שם הוא גם למד בבית ספר היסודי.
לי נהייה פופולרי בעולם פיתוח הגוף בגלל חוש ההומור שלו והרצון לעזור ולקדם כל אחד שרק רוצה להתאמן.
בגובה 162 סנטימטרים , הוא אחד ממפתחי הגוף המקצועיים הנמוכים, באוף סיזן לי מגיע למשקל שיא של כ130 קילוגרם, אך בתחרות הוא יורד לכ-90 קילוגרם.
בראשון ביולי 2000 הוא התחתן עם קאטי לפרנסואה ( Cathey LeFrancois), מפתחת גוף גם כן, אף הם נפרדו לאחר זמן קצר.
לאחרונה הוא נשא לו לאישה את אדלה גרסייה (Adela Garcia) שהיא מתחרת פיטנס.
אחר כך נודע לכולם שהם נפרדו.
לעומת שאר מפתחי הגוף ללי יש אהבה לקעקועים, ב2005 הוא עשה קעקוע על הפרצוף שלו, דיי דומה לאחד שיש למייק טיסון.
ב2006 לי הושעה מIFBB משום שהתחרה בתחרות לא מטעמם, זה מנע ממנו להשתתף במר אולימפיה בסוף החודש.
ב2008 (לפני מעט זמן) ההשעיה של לי פגה והוא ימשיך להתחרות בIFBB.
קצת פרטים:
שם: לי פריסט
תאריך לידה: 6 ביולי 1972
גובה: 162.56 סנטימטר
משקל באוף סיזן: 113~122 קילו
משקל תחרותי: 90~100 קילו
מתאמן מגיל 13
היקף יד: 52 ס"מ בפאמפ בתחרות, 54 בפאמפ באוף סיזן.
פריסט ידוע בכינוי: "The Blond Myth"
סרטונים:
תמונות:
ביוגרפיה:
לי פריסט או בשמו המלא, Lee Andrew Priest McCutcheon, נולד ב-6 ביולי 1972 בניוקאסל אוסטרליה, הוא מתחרה מקצועי מטעם IFBB.
לי פריסט גדל עם אחותו ואמא שלו, שהייתה מאמנת גם היא בוולסלנד ניוקאסל, שם הוא גם למד בבית ספר היסודי.
לי נהייה פופולרי בעולם פיתוח הגוף בגלל חוש ההומור שלו והרצון לעזור ולקדם כל אחד שרק רוצה להתאמן.
בגובה 162 סנטימטרים , הוא אחד ממפתחי הגוף המקצועיים הנמוכים, באוף סיזן לי מגיע למשקל שיא של כ130 קילוגרם, אך בתחרות הוא יורד לכ-90 קילוגרם.
בראשון ביולי 2000 הוא התחתן עם קאטי לפרנסואה ( Cathey LeFrancois), מפתחת גוף גם כן, אף הם נפרדו לאחר זמן קצר.
לאחרונה הוא נשא לו לאישה את אדלה גרסייה (Adela Garcia) שהיא מתחרת פיטנס.
אחר כך נודע לכולם שהם נפרדו.
לעומת שאר מפתחי הגוף ללי יש אהבה לקעקועים, ב2005 הוא עשה קעקוע על הפרצוף שלו, דיי דומה לאחד שיש למייק טיסון.
ב2006 לי הושעה מIFBB משום שהתחרה בתחרות לא מטעמם, זה מנע ממנו להשתתף במר אולימפיה בסוף החודש.
ב2008 (לפני מעט זמן) ההשעיה של לי פגה והוא ימשיך להתחרות בIFBB.
קצת פרטים:
שם: לי פריסט
תאריך לידה: 6 ביולי 1972
גובה: 162.56 סנטימטר
משקל באוף סיזן: 113~122 קילו
משקל תחרותי: 90~100 קילו
מתאמן מגיל 13
היקף יד: 52 ס"מ בפאמפ בתחרות, 54 בפאמפ באוף סיזן.
פריסט ידוע בכינוי: "The Blond Myth"
סרטונים:
תמונות:
נערך לאחרונה ע"י מנהל: