הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתאמן ביום העמסה של בחיטוב

mor_lowcarb

משתמש מתחיל
70
4
נק' מוניטין:
-22
70
4
היום ה12 לדל פחמימה היום יום העמסה יש לי אימון חזה כתפים יד אחורית האם
להתאמן ביום העמסה? מיותר או שזה דווקא טוב ?

עד שיוגב יסביר את עמדתו, אסביר את שלי:
כן, תתאמן, ותתחיל את ההעמסה לאחר האימון. זה גם ישפר את ההתאוששות וייתכן שישפר את ההעמסה כי בעצם תאפשר ריקון טוב יותר של מאגרי הגליקוגן, ואחריו הגוף יאגור את הפחמימות בצורה יעילה.

כן, תתאמן, ותתחיל את ההעמסה לאחר האימון. זה גם ישפר את ההתאוששות וייתכן שישפר את ההעמסה כי בעצם תאפשר ריקון טוב יותר של מאגרי הגליקוגן, ואחריו הגוף יאגור את הפחמימות בצורה יעילה.
בדיוק.

אני מסכים עם זה.. כאילו.. מה זה מסכים, מי אני בכלל. אני מכיר את זה חח

אבל בפועל לא כל אחד יכןל לקום וללכת לחד"כ מוקדם לפני תחילת היום. מה שאומר שכנראה הוא ילך באמצע/לקראת סוף היום וזה אני לא מכיר משהו שאומר שזה חיובי.
(אם כן תקנו אותי - באמת לא מכיר משהו כזה)
לכן בדרך כלל עדיף לנוח.
צודקים שזאת לא התשובה המלאה.

אני מסכים עם זה.. כאילו.. מה זה מסכים, מי אני בכלל. אני מכיר את זה חח

אבל בפועל לא כל אחד יכןל לקום וללכת לחד"כ מוקדם לפני תחילת היום. מה שאומר שכנראה הוא ילך באמצע/לקראת סוף היום וזה אני לא מכיר משהו שאומר שזה חיובי.
(אם כן תקנו אותי - באמת לא מכיר משהו כזה)
לכן בדרך כלל עדיף לנוח.
צודקים שזאת לא התשובה המלאה.
אז הוא ילך להתאמן אחה"צ או בערב, ויתחיל את ההעמסה בערב ויסיים למחרת באותה השעה. לא רואה בזה בעיה רצינית.
גם ככה רוב האנשים דוגלים בהעמסה של 24 שעות, ולא בוקר-ערב או כל שיטה אחרת.

היום ה12 לדל פחמימה היום יום העמסה יש לי אימון חזה כתפים יד אחורית האם
להתאמן ביום העמסה? מיותר או שזה דווקא טוב ?
אם אתה עושה את האימון מיד לפני תחילת העמסה אז זה מעולה

אז הוא ילך להתאמן אחה"צ או בערב, ויתחיל את ההעמסה בערב ויסיים למחרת באותה השעה. לא רואה בזה בעיה רצינית.
גם ככה רוב האנשים דוגלים בהעמסה של 24 שעות, ולא בוקר-ערב או כל שיטה אחרת.
מסכים, אבל זה לא תמיד טוב לכולם מבחינת כמות הקלוריות שהם ידחפו בהעמסה כזאת.

תיאורטית כולם פה צודקים. בפועל ככה מייצרים תסכול בחיטוב שלא נגמר (לרוב האנשים.. מי שיאכל לפי תפריט בהעמסה זה לא תקף אליו)

מסכים, אבל זה לא תמיד טוב לכולם מבחינת כמות הקלוריות שהם ידחפו בהעמסה כזאת.

תיאורטית כולם פה צודקים. בפועל ככה מייצרים תסכול בחיטוב שלא נגמר (לרוב האנשים.. מי שיאכל לפי תפריט בהעמסה זה לא תקף אליו)
אני מניח שגם אירובי תקף ב-לא לעשות בזמן העמסה.
כן?

ולא ממש הבנתי למה להעדיף העמסה של בוקר עד ערב במקום 24 שעות.

אני מניח שגם אירובי תקף ב-לא לעשות בזמן העמסה.
כן?
אין איסור לעשות אימון כוח, וכמו שאמרו מעלי זה אפילו מומלץ לעשות אימון כוח לפני תחילת ההעמסה.

אירובי לא מומלץ בכלל, אחת המטרות שלך היא למלא מאגרי גליקוגן וזה לא יקרה אם תעשה אירובי (לא יקרה בצורה מיטבית)

אין איסור לעשות אימון כוח, וכמו שאמרו מעלי זה אפילו מומלץ לעשות אימון כוח לפני תחילת ההעמסה.

אירובי לא מומלץ בכלל, אחת המטרות שלך היא למלא מאגרי גליקוגן וזה לא יקרה אם תעשה אירובי (לא יקרה בצורה מיטבית)
התחלתי היום בשעה 18:00 העמסה שתמשך עד מחר ב-18:00 (יותר נכון נאלצתי לעשות את זה, אירוע משפחתי ולא היה מה לי לאכול אז אמרתי בוא נתחיל כבר העמסה)

השאלה היא, יום שבת ב-18:00 ההעמסה נגמרת, יום ראשון אני עושה אימון כוח, ואני רוצה לעשות אחריו אירובי. יש בעיה עם זה?
כי אם כן אני בעצם לא יכול לעשות אירובי בכלל בתוכנית הזאת, אם זה כל פעם ירוקן את מאגרי הגליקוגן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית