הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך טרגט ברמת גן?

• פותח/ת השרשור gb10
  • פורסם בתאריך

gb10

משתמש פעיל
729
24
נק' מוניטין:
24
729
24
אני צריך להירשם לחד"כ באיזור רמת גן-גבעתיים. אני שוקל להירשם לטרגט ברמת גן כי זה ליד העבודה שלי ונורא זול, ככה שזה יוצא לי נוח.

השאלה היא האם עדיף להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בחודש וכבר ללכת למטרו ג'ים? כעיקרון טרגט נראה לי מכון סבבה, אבל הרצפה המוזרה שלו קצת מפחידה אותי.

יש פה מישהו שמתאמן שם?

אני צריך להירשם לחד"כ באיזור רמת גן-גבעתיים. אני שוקל להירשם לטרגט ברמת גן כי זה ליד העבודה שלי ונורא זול, ככה שזה יוצא לי נוח.

השאלה היא האם עדיף להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בחודש וכבר ללכת למטרו ג'ים? כעיקרון טרגט נראה לי מכון סבבה, אבל הרצפה המוזרה שלו קצת מפחידה אותי.

יש פה מישהו שמתאמן שם?
התאמנתי בטרגט עד לפני חצי שנה בערך למשך כשנתיים וחצי. בסה"כ לא חסר בו כלום. 3 ספסלי בנץ', 2 אינקליין, ראק והרבה מאוד מוטות ופלטות. שום דבר לא חדש, אבל ביננו, זה חסר משמעות...
המקום די בית זונות מבחינת סדר, אף אחד כמעט לא יחזיר משקולות למקום (אפילו לא מנהל המקום).
מבחינת אוכלוסיה, לא הייתי אומר שהיא מזכירה את זאת של זאוס (300m מהטרגט) בלשון המעטה אבל המאמנים (אביב שפריר, יוסי וייסמן ועוד) ומישל טרוני הפכו לי את האימונים לכיף.

• פותח/ת השרשור
התאמנתי בטרגט עד לפני חצי שנה בערך למשך כשנתיים וחצי. בסה"כ לא חסר בו כלום. 3 ספסלי בנץ', 2 אינקליין, ראק והרבה מאוד מוטות ופלטות. שום דבר לא חדש, אבל ביננו, זה חסר משמעות...
המקום די בית זונות מבחינת סדר, אף אחד כמעט לא יחזיר משקולות למקום (אפילו לא מנהל המקום).
מבחינת אוכלוסיה, לא הייתי אומר שהיא מזכירה את זאת של זאוס (300m מהטרגט) בלשון המעטה אבל המאמנים (אביב שפריר, יוסי וייסמן ועוד) ומישל טרוני הפכו לי את האימונים לכיף.

אז בת'כלס, היית ממליץ?

ושמעת על מטרו ג'ים?

התאמנתי שם לפני שנתיים. זה מקום זול והיחס בהתאם, אתה מוזמן להשתמש במה שיש, לא תקבל הדרכה כל שהיא.
יש מספיק מוטות, פלטות אבל שום דבר לא במצב מדהים.
אם אתה לא מחפש מקום 'מפנק' זה בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
התאמנתי שם לפני שנתיים. זה מקום זול והיחס בהתאם, אתה מוזמן להשתמש במה שיש, לא תקבל הדרכה כל שהיא.
יש מספיק מוטות, פלטות אבל שום דבר לא במצב מדהים.
אם אתה לא מחפש מקום 'מפנק' זה בסדר גמור

אני לא מחפש משהו "מפנק", לא צריך בריכת שחייה או משהו. אבל הקטע הוא שאני מתאמן יחסית מתחיל, שחיף בלי שרירים, בייעוץ אישי פה באתר. אני מפחד שאם לא תהיה לי הדרכה במכון, אני לא אדע איך לעשות את התרגילים כמו שצריך. לדעתך זה יתאים לי?

ושמעת על מטרו ג'ים? זה לא רחוק משם.

• פותח/ת השרשור
שמעתי, לא מכיר.

אוקיי, ולדעתך טרגט יתאים לי אם אני מתחיל? בת'כלס מה שטוב בטרגט זה שזה קרוב לי לעבודה, ושאפשר לעשות שם מה שרוצים בלי שיושבים לך על הראש ומזיינים לך ת'מוח.

אז בת'כלס, היית ממליץ?

ושמעת על מטרו ג'ים?
מטרו אני לא מכיר.
אני נהנתי מהחברה בגלל שלאותם האנשים ולי שפה משותפת. זה לא מחייב לכולם או לך בפרט.
ממליץ לך אם אתה לא מחפש חברה, חדש ונוצץ ומסתפק במה שתיארתי.

• פותח/ת השרשור
מטרו אני לא מכיר.
אני נהנתי מהחברה בגלל שלאותם האנשים ולי שפה משותפת. זה לא מחייב לכולם או לך בפרט.
ממליץ לך אם אתה לא מחפש חברה, חדש ונוצץ ומסתפק במה שתיארתי.

איזו שפה משותפת?

• פותח/ת השרשור
יצא שאנחנו מחזיקים במכרים משותפים...
ללא קשר, מבחינה חברתית עדיף תמיד להיות מוקף באנשים בסגנון שלך.

הבנתי.

אבל אמרו לי שהמוטות שם עקומים או משהו. זה כזה משנה או שאפשר להתאמן שם?

אני מתאמן בטרגט, לפי דעתי אחלה מכון, יש בו הכל וזול מאוד.
החיסרון היחידי זה שאין מוט מתאים לדדליפט (מוטות עבים מידי) וגם לא הכי אסתטי שם אבל לי זה לא מפריע.

הייתי גם במטרו, פחות האהבתי כי נורא קטן שם ולי אישית זה גם רחוק קצת - יכול להיות שתעדיף את להתאמן שם...

אני לא מבין למה כולם רוצים שיהיה מי שיסתכל עליהם וידריך אותם.. כמה שפחות ידברו איתי יותר טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית