עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה אומר כוס תמיד אומרים כוס כמו כוס אורז.כן, אין משהו שאסור.
רק צריך לשים לב לערכים.
כוס קורנפלקס שווה בערך לפרוסת לחם
אם אני לא טועה אז לפי גישת הפליאו זה באמת נחשב רעל 😆חחח..
בטח שמותר מה זה רעל? רק תבדוק שזה נכנס לך טוב בערכים והכל אמור להיות בסדר. 😄
פליאו מנותק מהמציאות אז אני אוותר על דעותיו.אם אני לא טועה אז לפי גישת הפליאו זה באמת נחשב רעל 😆
אני אישית מעדיף את גישת הYOLO על גישת הפליאו.פליאו מנותק מהמציאות אז אני אוותר על דעותיו.
יש לי משקל בבית של האוכל אבל איך אפשר לדעת אם הוא מכוון שיגיד לי תמשקל המדויק?אני אישית מעדיף את גישת הYOLO על גישת הפליאו.
בחיים לא יצא לי להתקל בתופעה הזאת כי אני משתמש במשקל דיגיטאלי. המשקל שלך אנאלוגי? אם כן ממליץ לך לרכוש משקל כזה:יש לי משקל בבית של האוכל אבל איך אפשר לדעת אם הוא מכוון שיגיד לי תמשקל המדויק?
לא שמצאתי אותו באיזה חור אבל עדיין.
יש דרך אולי עם מים?
הגישה האהובה עליי. 🤣אני אישית מעדיף את גישת הYOLO על גישת הפליאו.
אני מסכים לךמותר לאכול קורנפלקס?
כואב לך הלב על ההתעסקות בקקה? 🙄זה לא חשוב המשקל אל תשקול לי קורנפלקס, שים בכוס ותאכל מה שנכנס שם
כן.. אנשים פה שוקלים מלפפונים..כואב לך הלב על ההתעסקות בקקה? 🙄
טוב את זה לא ראיתי. 🤣אנשים פה שוקלים מלפפונים..
ידוע.. 🙄זה מיותר, ההבדלים שתקבל מבחינת קלוריות הם מינוריים וזה גם ככה חישובים של בערך הכל, לא שווה את הלחץ על מדידה
ראיתי לצערי לא מעטטוב את זה לא ראיתי
יש לי דיגיטלי אבל איך להיות בטוח שזה טוב?בחיים לא יצא לי להתקל בתופעה הזאת כי אני משתמש במשקל דיגיטאלי. המשקל שלך אנאלוגי? אם כן ממליץ לך לרכוש משקל כזה:
http://www.ebay.com/itm/Electronic-...ighing-Balance-Clock-Red-5Kg-1g-/161476189328
(לא את זה ספציפית כי המשלוח פי 3 יותר יקר מהמוצר אבל שתבין את העיקרון). במשקל דיגיטאלי לא יהיו לך שום בעיות לרוב.
אני אבדוק כמה זה שוקל בכוס וככה שאדע כמה לאכול במקום תמידכן.. אנשים פה שוקלים מלפפונים..
זה מיותר, ההבדלים שתקבל מבחינת קלוריות הם מינוריים וזה גם ככה חישובים של בערך הכל, לא שווה את הלחץ על מדידה
רק בימי חול.מותר לאכול קורנפלקס?