הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים

• פותח/ת השרשור AB7
  • פורסם בתאריך

AB7

משתמש מתחיל
51
1
נק' מוניטין:
1
51
1
לוקח סוסטנון ויש כאבים יום אחרי ההזרקה לכמה ימים לא בגלל הזריקה כנראה בגלל החומר. זה בסדר ממה זה ככה? והאם אפשר לעשות עם זה משהו?

לוקח סוסטנון ויש כאבים יום אחרי ההזרקה לכמה ימים לא בגלל הזריקה כנראה בגלל החומר. זה בסדר ממה זה ככה? והאם אפשר לעשות עם זה משהו?
כל עוד ההליך התבצע בצורה כמה שיותר סטרילית וטכניקת ההזרקה הייתה נכונה וטובה, הכאבים הם תגובת הגוף לחדירת המחט (מערכת החיסון שולחת גופים הנקראים בולענים - מאקרופאג'ים לאיזור ההזרקה) לצד העובדה כי הממיסים הקיימים בחומר גורמים לתחושה כזו גם.

• פותח/ת השרשור
כן הכל מתבצע בצורה ממש טובה וגם הבנתי שהכאב הוא בגלל שהחומר שומני אז לרוב ההרגשה שמפריע זה מהחומר ולא מהזריקה. אבל האם אפשר לעשות משהו עם זה להרגיע קצת את המקום?

מה הכוונה כואב ?
יש נפיחות באזור , אתה מרגיש גולה כזאת
איזה ברנד אתה משתמש , מה הכמות שאתה מזריק כל פעם , סייקל ראשון שלך ?

• פותח/ת השרשור
של חברת azteca ואני מזריק פעמיים בשבוע 1cc
הכאבים הם בשריר של התחת וקצת מוגבל בתנועה הייתי אצל רופא זאת לא דלקת והכל בסדר הזריקה מתבצעת מאוד נקי

1. על חבר'ה שקיבלו כאבים מאצטקה כבר שמענו פה אבל חייב לומר שממקרים שהכרתי שמדובר בחבר'ה הגונים, חומרים בדוז,הם גם מחליפים אם יש בעיות(מהקצת ששמעתי עליהם)
  2. סוסטנון בלי קשר לברנד הוא מיקס מאוד בעייתי אצל משתמשים מסויימים וגורם לכאבים ותופעות לוואי חריפות יותר
  3. בכל מקרה חומר טוב לא אמור לגרום להגבלה בתנועה כשמדובר בהזרקה לישבן..מעט כאב יש כמעט בכל ברנד..הגבלה בתנועה זו בעיה

של חברת azteca ואני מזריק פעמיים בשבוע 1cc
הכאבים הם בשריר של התחת וקצת מוגבל בתנועה הייתי אצל רופא זאת לא דלקת והכל בסדר הזריקה מתבצעת מאוד נקי

אחי הכל בסדר, זה בגלל שכנראה לא הזרקת המון זמן אם בכלל ולכן קצת כואב ומגביל אותך בתנועה למרות שזה סתם בראש הקטע של התנועה
בגלל שהזרקת שם אז אתה מחשיב את האזור הזה ״פגוע״ למרות שהכל בסדר אפילו אחרי בדיקה של רופא - לאט לאט זה יצא לך מהראש ולא תתייחס לזה בכלל.

• פותח/ת השרשור
תודה לכל העונים עברתי לתקופה קצרה לזריקות ברגליים בתחת כרגע לא נוגע נותן קצת להכל להירגע שם וכן מתרגלים לכאב אין מה לעשות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית