הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים שהייתם מדיחים מהחדר כושר לו הייתם יכולים

מסכים לגבי ההוק, זה באמת דורש הסתגלות. גם אני פעם חשבתי שלא אסתגל. לגבי המשולבת התחושה עוברת מהר מאוד ממה שראיתי.
עשיתי היום הנג פאוור קלין שלשות עד 115, אם לא הייתי חובש את האגודלים אלוהים יודע אם הם עוד היו מחוברים אליי

1. זו חלק מהביקורת שלי. שמת לב?
2. כמה, באחוזים, מושכים 180-200? מבין הקרוספיטרים. מקווה לתשובה כנה.
ועל 45 חזרות עם 100 אני מניח שאתה כבר יודע שאני מביע ביקורת.
3. גם כשהמרפק ישר לחלוטין, זה לא סימטרי. כל עוד אפשר - סימטריה צריכה להתקיים. אני לא אומר למשוך 130 במקום 170 כדי שתהיה סימטריה. אבל כשאפשר - וזה גם עובד באופן משמעותי יותר על הגריפ, זה צריך להיות סימטרי.
4. גם מי שלומד מלכתחילה מיקסד גריפ מתבכיין, כי זה לא נוח. השאלה היא לא כמה בכי נוצר, אלא כמה יעיל האימון. גם סקוואט זה קשה וגורם לסבל, ואני לא רואה אותך נמנע מלקיים אותו. ובצדק.
5. אתה מתנהג כאילו אתה יודע מה קראתי או לא, וכאילו אתה בעצמך קראת משהו של ריפטו, וזה לא המצב. או שקראת ולא עיכלת עד עכשיו ולכן אתה ממליץ כפי שאתה ממליץ. אבל עקב הסעיף הבא, אני מהמר שלא קראת. אתה מתעייף מאותיות מאוד מהר, מסתבר.
6. אתה מתבלבל. אני לא חייב כלום, אז תפסיק לבכות, ותתבגר. אתה לא חייב לקרוא ולא חייב להגיב. אם אתה בוחר שכן - בשמחה, אבל מצופה ממך להתנהג בצורה בוגרת, כי אתה לא בן 13.

תשמע אתה באמת מעייף

2. יותר מבחדרי הכושר, תהיה בטוח. מי עושה 180-200? סטטיסטית? העשירון העליון של הגברים. למה? היגיון פשוט - אין קטגוריות משקל, אין קטגוריות גיל. יש אנשים מעל 40, יש אנשים מתחת ל70 קילו וכו'.
3. זה לא סימטרי וזה עדיין לא אמור להפריע בשום צורה
4.מעדיף שיבכו לי בהתחלה ויתרגלו לזה עם 40 קילו מאשר עם 140 קילו, זה בעייתי עם המיקסד גריפ, זה עוד יותר בעייתי עם ההוק גריפ שם הם נתקעים לנצח כי זה מכאיב להם.
5. בהתחשב בעובדה שאותו ורק אותו אתה מצטט כל הזמן, לא נתקלתי בשום ידע שחורג ממה שהוא כותב. קראתי את SS ואת Practical ועוד כמה מאמרים שלו, הוא בעיקר כותב משעשע, אמרתי את דעתי על SS מספיק פעמים, אם יש ידע להוציא ממנו? יש. אם יש שם מגלומניה שגובלת בחוסר קשר למציאות? גם זה יש.
6. אתה לא חייב כלום, הרי עשית קריירה מויכוחים באינטרנט, אתה כבר אשף בזה.
2. אז אתה מסכים איתי שהרוב המוחץ של הקרוספיטרים (95%, לדבריך), לא מרימים כבד.
3. לא אמור להפריע אבל בהחלט נמצא בצד של החיסרון, לא היתרון.
4. אז אתה מעדיף שכשמישהו רק לומד את התרגיל, כשכבר יש לו הרבה דברים לחשוב עליהם במקביל, הוא יתעסק גם בזה?
5. אני לא אשם לכך שהוא האחראי הכמעט בלעדי לידע טוב בתחום. הוא והמאמנים שלו, זו הכוונה.
6. לא לגמרי מבין מה אתה רוצה, במיוחד כשמתחשבים בעובדה שאתה ממשיך לקרוא ולהגיב. כפי שכתתי, מצופה ממך להתנהג כאדם בוגר.

@שלד הלילה
אין לך איזה 8-13 דוגמניות על להגיד שאתה מיין עכשיו? התעייפת?

הקרוספיטרים הכלליים (אלו שבאים ל"חוג") 100% מהם לא מרים כבד.

קרוספיטרים מתחרים אלו שלקחו את הקרוספיט לפן התחרותי והמתקדם יותר שלו כולם מבינים את החשיבות של תרגילי הבסיס ומנסים להתקדם בו כמה שהם יכולים ושמים את אימוני הכוח במעלה הראשונה שלהם.

4. אז אתה מעדיף שכשמישהו רק לומד את התרגיל, כשכבר יש לו הרבה דברים לחשוב עליהם במקביל, הוא יתעסק גם בזה?
5. אני לא אשם לכך שהוא האחראי הכמעט בלעדי לידע טוב בתחום. הוא והמאמנים שלו, זו הכוונה.
6. לא לגמרי מבין מה אתה רוצה, במיוחד כשמתחשבים בעובדה שאתה ממשיך לקרוא ולהגיב. כפי שכתתי, מצופה ממך להתנהג כאדם בוגר.

@שלד הלילה
השאלה למי אתה קורה קרוספיטר, למי אתה קורא בילדר ולמי אתה קורא ליפטר.
האם אדם שהכריז על עצמו כבילדר המתאמן למטרת פיתוח גוף הוא בהכרח כזה, והאם כל צעיר שנרשם למכון קרוספיט ואפילו הצטרף לתחרות נוער לראשונה הוא קרוספיטר?...
לדעתי הגדרה עצמית היא חסרת משמעות במקרה הזה אלא שאם התשובה חיובית בעיינך אין ספק שאתה צודק.
במידה ומדובר במקצוענים, לא תמצא קרוספיטר/בילדר שלא מרים כבד.

טום צודק, אני בעיקרון לפעמים עושה מטקונים והתחרתי בRFA , היום אני מתחרה בהרמת משקולות פעם שיחקתי פוטבול וכדורסל בעברי היותר הרחוק.
מה אני?

(תשובה למי שלא יודע: אתלט על)

טום צודק, אני בעיקרון לפעמים עושה מטקונים והתחרתי בRFA , היום אני מתחרה בהרמת משקולות פעם שיחקתי פוטבול וכדורסל בעברי היותר הרחוק.
מה אני?

(תשובה למי שלא יודע: אתלט על)

תשובה: חתיך

@שלד הלילה
2. פעם אחרונה שבדקתי עשירון עליון זה לא 95%
3. בעינייך
4. כן, אני מעדיף
5. ברור, העולם שלך צר מאוד
6. ממך אני בטוח לא רוצה כלום
הקרוספיטרים הכלליים (אלו שבאים ל"חוג") 100% מהם לא מרים כבד.

קרוספיטרים מתחרים אלו שלקחו את הקרוספיט לפן התחרותי והמתקדם יותר שלו כולם מבינים את החשיבות של תרגילי הבסיס ומנסים להתקדם בו כמה שהם יכולים ושמים את אימוני הכוח במעלה הראשונה שלהם.
יש מספיק באמצע שהם לא בRFA ועדיין לא באים לחוג.

2. פעם אחרונה שבדקתי עשירון עליון זה לא 95%
3. בעינייך
4. כן, אני מעדיף
5. ברור, העולם שלך צר מאוד
6. ממך אני בטוח לא רוצה כלום

יש מספיק באמצע שהם לא בRFA ועדיין לא באים לחוג.

נכון ואתה אחד מהם, אבל בארץ כיוון שאין יותר מידיי "מודעות" אתלטית (למרות שעכשיו זה דווקא מתחיל להתפתח) לצערי כן רוב (שוב רוב, זה אומר שיש מיעוט לא כזה) הרבה שמתחרים יהיו אלו שיעבדו יותר על כוח ויתנו לזה דגש ורוב החבר'ה שבאים לשיעורים הרגילים לא יעניין אותם להתקדם בכוח (ולכן קרוספיט זה דבר טוב כי הם ייתקדמו בכוח בלי לשים לב בכלל, הם פשוט לא יתנו לזה דגש מיוחד ובשביל זה הם צריכים אותנו שנגיד להם מה לעשות)

בארה"ב זה סיפור שונה לגמריי

@שלד הלילה
אני לא ממקבל
אתה באמת מעייף. אני מקווה שמשלמים לך אחרת רחמיי ותנחומיי

בן אדם בחדר כושר שלי שעושה כתפיים, יד קדמית ואחורית, וחזה עם אותו משקל.

אני פשוט מתרחק כדי שלא אדבק בטמטום.
בחיים לא ראיתי מישהו שהייתה לו בעיה לעבור לאחיזה משולבת כשהמשקל היה כבד. למה זה בעייתי?
עדיף כבר hook grip על אחיזה משולבת.
כל פעם שאני רואה אנשים משתמשים באחיזה משולבת אני מדמיין את הבייספ שלהם נקרע...

בן אדם בחדר כושר שלי שעושה כתפיים, יד קדמית ואחורית, וחזה עם אותו משקל.

אני פשוט מתרחק כדי שלא אדבק בטמטום.

עדיף כבר hook grip על אחיזה משולבת.
כל פעם שאני רואה אנשים משתמשים באחיזה משולבת אני מדמיין את הבייבפ שלהם נקרע...
כמו במכון שלי, "מכון הפלטה" אתה יכול לראות בן אדם עושה בנצ' פלטה, ואז סקוואט פלטה ואז דדליפט פלטה, הכל פלטה

כמו במכון שלי, "מכון הפלטה" אתה יכול לראות בן אדם עושה בנצ' פלטה, ואז סקוואט פלטה ואז דדליפט פלטה, הכל פלטה
ואז להשאיר את המוט עם הפלטה איפה שהוא הניח אותו וללכת כי לא בזין שלו להוריד את הפלטה. שזה עוד אנשים שהייתי מעיף מהחדר כושר (רוב המכון בעצם)

ואז להשאיר את המוט עם הפלטה איפה שהוא הניח אותו וללכת כי לא בזין שלו להוריד את הפלטה. שזה עוד אנשים שהייתי מעיף מהחדר כושר (רוב המכון בעצם)
ממחקר תצפיתי לא אקדמי ולא אמין שערכתי גיליתי שלרוב דווקא מתאמנים מנוסים ומבוגרים יפנו את הפלטות במידה רבה הרבה יותר מצעירים מתחילים.

ממחקר תצפיתי לא אקדמי ולא אמין שערכתי גיליתי שלרוב דווקא מתאמנים מנוסים ומבוגרים יפנו את הפלטות במידה רבה הרבה יותר מצעירים מתחילים.
אני מספיק שעות במכון בשביל לאשר את הטענה שלך

אני מספיק שעות במכון בשביל לאשר את הטענה שלך
באופן כללי אני סבור שכדאי לקבע איזה סטאטוס קוו ולמנוע ממתחילים חדשים להצטרף. הם סתם תופסים מקום במכון... 👹

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית