הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים שהייתם מדיחים מהחדר כושר לו הייתם יכולים

- אנשים שלא נותנים לאף אחד להיכנס איתם לסט.
- אנשים שנכנסים איתך לסט אבל עושים 200 חזרות (קרה לי באמצע אימון אישי שמתאמן ביקש להיכנס עם המתאמנת שלי על הגרביטון וכששאלתי כמה נשאר לו הוא ענה לי 2 דקות!!!).
- אנשים שמעירים לי שאני מרימה כבד.
- אנשים שבוהים בי בחוסר טאקט כשאני עושה סקוואט. או כל תרגיל אחר.
- אנשים שעושים פואוזינג במראה ויש לי בייספס יותר גדול משלהם.

סתם שאלה, אם יבוא יום שבו משקל העבודה שלך בבייספס יהיה 100 קילו, אתה עדיין תעשה אותו עם מוט W/קצר? אני חושב שאין שם גם מספיק מקום לשים משקל כזה.
FYI
Sarychev Kirill on Instagram: “#132.5kg #sarychev #wrpf #@arseniy028”
מעדיף את אלו מאשר הליצנים בפריצ'ר עם המוט W, רק שלא יעשו את זה בכלוב
4ריל?
אנשים ששואלים אותך עוד כמה יש לך כשאתה נכנס לרייג'

מקווה שלא ממחזר אף אחד
  1. אנשים שבאים כשאתה באמצע סט כבד ושואלים אותך "עוד כמה יש'ך אחי" ותוקעים בך מבט של לא מבינים למה אתה לא עונה להם ....לרצוח!!מוות קשה בייסורים!
  2. אנשים שמתאמנים 3 דקות כל 20 דקות שהם על הטלפון ....רבאק...לכו חפשו מי ינענע אותכם במקום לתפוס סתם נפח ומכשירים
  3. אנשים שבאים למכון על תקן צלמי אופנה רק כדי לעשות סלפי מול כל מכשיר ובשיא החוצפה גם לבקש ממך חצלם אותם..במקרה הזה מוכן להסתפק במאסר עולם אם עונש מוות על תנאי
  4. אלה שמבקשים להיכנס איתך לסט ומתחילים להוריד פלטות ולשנות כיוונים ..כוס עמאאאאאק!!! הייתי שולח אותם לרובע דאחייה עם חולצה של כהנא חי

למי ששואל אותי מתי אני מסיים עם הבנץ' אני תמיד אומר "יש לי הרבה סטים אבל אתה מוזמן להצטרף. רק קח בחשבון שאם משקלי העבודה שונים אתה מפרק צד אחד ומחזיר..."
הם תמיד מוותרים... 😳

אין מצב שאתה אומר משפט כזה ארוך...

..כוס עמאאאאאק!!! הייתי שולח אותם לרובע דאחייה עם חולצה של כהנא חי

מכבי גם תופס?
san_hh.jpg

טוב עכשיו יש לי אחד: את הבן ז**ה שחשב שהמגנזיום בקופסא שלי הוא של המכון ופירר לי אותו לקוביות בשביל בנצ' של 40 קילו

למאמן הממוצע בחדר כושר אין יותר מידי מה להציע...
יש להם תפקיד מאוד פשוט ומוגדר...
כל עוד לא ניתן להוציא ממך פזוס תפקידו לוודא שאתה מחזיר את המשקולות למקום ושהכול בשליטה
על תקן הורה מלווה בגן

למאמן הממוצע בחדר כושר אין יותר מידי מה להציע...
יש להם תפקיד מאוד פשוט ומוגדר...
כל עוד לא ניתן להוציא ממך פזוס תפקידו לוודא שאתה מחזיר את המשקולות למקום ושהכול בשליטה
על תקן הורה מלווה בגן
גם אני התחלתי את דרכי כמאמן חדר כושר, הידע שלי אומנם לא דומה כיום למה שהיה לפני 7-8 שנים אבל בניחוש פרוע היה לי מה ללמד גם אז...

גם אני התחלתי את דרכי כמאמן חדר כושר, הידע שלי אומנם לא דומה כיום למה שהיה לפני 7-8 שנים אבל בניחוש פרוע היה לי מה ללמד גם אז...
רובם הגדול הם סוג של סטאזרים שהדיו עוד לא יבשה על התעודה שלהם ולא שאין להם מושג בכלל אבל לא רחוק מזה...
הם יותר על תקן אנשי מכירות שמנסים לדחוף אימונים אישיים ועוד כמה דברים שמכניסים כסף לקופת המועדון או להשתעמם בלאכוף את החזרת המשקולות למקום
במקום באמת לעזור ולתקן ביוזמתם מתאמנים שעושים טעויות איומות ולעיתים ממש מול העיניים שלהם

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית