הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה וביקורת על התרגילים

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
יש לי 7 סרטונים של כל התרגילים שאני עושה ( FBW ) ואני רוצה לשלוח בפרטי שתביאו לי ביקורת על הטכניקה מאוד חשוב..
מי יכול לעזור ?

למה בפרטי? אתה תקבל ביקורת הרבה יותר טובה אם תפרסם את זה בפומבי ותקבל תגובה מיותר מכמה אנשים. אני לא רע בשיפוט טכניקה אבל קורה הרבה שאני מפספס דברים שאנשים אחרים בפורום מזהים וכתוצאה מכמות מרובה של ביקורות אתה יכול לקבל את התשובה הטובה ביותר.

• פותח/ת השרשור
למה בפרטי? אתה תקבל ביקורת הרבה יותר טובה אם תפרסם את זה בפומבי ותקבל תגובה מיותר מכמה אנשים. אני לא רע בשיפוט טכניקה אבל קורה הרבה שאני מפספס דברים שאנשים אחרים בפורום מזהים וכתוצאה מכמות מרובה של ביקורות אתה יכול לקבל את התשובה הטובה ביותר.
בגלל זה אני מקווה שכמה יגיבו פה חוץ ממך שאני יוכל לקבל כמה ביקורות ואגב דווקא אני חושב שזה יותר חכם כי נגיד שמישהו יבוא לרשום ביקורת הוא לא יסתכל קודם על מה שאתה רשמתה שזה יכול להשפיע עליו אוטומטית.. ככה אני יקבל מה שבאמת הבן אדם חושב.

בגלל זה אני מקווה שכמה יגיבו פה חוץ ממך שאני יוכל לקבל כמה ביקורות ואגב דווקא אני חושב שזה יותר חכם כי נגיד שמישהו יבוא לרשום ביקורת הוא לא יסתכל קודם על מה שאתה רשמתה שזה יכול להשפיע עליו אוטומטית.. ככה אני יקבל מה שבאמת הבן אדם חושב.
שמע אחי אני מכיר פה את חברי הפורום אני גולש פה בקביעות כבר שנה והחברה הרציניים פה לא "ילדים" ותמיד כשתפרסם ביקורת טכניקה אתה תקבל לפחות תגובה אחת ממנהל ועליהם אתה יכול לסמוך. לא סתם אם תכנס לפורום POWERLIFTING אתה תראה מלא אשכולות של ביקורות טכניקה כי אנשים סומכים על הפורום הזה ועל היכולת של צוות ההנהלה והמשתמשים להביא ביחד ביקורת טכניקה איכותית שתעזור לך בהמשך הדרך.

בשביל סיוע באופן פרטי יש יעוץ אישי. חלק מהערך של הפורום הוא שאנשים מפרסמים בו סרטונים, ואחרים מתקנים אותם. זה יוצר דיונים על הנושאים, הסברים, דוגמאות - וזה חלק מתהליך הלמידה שכל משתמש יכול וצריך לצרוך מהפורום.
העזרה הניתנת כאן היא בחינם, וזה אומר שאתה מעלה לכאן סרטונים והם משמשים בנוסף אליך גם את שאר הקהילה - כי כולם לומדים מזה. מה שאתה מבקש זה למעשה סיוע אישי - יש לזה את היתרונות והחסרונות של זה. זה מוצר שלא מסופק בחינם, בכל מקרה.

צלם על פי הוראות הצילום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית