עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי הם חושבים שזה קול וגורם להם להראות כמו ביין מבאטמןWTF... למה להתאמן עם מסכת אב"כ...🤦♂️
אתה רוצה פחות חמצן...? שים שקית על הראש ותקשור אותה חזק!!! ואל תוריד אותה 🤣
ההגדרה בהחלט חשובה, אני חושב שמי שמשתתף בחוג טניס הוא טניסאי, מי שמשתתף בחוג קרוספיט הוא קרוספיטר ומי שמשתתף בחוג הרמת משקולות הוא משקולן. זה לא אומר שמישהו מהם מקצוען כרגע או יהיה מקצוען בעתיד, אבל זה אומר שהוא עוסק בתחום הזה. הרמה שלו לא קשורה להגדרת העיסוק שלו.
אבל לרקורד - דיברתי על קרוספיטרים ממוצעים, מי שמייק מאמן. לטענתו, 95% לא מרימים כבד. זה תקף לא רק אצל המתאמנים שלו, אלא לשאר 95% מהקרוספיטרים. זה המצב, כמעט כולם לא-חזקים.
אני לא בטוח לגביי ה95%, אבל זה בכל מקרה הרוב המוחץ - גם אם זה 90% או 85% או אפילו "רק" 80%.
מסכים איתך לחלוטין, ותוך התעלמות מהעובדה שבעיניי זה מגוחך להשקיע 3+ שעות שבועיות באימונים קשים מבלי להיות מסוגל להרים 150+ בסקוואט/דדליפט בשום שלב בחיים (מדברים על גברים, כמובן שלנשים המספרים שונים), אני אומר שזה מגוחך שהם משתמשים באחיזה משולבת בשביל דדליפט של 2 ספרות.
אמרת עשירון עליון של הגברים. זה אומר 10% מהגברים. גברים הם חצי מהאוכלוסייה, ולכן, העשירון העליון של הגברים הוא 5%. זה אומר ש-95% לא מרימים כבד. שמח שאתה מסכים איתי.
ההבדל הוא שלי גם יש טיעון לדעה. מה הטיעון שלך לגביי האחיזה המשולבת, שהא-סימטריה היא יתרון ולא חיסרון? סבבה, למה?
מאוד לא יעיל להקשות את מתאמן בלמידת תרגיל כלשהו, כשאפשר שלא. כשהוא רק מתחיל הרבה יותר חשובה המכניקה ומנח הגב, למשל, מאשר ללמוד להסתדר עם אחיזה פחות נוחה.
שוב, אני לא אשם שהמשקולנים שלך טוענים טענות שלא עומדות במבחן המכניקה או הפיזיקה או הפיזיולוגיה הבסיסיים ביותר. אם תמצא משהו שכן, אני יותר מאשמח שתפנה אותי, אבל נכון לרגע זה, אני לא חושב שיותר מ-5% מהחומר הטוב שנתקלתי בו הגיע ממישהו שלא קשור לStarting Strength (בין אם ריפטו בעצמו או המאמנים שלו). קשה לך לקבל את זה, אבל הוא דיי היחיד שלא מוכר בולשיט. לכן אתה חושב שזו מגלומניה, אבל בשורה התחתונה הטיעונים שלו יותר טובים - משמעותית, משל האחרים.
רחמיי ותנחומיי אם תצליח לגרום לי, אחד שבדרך כלל דווקא כן משועשע מהפוסטים הלא-אינפורמטיביים שלך, לתת לך באן. גם אם הוא יהיה זמני.
לי זה נראה דיי כבד:
קינקי 🤯WTF... למה להתאמן עם מסכת אב"כ...🤦♂️
אתה רוצה פחות חמצן...? שים שקית על הראש ותקשור אותה חזק!!! ואל תוריד אותה 🤣
אל תדליק אותו..קינקי 🤯
קלמנטינות או "קלמנטינות" מהסוג שיש במלתחותמבוגרים שמציעים לי קלמנטינות
קלמנטינות.קלמנטינות או "קלמנטינות" מהסוג שיש במלתחות
קלמנטינות.
הפרי.
הפרי המגעיל.
הפרי המגעיל קלמנטינה.
מה הקטע של זקנים עם קלמנטינות?
מה הקטע לקלף אותן לאט.. שהכל משפריץ לכל עבר.
ואז עם הידיים שקיבלו גוון צהוב ועם טיפה רטיבות הם מנסים לדחוף אותה לאנשים אקראיים!
מה?!
הרבה קלמנטינות גרמו לי להרגיש שזה שזהנשמע שלא עשית סקס הרבה זמן....
✋🛑✋ לא מעט פעמים נכנסתי אחרי אנשים לא הכי צעירים לבנץ' והייתי צריך להתחיל לפרק את הפירמידה שהם בנו שם, אני אישית תמיד מפנה. לא חסר אצלנו במכון מציקים כאלה. מה שכן אם אחד המדריכים מעיר בדרך כלל אנשים לא מתווכחים והולכים לפנות משקלים (בדרך כלל זוהר ואילן מעירים על זה.)אני מספיק שעות במכון בשביל לאשר את הטענה שלך
הרבה קלמנטינות גרמו לי להרגיש שזה שזה
והן סתם שיחקו בי.
מאז אני פוחדת להפגע ולא עשיתי סקס עם קלמנטינה כבר הרבה זמן :(
גם אני לא.הייתי מציע את שירותי.. אבל אני לא נותן בקלות
אנחנו משתדלים לקלוט מי המניאקים שמשאירים פלטות ואז מעירים להם, אבל בפועל אתה לא יכול להשתלט על כולם, בתאכלס גם אין כוח להתעסק בזה. אל תיקח אישית מה שאמרתי - אתה בסדר, אבל רוב שכבת הגיל שלך די קקות:sarcastic:✋🛑✋ לא מעט פעמים נכנסתי אחרי אנשים לא הכי צעירים לבנץ' והייתי צריך להתחיל לפרק את הפירמידה שהם בנו שם, אני אישית תמיד מפנה. לא חסר אצלנו במכון מציקים כאלה. מה שכן אם אחד המדריכים מעיר בדרך כלל אנשים לא מתווכחים והולכים לפנות משקלים (בדרך כלל זוהר ואילן מעירים על זה.)
גם אני לא.
אני תמיד דורשת לקרוא המלצות לפניי ולראות תיק עבודות.
דבר עם @ברק המזכירה שלי והוא יקבע לך פגישה איתי
ברק הוא גם זה שמאשר את המועמדים
סבבה רונאלדו..אני כמו רונאלדו בכדורגל.. אני לא מגיע למבחנים, אני מגיע ישר לחתום על חוזה.
סבבה רונאלדו..
אנחנו עמוסים עד פבואר
שמנו אותך בSB
נשתמע
האמת שלא חסר ילדי פוזה אצלנו מהשכבת גיל שלי חחאנחנו משתדלים לקלוט מי המניאקים שמשאירים פלטות ואז מעירים להם, אבל בפועל אתה לא יכול להשתלט על כולם, בתאכלס גם אין כוח להתעסק בזה. אל תיקח אישית מה שאמרתי - אתה בסדר, אבל רוב שכבת הגיל שלך די קקות:sarcastic:
בפועל רק אנשים טובים ומתחשבים דואגים להשאיר מסודר אחריהם, זה בד"כ או הילדים בגיל 14 או המתאמנים הותיקים והרציניים יותר
140 ל5Hook grip
רצועות.
במיוחד לכאלה עם בייספ קצר.
ובסרטונים ש @Beast and cheat העלה כאן נראה שהם מסתדרים אפילו בלי זה.
אתה בן 14, כמה הדד שלך שאתה עושה כבר אחיזה משולבת?