משקל מכובד.140 ל5
אבל אין סיבה לא להרים אותו באחיזה רגילה.
זה עדיין לא משקל כזה כבד.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משקל מכובד.140 ל5
בונבון
יחסית לרונאלדו.. מהחתימה שלך אתה נשמע די אבוד.
ואם יש לך משאלת מוות.. תקרא לי עוד פעם חמודה.. ( כן אני ראיתי את זה)
אין צורך לרדת לפסים אישיים.חחחח.. חמודה - לכי תסתכלי במראה לפני שאת מותחת ביקורת.
ח-מ-ו-ד-ה
צריך למשוך כמה שאפשר בלי, אבל שום מניעה להרים באחיזה משולבת גם ב 140.משקל מכובד.
אבל אין סיבה לא להרים אותו באחיזה רגילה.
זה עדיין לא משקל כזה כבד.
אז גילית שהטיעונים שלך לא עומדים במבחו המציאות, ולכן אתה בורח מהדיון בצורה תוקפנית כדי לא להתמודד עם העובדות? הבנתי.זה נראה לך כמו דיבייט קלאב? חמש וחצי בבוקר ומשעמם לך מספיק לכתוב הודעות באורך הזה כי חשוב לך להראות שאתה רציני? אחר כך אתה נעלב כשאומרים שאתה מתיש.
תודה 😃אין צורך לרדת לפסים אישיים.
לא מכבד לא אותך ולא אף אחד.
מה זה קשור ל-140?... זה כמו שדן גרין ירשם לפורום ויזרוק שלכולו אסור למשוך באחיזה משולבת...צריך למשוך כמה שאפשר בלי, אבל שום מניעה להרים באחיזה משולבת גם ב 140.
גם לי זה צרם בעין לראות את ההתייחסות הזאת ל 140 כאל משקל לא כבד שלא מצדיק עדיין אחיזה משולבת, אבל עניתי בהתייחסות של הבחור ל 140 של הילדון השני 😃מה זה קשור ל-140?... זה כמו שדן גרין ירשם לפורום ויזרוק שלכולו אסור למשוך באחיזה משולבת...
"להרים כבד"... 😆
140 ל5
תרביצו לי וזהוגם לי זה צרם בעין לראות את ההתייחסות הזאת ל 140 כאל משקל לא כבד שלא מצדיק עדיין אחיזה משולבת, אבל עניתי בהתייחסות של הבחור ל 140 של הילדון השני 😃
ובכלל, התייחסות למשקל כלשהו כאל "משקל לא כבד".
אין לי בעיה עם אחיזה משולבת.אז לא הבנתי,
מה החסרון בלהרים באחיזה משולבת אפילו במוט ריק?
אני לא חושב שזה קורה בכזאת קלות כמו שאתה מתאר.אז תיהיה פחות גבר גבר, אבל לפחות לא יהיה סיכוי שיקרה מצב שבו תגיע לאימון עייף, בסטים אחרונים תתקשה ובלי לשים לב תפצה עם הבייספ, וטק מתיחה או קרע.
סתם כדוגמא.
אתה טוען שהוק גריפ ורצועות עדיפות על פני אחיזה משולבת כהתחלה? 😳אני רק אומר שאפשר לעשות hook grip, ואפשר להשתמש ברצועות.
זה דווקא קורה בהפתעה.אני לא חושב שזה קורה בכזאת קלות כמו שאתה מתאר.
אתה יכול להגיד לי שב-rm1 שלך אין לך מתח על הבייספ בכלל?אתה טוען שהוק גריפ ורצועות עדיפות על פני אחיזה משולבת כהתחלה? 😳
למה לעזעזל שנפצה עם הבייספס? אף אחד לא עושה קרלז עם המוט, ואם ינסה סביר לניח שיסתכן בפציעה.
תגדיר מתח.אתה יכול להגיד לי שב-rm1 שלך אין לך מתח על הבייספ בכלל?
אתה מתייחס רק לאחיזה כאן?אתה יכול להתלות ממתח עם 50 (או כמה שבא לך) קילו עליך.
יהיה אפקטיבי כמו דד, אם לא יותר.
מה לא דיברתי על כפיפת מרפקים בכלל.תגדיר מתח.
אני לא עושה כפיפות מרפקים עם המוט, יש עבודה איזומטרית של שרירי הידיים.
אתה מתייחס רק לאחיזה כאן?
לא הבנתי איך הגעת מבייספס קרועים לתרגילים טובים יותר עבור האחיזה?
דיברת על הסיכון בפציעה באחיזה משולבת בגלל האפשרות "לפצות" עם הבייספס את המשיכה.מה לא דיברתי על כפיפת מרפקים בכלל.
תראה את הסרטון שפרסמתי הרגע.
ועל האחיזה אמרתי בגלל שיש כאלה שטוענים שהם לא עובדים עם רצועות בגלל שרוצים לשמור על חוזק אחיזה.
לא לפצות. סליחה על הניסוח המטעה.דיברת על הסיכון בפציעה באחיזה משולבת בגלל האפשרות "לפצות" עם הבייספס את המשיכה.
או שלא הבנתי אותך נכון.
בכל אופן, אתה ממליץ על שימוש ברצועות מאשר באחיזה משולבת.לא לפצות. סליחה על הניסוח המטעה.
להפעיל את הבייספ, באופן בלתי מודע.
לא, פשוט ראיתי את אורך החפירה ולא טרחתי לקרוא, גם ככה לא ראיתי שם שום דברי טעם, חבל על הזמן שלי.אז גילית שהטיעונים שלך לא עומדים במבחו המציאות, ולכן אתה בורח מהדיון בצורה תוקפנית כדי לא להתמודד עם העובדות? הבנתי.
כל כך ילדותי, מדהים.