הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת ימי אימון זמנית בSS

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, אני מתאמן כבר תקופה בתוכנית הSS, ולאחרונה אני בתקופה מאוד לחוצה מבחינת העבודה והלימודים, לא יוצא לי לאכול טוב בכלל וגם קורה לי שאני מפספס פה ושם ימי אימון. ברור שזה פוגע באימונים ובתוצאות אבל השאלה שלי אם זמנית למשך חודש או קצת יותר אני יירד בSS לפעמיים בשבוע ואז יחזור לשלוש פעמים, זה יהיה נורא? כי מצד אחד זו תקופה לחוצה מצד שני לא רוצה לאבד את כל מה שהתאמנתי והמסת שריר שנצברה...

תודה!😣

זה לא מושלם, אבל זה מה שאתה יכול לעשות.
אתה יכול לעשות את האימון שבאמצע השבוע עם סקוואט קל (2*5 עם 70% מהמשקל של האימון האחרון) ואת הדדליפט לעשות פעם אחת בשבוע, באחד האימונים הכבדים, ככה שיהיו לך 3 אימונים אבל אחד מהם יכלול רק סקוואט קל ופרס/בנץ' כבד (וצ'ינאפס - אבל לא חובה, אפשר לעשות פשוט בשני האימונים הכבדים).

אם גם את זה הלו"ז שלך לא מאפשר, אז פשוט תתאמן פעמיים בשבוע. אלה האילוצים, וזה מה שיש.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
זה לא מושלם, אבל זה מה שאתה יכול לעשות.
אתה יכול לעשות את האימון שבאמצע השבוע עם סקוואט קל (2*5 עם 70% מהמשקל של האימון האחרון) ואת הדדליפט לעשות פעם אחת בשבוע, באחד האימונים הכבדים, ככה שיהיו לך 3 אימונים אבל אחד מהם יכלול רק סקוואט קל ופרס/בנץ' כבד (וצ'ינאפס - אבל לא חובה, אפשר לעשות פשוט בשני האימונים הכבדים).

אם גם את זה הלו"ז שלך לא מאפשר, אז פשוט תתאמן פעמיים בשבוע. אלה האילוצים, וזה מה שיש.

בהצלחה

אני ינסה את זה, אבל אם אני יעשה את זה כאימון A רגיל וB רגיל פעמיים בשבוע זמני, בעצם אני יתקדם לאנשהו אבל מאוד לאט או שלהפך אני לא יתקדם לכלום וכל אימון שאני יעשה יהיה קשה יותר מהקודם?

אני ינסה את זה, אבל אם אני יעשה את זה כאימון A רגיל וB רגיל פעמיים בשבוע זמני, בעצם אני יתקדם לאנשהו אבל מאוד לאט או שלהפך אני לא יתקדם לכלום וכל אימון שאני יעשה יהיה קשה יותר מהקודם?
כל אימון שתעשה בכל מקרה יהיה קשה יותר מהקודם, ככה זה בSS. אבל אתה תתקדם לאט יותר ועד נקודה רחוקה פחות.

• פותח/ת השרשור
כל אימון שתעשה בכל מקרה יהיה קשה יותר מהקודם, ככה זה בSS. אבל אתה תתקדם לאט יותר ועד נקודה רחוקה פחות.
אני מתכוון מבחינת הביצועים שלי, זה ישפיע על האימון הבא בגלל שזה יהיה פעמיים?
ושאלה אחרת, האם המסת שריר יורדת שמגיעים למצב הזה של ההורדת ימי אימון ואכילה לא הכי נכונה? הורס את מה שבניתי?

אני מתכוון מבחינת הביצועים שלי, זה ישפיע על האימון הבא בגלל שזה יהיה פעמיים?
מה ישפיע על האימון הבא?

ושאלה אחרת, האם המסת שריר יורדת שמגיעים למצב הזה של ההורדת ימי אימון ואכילה לא הכי נכונה? הורס את מה שבניתי?
כשאתה ממשיך להתקדם, אתה מתקדם. אתה לא תוסיף בלי לשים לב 2.5 ק"ג בסקוואט כל אימון במשך 20 אימונים, תמצא את עצמך עם 50 ק"ג יותר על המוט ומסת השריר שלך תהיה קטנה יותר מעכשיו.

תעשה הכל כדי להסתגל, ואם תסתגל - זו התקדמות וזו מטרת התוכנית. אם התזונה, השינה והאימונים שלך לא יהיו מספיק טובים - אתה לא תסתגל, ולא תתקדם.

תודה..
אני מתכוון זה שאני יורד לפעמיים בשבוע אימון זה אומר שהביצועים שלי באימון הבא יהיה לא טובים כי התאמנתי פעמיים?
רק בשלב מאוחר
בהתחלה לא תהיה בעייה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית