הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ יותר מידי חלבון יכול להזיק?

Phenomenal

משתמש מתחיל
37
2
נק' מוניטין:
2
37
2
היי חברים , אני כרגה במסה "נקייה"
אוכל 3290 קלוריות ביום , מגיע ל סביבות 250 גרם חלבון ת 70-80 שומן, השאר זה פחמימותץ
האם יותר מידי חלבון יכול להזיק?( אני מדבר על הסביבות ה 220-250), כי זה הכמות שאני אוכל כבר תקופה מאוד ארוכה.
יש תוצאות, אבל אני חושש "מצריכת יתר של חלבון" ומפחד על הכליות.

היי חברים , אני כרגה במסה "נקייה"
אוכל 3290 קלוריות ביום , מגיע ל סביבות 250 גרם חלבון ת 70-80 שומן, השאר זה פחמימותץ
האם יותר מידי חלבון יכול להזיק?( אני מדבר על הסביבות ה 220-250), כי זה הכמות שאני אוכל כבר תקופה מאוד ארוכה.
יש תוצאות, אבל אני חושש "מצריכת יתר של חלבון" ומפחד על הכליות.
כמה אתה שוקל?

אני זוכר בזמנו כשאושר עוד אימן בפרופיט ושאלתי אותו אם יכולה להיווצר בעיה במידה ואוכלים כמויות גדולות של חלבון והוא אמר שאין בעיה ושזה יקרה רק אם תאכל פי 5-6 גרם ליום ולאורך זמן.
תקרא לזה ברוסיינס או לא, זו בחירה שלך, אבל לא יקרה לך משהו מיוחד.

• פותח/ת השרשור
אני זוכר בזמנו כשאושר עוד אימן בפרופיט ושאלתי אותו אם יכולה להיווצר בעיה במידה ואוכלים כמויות גדולות של חלבון והוא אמר שאין בעיה ושזה יקרה רק אם תאכל פי 5-6 גרם ליום ולאורך זמן.
תקרא לזה ברוסיינס או לא, זו בחירה שלך, אבל לא יקרה לך משהו מיוחד.

אוקיי הבנתי, אולי אני אחקור קצת על הנושא כשיהיה לי זמן.
תודה על העזרה חברים 😃

לא יודע כמה המסה שלך נקייה. איך הגעת לכמות קלוריות כזאת?

לגבי החלבון אתה מגיע לפי 3.2 ממשקל גוף, תיאורטית אין בעיה, אבל מעל 2 גרם אני לא רואה סיבה לאכול כל כך הרבה. למה הגעת לזה?

ממה שידוע לי אין בעיה בריאותית לאכול 3 גרם חלבון לקילו מ.ג (שזה הכמות שאתה אוכל בערך), אבל ממה שידוע לי זה גם מיותר לאכול כמויות כאלה.
מעניין אותי כמה דברים: כמה זמן כבר אתה במסה ובכמויות כאלה של חלבון וקלוריות? כמה עלית במשקל? כמה נקי עלית (להערכתך לפחות)?

ממה שידוע לי אין בעיה בריאותית לאכול 3 גרם חלבון לקילו מ.ג (שזה הכמות שאתה אוכל בערך), אבל ממה שידוע לי זה גם מיותר לאכול כמויות כאלה.
מעניין אותי כמה דברים: כמה זמן כבר אתה במסה ובכמויות כאלה של חלבון וקלוריות? כמה עלית במשקל? כמה נקי עלית (להערכתך לפחות)?
מסכים איתך.
ברמה כזו זה כנראה לא יפגע כל עוד אין בעיה קודמת ואתה דואג לשתות מספיק.
אבל מה הטעם אם אתה לא מזריק? זה יקר ומשביע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית