הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Hip flexors

• פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
בזמן האחרון ההיפ פלקסורס שלי מרגיש זוועה, עכשיו זה כבר כמה זמן ככה, ואני עושה מידי פעם מתיחות וזה קצת שחרר והרגיש יותר טוב, בעקרון מה שהיה קורה פעם זה שפשוט הייתי עושה בנצ ומנסה להפעיל לג דרייב וזה היה כואב ומרגיש שזה נתפס,אחרי שהתחלתי את המתיחות זה השתפר ועכשיו זה ממש נורא אני מרגיש את השריר כשאני קם מכיסא, בעקרון יש לי בחדכ פואם רולרים שאני עכשיו אתחיל לעשות אבל אם יש עוד הצעות לאיך לשחרר את השריר אני ממש אשמח

שריר בעייתי. דבר ראשון אני ממליץ להפסיק למתוח אותו. דבר שני ששמתי לב אליו- וזה הכי broscience שלי עד עכשיו: לבצע\לתרגל עבודה מהירה. הכי טוב לזה יהיה speed squats. תחפש בגוגל, תלמד את הרעיון ותבצע את זה, יש סיכוי שזה חלים לך את הפציעה כמו שזה החלים לעוד כמה אנשים שנתתי להם את זה.

הנה למה לא למתוח: STRONGEST – מתיחות סטטיות עלולות דווקא להזיקSTRONGEST

• פותח/ת השרשור
שריר בעייתי. דבר ראשון אני ממליץ להפסיק למתוח אותו. דבר שני ששמתי לב אליו- וזה הכי broscience שלי עד עכשיו: לבצע\לתרגל עבודה מהירה. הכי טוב לזה יהיה speed squats. תחפש בגוגל, תלמד את הרעיון ותבצע את זה, יש סיכוי שזה חלים לך את הפציעה כמו שזה החלים לעוד כמה אנשים שנתתי להם את זה.

הנה למה לא למתוח: STRONGEST – מתיחות סטטיות עלולות דווקא להזיקSTRONGEST
אהממם להוסיף כאילו את הספיד סקוואט אחרי שסיימתי את הסטים שלי? כי כאילו זה ממש לא מגביל אותי בעבודה זה סתם מרגיש נאחס ולהתחיל לעשות פואם רולר יכול לעזור? עוד משהו הסקוואטים האלה עדיף הייבאר או לואובאר? או כמו שאני עובד פשוט?

אהממם להוסיף כאילו את הספיד סקוואט אחרי שסיימתי את הסטים שלי? כי כאילו זה ממש לא מגביל אותי בעבודה זה סתם מרגיש נאחס ולהתחיל לעשות פואם רולר יכול לעזור? עוד משהו הסקוואטים האלה עדיף הייבאר או לואובאר? או כמו שאני עובד פשוט?
עדיף לוא. ולפני, דווקא כחימום. זה לא אמור להעביר לך באותו רגע, אלא אחרי כמה אימונים כאלה

• פותח/ת השרשור
עדיף לוא. ולפני, דווקא כחימום. זה לא אמור להעביר לך באותו רגע, אלא אחרי כמה אימונים כאלה
האמת שדווקא לסקוואט זה לא ממש הפריע לי אלא יותר לבנצ כמו שאמרתי לא יכולתי לעשות לג דרייב, אני אנסה היום לפני האימון להתחיל בסקוואטים מהירים ופואם רולר לפני יכול גם לעזור או שלא כדאי?

האמת שדווקא לסקוואט זה לא ממש הפריע לי אלא יותר לבנצ כמו שאמרתי לא יכולתי לעשות לג דרייב, אני אנסה היום לפני האימון להתחיל בסקוואטים מהירים ופואם רולר לפני יכול גם לעזור או שלא כדאי?
אתה יכול, לא בטוח שזה יעזור. בכל מקרה אל תעשה חזק מידי, אלא עדין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית