הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידת חשק מיני

bablaka

משתמש פעיל
527
179
נק' מוניטין:
390
527
179
סייקל שני, טסט ובולד.
אני בשבוע חמישי וחלה ירידה בחשק מיני.
שם לב גם לעייפות ואפילו תחושה מוזרה מעט בפטמה שמאל.
לא יודע אם זה בראש שלי או לא..
מה לעשות? נשמע הגיוני?

• פותח/ת השרשור
מה אתה רוצה שאגיד לך ?שהחומר טוב ? לא מבין אתה בא לפה רושם שיש לך ירידה בחשק המיני עייפות . זה לא אמור לקרות בחודש השני אלא להפך . כבר דובר כאן לא מעט בפורומים שוורמודגה נקלעו לתפיסות בשנתיים האחרונות וייצרו באטצים של 20% חומר פעיל . לגבי החברים שלך יש מצב שהם נראים טוב מהתזונה ולא מהחומר עצמו . אתה רוצה פתרון טוב ? תחליף חברה לחומרים קצרים ותבדוק בזמן קצר , אל תחפש עכשיו בעיות אחרות כי הבעיה היחידה היא החומר עצמו
מה פתאום, אני לא מצפה שתגיד לי שהחומר טוב.
אני רוצה תשובות לשאלות שלי.
ייתכן שהחברים שלי נראים טוב רק מהתזונה?
במידה ואני מחליף עכשיו חברה.
לקחת ויאל של טסט פרופ ולהריץ אותו שבוע למשל, ואם יעבוד טוב אז להחליף לאננטט ולקנות גם את הבולד ולהריץ כרגיל?

רוצה רק לציין שכן חלה עלייה במשקל ובכוח מתחילת הסייקל, אך לדעתי לא מספקת.

בסייקל קודם, (שהכיל טסט ודיבול) המסה שנצברה הייתה רבה יותר (החברה הייתה וורמודג גם אז).
יכול להיות שפשוט יש עלייה באסטרוגן וצריך לנקוט בצעדים כלשהם? ושהבעיה לא נגרמת בגלל החברה?
תודה על העזרה שלך עופר.

מה פתאום, אני לא מצפה שתגיד לי שהחומר טוב.
אני רוצה תשובות לשאלות שלי.
ייתכן שהחברים שלי נראים טוב רק מהתזונה?
במידה ואני מחליף עכשיו חברה.
לקחת ויאל של טסט פרופ ולהריץ אותו שבוע למשל, ואם יעבוד טוב אז להחליף לאננטט ולקנות גם את הבולד ולהריץ כרגיל?

רוצה רק לציין שכן חלה עלייה במשקל ובכוח מתחילת הסייקל, אך לדעתי לא מספקת.

בסייקל קודם, (שהכיל טסט ודיבול) המסה שנצברה הייתה רבה יותר (החברה הייתה וורמודג גם אז).
יכול להיות שפשוט יש עלייה באסטרוגן וצריך לנקוט בצעדים כלשהם? ושהבעיה לא נגרמת בגלל החברה?
תודה על העזרה שלך עופר.
תשמע לי , תבדוק אופציות אחרות , אל תשרוף את הזמן שלך ואת הכסף שאתה מבזבז ...

לדעתי יש נורה אדומה!
בולדנון הוא בעל המרה מאוד מינורית מאוד לאסטרוגן ולכן לא בטוח בכלל שזו בעיה של עודף אסטרוגן...
חוץ מזה גם כאשר ישנה המרה גבוהה לאסטרוגן שבאה לידי ביטוי בתחושת עייפות וכד' עדין החשק מיני לא אמור לקרוס כי במקביל תמיד קיימת רמת טסט גבוהה בגוף
זה בהחלט מצב לא נעים...בפרט בגלל שזה קורה כבר אחרי שהתחלת להינות מהחומר

• פותח/ת השרשור
לדעתי יש נורה אדומה!
בולדנון הוא בעל המרה מאוד מינורית מאוד לאסטרוגן ולכן לא בטוח בכלל שזו בעיה של עודף אסטרוגן...
חוץ מזה גם כאשר ישנה המרה גבוהה לאסטרוגן שבאה לידי ביטוי בתחושת עייפות וכד' עדין החשק מיני לא אמור לקרוס כי במקביל תמיד קיימת רמת טסט גבוהה בגוף
זה בהחלט מצב לא נעים...בפרט בגלל שזה קורה כבר אחרי שהתחלת להינות מהחומר
מה לעשות ? להפסיק את הסייקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית