נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
יש לי 7 סרטונים של כל התרגילים שאני עושה ( FBW ) ואני רוצה לשלוח בפרטי שתביאו לי ביקורת על הטכניקה מאוד חשוב..
מי יכול לעזור ?
מי יכול לעזור ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגלל זה אני מקווה שכמה יגיבו פה חוץ ממך שאני יוכל לקבל כמה ביקורות ואגב דווקא אני חושב שזה יותר חכם כי נגיד שמישהו יבוא לרשום ביקורת הוא לא יסתכל קודם על מה שאתה רשמתה שזה יכול להשפיע עליו אוטומטית.. ככה אני יקבל מה שבאמת הבן אדם חושב.למה בפרטי? אתה תקבל ביקורת הרבה יותר טובה אם תפרסם את זה בפומבי ותקבל תגובה מיותר מכמה אנשים. אני לא רע בשיפוט טכניקה אבל קורה הרבה שאני מפספס דברים שאנשים אחרים בפורום מזהים וכתוצאה מכמות מרובה של ביקורות אתה יכול לקבל את התשובה הטובה ביותר.
שמע אחי אני מכיר פה את חברי הפורום אני גולש פה בקביעות כבר שנה והחברה הרציניים פה לא "ילדים" ותמיד כשתפרסם ביקורת טכניקה אתה תקבל לפחות תגובה אחת ממנהל ועליהם אתה יכול לסמוך. לא סתם אם תכנס לפורום POWERLIFTING אתה תראה מלא אשכולות של ביקורות טכניקה כי אנשים סומכים על הפורום הזה ועל היכולת של צוות ההנהלה והמשתמשים להביא ביחד ביקורת טכניקה איכותית שתעזור לך בהמשך הדרך.בגלל זה אני מקווה שכמה יגיבו פה חוץ ממך שאני יוכל לקבל כמה ביקורות ואגב דווקא אני חושב שזה יותר חכם כי נגיד שמישהו יבוא לרשום ביקורת הוא לא יסתכל קודם על מה שאתה רשמתה שזה יכול להשפיע עליו אוטומטית.. ככה אני יקבל מה שבאמת הבן אדם חושב.
אבל כשאתה מקבל ביקורת פומבית עוד אנשים יכולים ללמוד ממנה.אני מקווה שכמה יגיבו פה חוץ ממך שאני יוכל לקבל כמה ביקורות