הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה לחטב או למסות?

• פותח/ת השרשור gb10
  • פורסם בתאריך
כי האדם הממוצע אוכל כמו פרה ולא עושה פעילות גופנית בכלל.
אתה כרגע במצב לא טוב מבחינת מסת שריר,אין לך לאן לחטב ויש לך רק לאן לגדול. אני מבולבל מה מסבך אותך פה

• פותח/ת השרשור
אם תפעל לפי ההוראות של משה, הכל יהיה בסדר ✌️

משה איז דה קינג.

כי האדם הממוצע אוכל כמו פרה ולא עושה פעילות גופנית בכלל.
אתה כרגע במצב לא טוב מבחינת מסת שריר,אין לך לאן לחטב ויש לך רק לאן לגדול. אני מבולבל מה מסבך אותך פה

פסיכולוגיא ימ"ש. אני מפחד מלהשמין בחזרה. תבין אותי, הייתי סופגנייה ששוקלת 108 ק"ג בשיא שלי.

משה איז דה קינג.

פסיכולוגיא ימ"ש. אני מפחד מלהשמין בחזרה. תבין אותי, הייתי סופגנייה ששוקלת 108 ק"ג בשיא שלי.

מבין אותך אבל תבין את זה בראש:אין לך לאן לרדת. העור העודף יראה מזעזע כל עוד תישאר כשק עצמות ועור.
תראה טוב יותר אם יהיה מסת שריר מתחת לעור.
אתה עם משה,יש מעקב כל שבוע על המשקל ויש לך עיניים לשפוט בעצמך(ועל הדרך גם את העיניים של משה).
ברגע שיש עלייה דרסטית חותכים קלוריות,ברגע שאין עלייה מוסיפים. זה תהליך שנמצא תחת שליטתך לחלוטין.

• פותח/ת השרשור
מבין אותך אבל תבין את זה בראש:אין לך לאן לרדת. העור העודף יראה מזעזע כל עוד תישאר כשק עצמות ועור.
תראה טוב יותר אם יהיה מסת שריר מתחת לעור.
אתה עם משה,יש מעקב כל שבוע על המשקל ויש לך עיניים לשפוט בעצמך(ועל הדרך גם את העיניים של משה).
ברגע שיש עלייה דרסטית חותכים קלוריות,ברגע שאין עלייה מוסיפים. זה תהליך שנמצא תחת שליטתך לחלוטין.

וזה לא נורא אם בהתחלה אני לא מתאמן הרבה זמן ולא מי-יודע-מה? אני נורא מפחד שהגוף לא יתייחס לזה.

וזה לא נורא אם בהתחלה אני לא מתאמן הרבה זמן ולא מי-יודע-מה? אני נורא מפחד שהגוף לא יתייחס לזה.

הגוף פשוט מאוד.
אתה מגרה את השריר באימונים ואוכל בפלוס קלורי,הגוף אומר לעצמו "בואנה גבר אתה אשכרה מרים,קח אקסטרה שריר עליי עחי".
לא הכל הולך לשריר אבל רק תדאג להתאמן בהתחלה,זה לא מדע טילים

• פותח/ת השרשור
הגוף פשוט מאוד.
אתה מגרה את השריר באימונים ואוכל בפלוס קלורי,הגוף אומר לעצמו "בואנה גבר אתה אשכרה מרים,קח אקסטרה שריר עליי עחי".
לא הכל הולך לשריר אבל רק תדאג להתאמן בהתחלה,זה לא מדע טילים

אחלה סרט, אגב.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי בפשטות להסביר ולא הלך אז החלטתי ללכת לקיצון המוחלט.
הפחד לא עובר לבד,ואם לא תתמודד איתו אתה תשאר בחיטוב תמידי שיגמר רע.

חחח. לא הבנת. יש סרט כזה, אמרתי שהוא אחלה סרט. אני אהבתי אותו, לא'דע. 😛

בכל מקרה - תגיד, איך מחשבים מאזן ניטרלי? אם נגיד ה-RMR שלי זה 1,926, ואני מתאמן 40 דקות אירובי בשבוע + זמן לא מוגדר של אימוני משקולות קלים בשבוע. אז איך אני מחשב את זה?

בכל מקרה - תגיד, איך מחשבים מאזן ניטרלי? אם נגיד ה-RMR שלי זה 1,926, ואני מתאמן 40 דקות אירובי בשבוע + זמן לא מוגדר של אימוני משקולות קלים בשבוע. אז איך אני מחשב את זה?

BMR*1.2 ומוסיף את ה-200~300 קלוריות של האימון משקולות ומשם מוסיף לפי היום(אירובי או לא)
בעיקרון כפי שסוכם בפי אחד בשרשור הזה:משה יטפל בך פיקס. עשה לי חיים קלים בטירוף בחיטוב ועזר מאוד,מקצועי ומפורט ברמה הזויה.

• פותח/ת השרשור
BMR*1.2 ומוסיף את ה-200~300 קלוריות של האימון משקולות ומשם מוסיף לפי היום(אירובי או לא)
בעיקרון כפי שסוכם בפי אחד בשרשור הזה:משה יטפל בך פיקס. עשה לי חיים קלים בטירוף בחיטוב ועזר מאוד,מקצועי ומפורט ברמה הזויה.

אבל לא כל יום אני מתאמן, הרי.

תסמוך על משה. הוא יתעסק בכל החרא שמסביב לתזונה-והתוכנית בכלל
בשביל מתחיל,שלוש פעמים בשבוע זה מספיק לגמרי להתקדמות טובה

אני יהיה כנה- העודפי עור לא נראים טוב (למרות שאני לא מחדש כלום..) אתה תוכל להעלים אותם קצת אם אתה תגדל לתוכם. אתה גם תראה הרבה יותר טוב עם מסת שריר עלייך.
כל הכבוד על הירידה

תתחיל מסה נקייה כדי להוריד עודפי עור פשוט תיתן מסה חיטוב מסה חיטוב וזה ירד עם הזמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית