אנשים שהייתם מדיחים מהחדר כושר לו הייתם יכולים

מישהו פשוט חייב להסביר לי את הקטע של כול המכונים לא להשאיר משקלים על הרצפה
כמובן שאם מדובר ב5 פלטות כול צד אז וואלה כן תחזיר למקום אבל אם זה הקטנות של 1.25/2.5/5 שים על הרצפה כי גם ככה עוד מישהו יבוא והוא לא יצטרך לחפור דרך שכבות של 20 ו10 קילו בשביל להוציא פלטה מסכנה של 1.25.

כמובן שאם מדובר ב5 פלטות כול צד אז וואלה כן תחזיר למקום אבל אם זה הקטנות של 1.25/2.5/5 שים על הרצפה כי גם ככה עוד מישהו יבוא והוא לא יצטרך לחפור דרך שכבות של 20 ו10 קילו בשביל להוציא פלטה מסכנה של 1.25.
כי יש מקום לכל דבר כמו שלא היית רוצה שיחרבנו לך על המחשב ככה אל תשאיר משקולות על הרצפה !

אותו

קבצים מצורפים

• 20151027_184145.jpg
    20151027_184145.jpg
    KB 171.3 · צפיות: 195
נראה כאילו הוא עובד עם קטלבלס

את האידיוט שיעשה אינסוף סטים של 15 חזרות עם 40 קילו על הגב, לא יגיע למקביל ולא יתן לאף אחד להצטרף לסט. אבל כשאני מנסה לעשות LB בפעם הראשונה הוא ירוץ להגיד לי שאני אשבור לעצמי את הגב ואשאר נכה כול החיים. באמא שלך.

או הישראלי התחמן שמסדר לעצמו להתחמם עם כלוב אחד בינתיים אבל הוא כבר "לקח מספר" לכלוב השני, ומה אני צריך לעשות? "לך תעשה תרגיל אחר" - התאפקתי לא לשבור לו פלטה על הראש.

אלה שאומרים לך בחיטוב שאתה מגזים ומציקים לך להפסיק

הם לא מבינים שהכל זה מחושב

אם אנשים לא היו מניאקים לא הייתה שום פלטה של 20 על פלטה של 1.25.

את המאמן האידיוט שעושה לי סטוקינג, שכשאני מסיימת סקוואט הוא מעיר לי על טכניקה.
אמרתי לו שאם הוא יסתכל מהצד שלי ולא מאחורה (!!!) הוא יבין שהוא טועה.
מעדכנת:
את המאמנים שמלמדים איך מתחילים ועושים דדליפט עם מוט ריק ואחיזה משולבת 🤦‍♂️ ראיתי את זה יותר מדי בימים האחרונים

@Beast and cheat אמר לי בפוסט אחד שזה יותר טוב לחיזוק הגריפ ועדיף לעבוד באחיזה רגילה עד המשקל שבו זה כבר לא מצליח לעלות
כי זה יוצר חוזר איזון.
אבל אם נגיד בחלק מהסטים מבוצע באחיזה הרגילה ורק בכבדים משולבת, זה לגיטימי.
כל המתאמנים שלי ומתאמני הקרוספיט שעוברים דרכי עושים גם מתח, מתח עם משקל והמון עבודה של אחיזה נוספת (סנאצ', קלין, סומו דדליפט היי פול, הליכות חוואי וכו') והכל באחיזה סימטרית.
אז ספרו לעצמכם איזה שקר שנוח לכם על חוסר סימטריה כדי להצדיק את זה.

מיקסד גריפ והוק גריפ דורשים תרגול, לקרוא ספרים זה יופי אבל כשעובדים 4 שנים עם ספורטאים היברידיים מבינים שלא כל מה שכתוב בספר קדוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית