הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים שהייתם מדיחים מהחדר כושר לו הייתם יכולים

אתה שואל אותי? אתה יודע מה אתה לא אני.
אני רק יודע שאתה מניף מהתגובות שלך, בד"כ בחורים שמניפים לא אוהבים מיקסד גריפ,
אלא אם כן הם סרונגמנים, או לפחות מנסים להיות:

🤣

אני עושה גם ויטליפטינג, בהחלט לא רק

וואי כל כך מעצבן לראות "מאמן" שרואה מולו טעויות, ממש מול העיניים. (אבל שוב, לא כולם כאלו)
מתי הוא יתחיל להעיר? כשהבנאדם יתחיל להוציא קליקים מהגב? 🙁 פשוט מאכזב "מאמנים" כאלו. 📢
מצטרף אליך,אני רואה מלא אנשים שעושים טעויות והמאמן עובר לידם ולא אומר כלום וזה 90% מהמקרים במכון שלי שהמאמן לא אכפת לו.
לנושא:הייתי מעיף מהמכון נערים בני 14-16 שבאים לעשות שטויות,תופסים ציוד ובטלפון תופסים מכשר

מצטרף אליך,אני רואה מלא אנשים שעושים טעויות והמאמן עובר לידם ולא אומר כלום וזה 90% מהמקרים במכון שלי שהמאמן לא אכפת לו.
זה תלוי, גם אני הרבה פעמים לא מעיר לאנשים שעושים טעויות מזעזעות מול העיניים שלי, חלקם לא מעוניינים שתעזור להם וחלקם ממשיכים לעשות מה שהם רוצים גם אחרי שהערת להם, כי לא מעניין אותם שיעירו להם.
אז שימשיכו לעשות מה שהם רוצים, כל עוד זה לא מסוכן שיבושם להם.

לנושא:הייתי מעיף מהמכון נערים בני 14-16 שבאים לעשות שטויות,תופסים ציוד ובטלפון תופסים מכשר
תלוי בחורות עם תחת גדול ותוספת משקל מקדימה תמיד יקבלו סיוע.

זה תלוי, גם אני הרבה פעמים לא מעיר לאנשים שעושים טעויות מזעזעות מול העיניים שלי, חלקם לא מעוניינים שתעזור להם וחלקם ממשיכים לעשות מה שהם רוצים גם אחרי שהערת להם, כי לא מעניין אותם שיעירו להם.
אז שימשיכו לעשות מה שהם רוצים, כל עוד זה לא מסוכן שיבושם להם.
זה ממש מעצבן,ובגלל שאני ילד אז חושבים שאני טמבל ואנשים שלא מבינים כלום מנסים לתקן אותי שהם בעצמם טועים
תלוי בחורות עם תחת גדול ותוספת משקל מקדימה תמיד יקבלו סיוע.
חחחחחחחח

ילדים ששואלים "יש לי שריר X בפיגור, מה כדאי לי לעשות כדי לתקן את זה?" בזמן שהם שוקלים כמו רגל ימין שלי ומרימים 35 קילו.

כולכם מדברים על מי הייתם מדיחים אני אגיד את מי הייתי משאיר תעבירו ל 5:56 ( יש שם כמה דברים חזקים אם תרצו תצפו )

אנשים שהייתי מדיח תעבירו ל 2:24

הייתי מדיח אנשים שלא מחזירים משקולות למקום, זה מעצבן שאתה רוצה לעשות דדליפט וכל הרצפה מלאה בפלטות שצריך להתחיל לפלס את הדרך לשים מוט, למזלי במכון שאני מתאמן בו כיום לא קורה מצב שלא מחזירים משהו למקום, אבל לפני צבא שהייתי מתאמן במכון אחר לא רק שזה היה קורה גם המאמנים/מאמנות היו מבקשים מאנשים אקראיים להחזיר למקום אפילו שהם לא הרימו.

מדיח את כל ילדי הקוביות שמגיעים למכון ומיד מתחילים לפמפם בייספס מול המראה.
בעצם, מדיח את כל אלה שלא לוחצים 100+, מסקביטים 150+ ומושכים 180+.
גם אם לוחצים/מסקביטים/מדדלפים מעל, מדיח אם מדובר בגוש שומן.

אנשים כאלה 🤣

Nylon-Belt-for-Head-Weight-Lifting-Exercise-Neck-Strength-Training-Resistance-Bands-TK0864.jpg

אנשים שמגיעים עם טריפוד למכון על מנת לצלם כל סט בכל תרגיל (אין בתרגילים האלו SQ\DL\BP), כולל תרגילים מוזרים שהם המציאו. מי צופה אח"כ בכל זה?!

וכן, אני יודע שאני "חוטא" בהקפצת שרשור בן 11 שנה, אבל הנושא הזה פשוט מסרב לאבד רלוונטיות ויש כאן לאורך העמודים כמה פנינים שראויים לקריאה חוזרת.

שני סוגי טיפוסים שהייתי מוציא להורג בסמטה מאחורי חדר הכושר.
אלה שמשאירים את המשקולות על המכשיר אחרי שסיימו, ואלה ששמים מגבת על מכשיר אחד וניגשים לעשות תרגיל אחר כי ״סופר סט״.
וגם - הייתי מייד מגייס חזרה את כל הבנות עם התחת היפה ש-shalomleculam משום מה הדיח.

שני סוגי טיפוסים שהייתי מוציא להורג בסמטה מאחורי חדר הכושר.
אלה שמשאירים את המשקולות על המכשיר אחרי שסיימו, ואלה ששמים מגבת על מכשיר אחד וניגשים לעשות תרגיל אחר כי ״סופר סט״.
וגם - הייתי מייד מגייס חזרה את כל הבנות עם התחת היפה ש-shalomleculam משום מה הדיח.
חחחחחח הסיבה שהדחתי זה כי הן מגרות אותי וזה מפריע. איך אפשר לשרוד לראות טייץ צמוד על פות בזמן שהיא עושה t bar row??????

חחחחחח הסיבה שהדחתי זה כי הן מגרות אותי וזה מפריע. איך אפשר לשרוד לראות טייץ צמוד על פות בזמן שהיא עושה t bar row??????
לא יודע מה איתך, זה ה pre workot שלי, תמיד ישבנים מעוצבים גורמים לי לעוף באימון

לא יודע מה איתך, זה ה pre workot שלי, תמיד ישבנים מעוצבים גורמים לי לעוף באימון
מעיף את הפוני וכל השאר....תוסיף סיאליס לעניין ובכלל שמח
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ותשמע, אני מקווה שאתה לא דופק מבטים מטרידים במכון אחרת תיפול לבעיות חחחחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית