הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קורנפלקס

ילד זקן

משתמש מתחיל
63
4
נק' מוניטין:
4
63
4
אחת ולתמיד, האם קורנפלקס (צהוב רגיל) הוא פחמימה פשוטה או מורכבת? והאם כדאי לשלב בתפריט מסה?

אחת ולתמיד, האם קורנפלקס (צהוב רגיל) הוא פחמימה פשוטה או מורכבת? והאם כדאי לשלב בתפריט מסה?
הוא פחמימה.
אין צורך להוסיף
אין בעיה לאכול
רק תגוון ואל תאכל רק קורנפלקס

אני ארחיב טיפה.
לא צריך לעניין אותך דברים כאלה כי זה לא מעניין. תגוון את המקורות שלך ואל תדאג משטויות.

@Matty אם אתה רוצה לענות על זה בצורה אחרת אתה מוזמן

אני ארחיב טיפה.
לא צריך לעניין אותך דברים כאלה כי זה לא מעניין. תגוון את המקורות שלך ואל תדאג משטויות.

@Matty אם אתה רוצה לענות על זה בצורה אחרת אתה מוזמן
הצחיק אותי שהוא שאל שאלה פשוטה ואתה ענית לו על כל המסביב חוץ ממה שהוא שאל. אבל אתה צודק,אבל לא יהיה כואב לענות לו.

הצחיק אותי שהוא שאל שאלה פשוטה ואתה ענית לו על כל המסביב חוץ ממה שהוא שאל. אבל אתה צודק,אבל לא יהיה כואב לענות לו.
מסכים. אני יכול להגיד לו כן/לא.
אבל אני לא אשן בשקט בידיעה שיש מישהו מהפורום, ועוד "קוראים שקטים" נוספים מסתובבים בעולם וחוששים האם קורנפלקס הוא פחמימה מורכבת או פשוטה

תעשה טובה, אם אין לך תשובה לבן אדם אז אל תענה
נמאס כבר לקרוא את התגובות המפגרות האלה
אם יש לך תשובה אחרת אתה מוזמן להגיב.
אם התשובות שלי לא מוצאות חן בעיניך יד בצד שמאל למעלה כפתור של מוניטין שלילי. אתה מוזמן ללחוץ עליו.
בנוסף אתה תמיד יכול לבוא ולתת את התשובה הנכונה כנגד לתשובות חסרות המטרה שלי.
אם זה עדיין מפריע לך אתה מוזמן לא לקרוא תשובות שלי, אני לא אעלב, מבטיח 😃
טוב נסלח. 😆
חח יותר מדי בירה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית