הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוסלוג - רק בשביל הכיף.

• פותח/ת השרשור
זה לא היה ריצה, הלכתי לאימון ניסיון של MMA, וואלה לא מבין איך אנשים נהנים מזה.

• פותח/ת השרשור
הרגליים שלי נראות כאילו לקחו סכין וגילפו את העור בגלל ההנפות האלו. היה היום מישהו ששאל אותי עם אני בועט בעמודים כדי לשפר את הבעיטה שלי...

משום מה בקוואדס בצד שמאל נהיה לי סימני פריחה אדומים במקום מסויים אחרי הסקוואט אתמול אין לי מושג מה זה, וההאמסטרינג תפוס אחולמניוקי.

אני שוקל אם לדחות את האימון לשישי, לתת מנוחה ולחזור רענן.

מה שכן, רואים שהרגליים שלי מתחילים לתפוס צורה, SS באמת עובדת 😛

• פותח/ת השרשור
SS אימון B

סקוואט:
83X5
83X5
83X5

לא משהו, הברכיים קצת גלשו פנימה, והיו לי בעיות עומק, אבל הצלחתי להתנהל עם המשקל הזה יחסית טוב, להבא צריך יותר להתרכז, ופחות לרחם על עצמי.

פרס
48X5
48X5
48X5

לא היה כזה קשה, אבל אני מאמין שאימון הבא אני אעלה ב1.25 כל צד.

מתח
14X5
14X5
14X5

אני יודע רק את התנועה הראשונה, בעצם לדחוף עם התאומים ולעשות שרגאס, אני צריך ללמוד איך ממשיכים מפה, עשיתי איזה 10 סטים של 5 חזרות עם 40 קילו בערך מהתנועה הבסיסית הזו.

הערות:
סקוואט, חייב להתרכז יותר, ולא לפחד לרדת עוד למטה, אני שוקל להשאר באותו משקל אימון הבא, מה דעתכם?
פרס, בנתיים נראה טוב
מתח, גם טוב.

אני רוצה להבין משהו:
אתה עושה סקוואט לא מלא ושואל אם להתקדם? אתה מעלה משקל כשאתה לא עושה סקוואט מלא? מה הרעיון?

• פותח/ת השרשור
אני עושה סקוואט מלא, אבל לפעמים מפשל. החזרות הראשונות טובות, ואז זה מתפקשש כי אני מאבד ריכוז.
זה לא שאני לא מסוגל לרדת עד למטה עם המשקל.

• פותח/ת השרשור
אני מרגיש טיפה "אי נוחות" או מעין התחלה של משהו במפשעה ברגל שמאל, הקרע שהיה לי בצד ימין התחיל ממש כמו מה שאני מרגיש עכשיו ברגל שמאל. שמעתי שהסיבה שזה קורה נובעת מזה שהרגליים גולשות החוצה. זה נכון?

תכנון לשבוע הזה:
קודם כל, מוריד את האימוני CROSSFIT.

אימון מחר אני מוריד ל78 קילו סקוואט, לעשות סקוואט נקי. כל השאר התרגילים אני מעלה במשקלים.

כרגע עומד על 60 קילו.

שבוע טוב

• פותח/ת השרשור
אימון A

סקוואט
83X5
83X5
83X5

בנצ'

83X5
83X5
83X5

דדליפט

93X5

פאשלה אחת קרתה, הזעתי לאללה בסט הראשון והמוט החליק לי בדיוק שנעלתי את החזרה האחרונה. למזלי יאיר עמד מאחורה ולקח את המוט, אחרת... לא רוצה לחשוב על זה. תודה יאיר!
הסקוואט נראה יותר טוב, אולי היו איזה חזרה שתיים שפספסתי, אבל באמת שיש שיפור מאימון קודם, המפשעה כאבה לפני האימון ואחרי, באמצע התרגיל לא הרגשתי כלום, וזה מה שחשוב.

בנצ', היה קשה, באמת שקשה.

דדליפט התרומם בקלות

• פותח/ת השרשור
אני נוסע לגרמניה בראשון, לחילופי תלמידים אז לא יצא לי להתאמן... רק לא לנעול תלוג

הלוג ננעל אוטומטית אחרי שבוע ללא פעילות, במידה וזה יקרה תבקש ויפתחו לך אותו.

• פותח/ת השרשור
MMA זה אחד הדברים היותר טובים שקיימים בעולם.
אבל אתה צריך להיות סדיסט רציני בשביל להנות מזה 🤡

לא התחברתי לזה אחי, הלכתי לנסות לפני שבוע איגרוף תאילנדי, באמת שזה הדבר הכי כיף בעולם - אחרי המשלחת אני אתחיל להתאמן ברצינות בקיקבוקס ואיגרוף תאילנדי, בשילוב של SS, נראה מתי אני אתמוטט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית