הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך טרגט ברמת גן?

• פותח/ת השרשור gb10
  • פורסם בתאריך
מחיר רגיל לגמרי.
אצלי החדר כושר ברמה, עם ספא, ג'קוזים, סאונות וכו' ב165 ש"ח לחודש.
זה 169 לחודש (מנוי שנתי). זה הכי זול שאני נתקלתי עד היום.

דרך אגב, לא יודע מה קרה שם השבוע אבל פתאום התחילו להקפיד על הניקיון והסדר + הביאו כלוב וראק חדש ודיי שיפצו את המקום, החליפו את כל הציוד כמעט בחדש והמקום עלה כמה רמות.

פשוט התרגלתם שדופקים אתכם עם סניפים כמו הולמס פלייס שאין לי מושג למה הם גובים כאלה מחירים.
חוץ ממשקולות חופשיים והליכון, לא מעניין אותי שום דבר אחר במכון. מנוי ב3-4 אלף שקל בשנה זה ביזיון.

פשוט התרגלתם שדופקים אתכם עם סניפים כמו הולמס פלייס שאין לי מושג למה הם גובים כאלה מחירים.
חוץ ממשקולות חופשיים והליכון, לא מעניין אותי שום דבר אחר במכון. מנוי ב3-4 אלף שקל בשנה זה ביזיון.

התאמנתי גם במטרו וגם בטרגט, לאחר מכן בהומלס פלייס ירקון וכיום בדיזנגוף סנטר.
אין בכלל מה להשוות.

המכונים ברמת גן סגורים בשבתות וחגים (דווקא בימים החופשיים שהכי בא להתאמן), כלומר צריך לקזז תשלום של לפחות 52 יום (שבתות) ולהוסיף לזה את החגים.
אין גם מה להשוות מבחינת רמת תחזוקה, בטרגט המוטות עקומים והספות מתנדנדות וחורקות, מספר הקרוס- טריינרים קטן (7-8) ורובם חורקים ולא נוחים למעט 2 שתמיד תפוסים, ובאופן כללי רמת הציוד הכללית ירודה.
מבחינת חוגים שום דבר בטרגט, בהולמס אגרוף תאילאנדי וספיננינג עם גניחות הורסות של מדריכה סקסית.
כמות ההליכונים/קרוס בהולמס עצומה ומתוחזקת היטב. יש 3 כלובים לסקוואט (ועוד ראק) אפשר להתאמן גם כשהמקום מפוצץ. (בטרגט כלוב אחד).
כמו - כן, יש תרבות של החזרת משקולות למקום והכל נקי ומסודר.
יתרון נוסף הוא מספר סניפים, במידה וסניף אחד סגור מסיבה כלשהי (היו בקיץ בעייות של מזגן חלש), אפשר להתאמן בסניפים האחרים.

לגבי מנוי, מאחר ואין אפשרות לביטול בטרגט עשיתי בהתחלה לשלושה חודשים (270 לחודש) ואחכ חצי שנתי (215), בהולמס מנוי ללא התחייבות עם תשלום חודשי של 265.

אני לא רואה שום ביזיון בתוספת תשלום זניחה.
לדעתי היחס עלות/תועלת גדול בהרבה בהולמס.

• פותח/ת השרשור
התאמנתי גם במטרו וגם בטרגט, לאחר מכן בהומלס פלייס ירקון וכיום בדיזנגוף סנטר.
אין בכלל מה להשוות.

המכונים ברמת גן סגורים בשבתות וחגים (דווקא בימים החופשיים שהכי בא להתאמן), כלומר צריך לקזז תשלום של לפחות 52 יום (שבתות) ולהוסיף לזה את החגים.
אין גם מה להשוות מבחינת רמת תחזוקה, בטרגט המוטות עקומים והספות מתנדנדות וחורקות, מספר הקרוס- טריינרים קטן (7-8) ורובם חורקים ולא נוחים למעט 2 שתמיד תפוסים, ובאופן כללי רמת הציוד הכללית ירודה.
מבחינת חוגים שום דבר בטרגט, בהולמס אגרוף תאילאנדי וספיננינג עם גניחות הורסות של מדריכה סקסית.
כמות ההליכונים/קרוס בהולמס עצומה ומתוחזקת היטב. יש 3 כלובים לסקוואט (ועוד ראק) אפשר להתאמן גם כשהמקום מפוצץ. (בטרגט כלוב אחד).
כמו - כן, יש תרבות של החזרת משקולות למקום והכל נקי ומסודר.
יתרון נוסף הוא מספר סניפים, במידה וסניף אחד סגור מסיבה כלשהי (היו בקיץ בעייות של מזגן חלש), אפשר להתאמן בסניפים האחרים.

לגבי מנוי, מאחר ואין אפשרות לביטול בטרגט עשיתי בהתחלה לשלושה חודשים (270 לחודש) ואחכ חצי שנתי (215), בהולמס מנוי ללא התחייבות עם תשלום חודשי של 265.

אני לא רואה שום ביזיון בתוספת תשלום זניחה.
לדעתי היחס עלות/תועלת גדול בהרבה בהולמס.

כשאתה מדבר על הולמס פלייס, אתה מדבר על הסניף בקניון גבעתיים?

כמה עולה שם?

כתבתי בהודעה הקודמת:

"התאמנתי גם במטרו וגם בטרגט, לאחר מכן בהומלס פלייס ירקון וכיום בדיזנגוף סנטר."

• פותח/ת השרשור
אני מניח אבל שהסניף בגבעתיים אותו דבר, לא? אולי אני אלך לשם אם יש שם כלוב וראק ומקום לסקוואטים.

ומן הסתם המחיר הוא אותו דבר בכל הסניפים, לא? כמה עולה לך שם?

אני מניח אבל שהסניף בגבעתיים אותו דבר, לא? אולי אני אלך לשם אם יש שם כלוב וראק ומקום לסקוואטים.

יקר... מי ששואל שיוותר.

כתבתי:

"בהולמס מנוי ללא התחייבות עם תשלום חודשי של 265"

יש שם ראק אחד וכמה ספות לבנץ' פרס
1.בהולמספלייס יכולה להיות בעייה עם דדליפט
2.לא כל הסניפים זהים, יש להם מידרוג של סניפים ושל רמת מנוי
3.אם אתה מגבעתיים תנסה מטרו גבעתיים בעליית הנוער פינת התע"ש

כל הציוד חדש של again faster, ובכלל תומך בפאוורליפטינג
יש שם אפילו מסלול ריצה למזחלת
החיסרון (שלי זה הפריע) זה שחשוך שם, מין אווירה של באר

אני כנראה עובר דירה בקרוב לכן לא ארשם לשם אחרת זה היה מצויין בשבילי

אני אציין שעשיתי שם ובהולמספלייס גבעתיים רק אימון ניסיון

סעמק איך אנשים כאן מגיעים ל-160,17,180 שקל בחודש ?

שלשום עשיתי מנוי חוזר בספייס ב-209 בחודש וגם זה אחרי הנחה.

סעמק איך אנשים כאן מגיעים ל-160,17,180 שקל בחודש ?

שלשום עשיתי מנוי חוזר בספייס ב-209 בחודש וגם זה אחרי הנחה.
עד לפני שנה טארגט היה 160 למתחייבים לשנה.
גרייט שייפ 200-220 כתלות במבצע.
הכל עניין של טיימינג וגמישות.

טארגט מקום אחלה למחיר. יש כל מה שצריך ומעבר.
@Tom - התאמנו שם באותה תקופה אם אתה זוכר (שלחתי לך בפרטי).
היית ונשארת ס1ס 😉

חח.. אתם חושבים שזה יקר??
לכו לגו אקטיב קרית אונו- לא פחות מ350 (!!!) ש"ח לחודש למנוי שנתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית