הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא עולה במשקל

שלומי שבתאי

משתמש מתחיל
120
13
נק' מוניטין:
29
120
13
גובה 1.79 משקל היום 75 עליתי ב4 חודשים 8 קילו התחלתי ב67.
כבר חודש שאני תקוע במשקל לפני שבועיים חזרתי לגיינר 1:5 650 קלוריות למנה לוקח 2 מנות ביום.
מבחינת חלבונים אני יודע שאני מגיע ל150 גרם ביום בערך.
קלוריות קשה לי לספור ואני לא סופר אבל אני אוכל כמו חזיר.
מה נראה לכם הבעיה?

קודם כל אתה לא צריך לאכול כמו חזיר ... אתה צריך לאכול נכון בשביל לעלות במסת שריר והשתדל בלי שומן .
דבר שני זה לא בעיה לספור . אתה צריך 2 גרם חלבון לכל קילו שומן באיזור ה1 גרם לכל קילו . לגבי פחמימה מעלים / מורידים לפי הצורך ... בדרך כלל כפול 5 ממשקל גוף זה יספיק .
עכשיו אתה נכנס לFOODSDICTIONARY וכמובן קונה משקל מטבח של גרמים .
ומתחיל להזין אתה שוקל 75 ? אתה צריך 150 גרם חלבון .
חלבונים : [אם בא לך ללכת הכי נקי שאפשר ] - טונה במים חזה עוף ביצים אבקת חלבון [אפשר גם ] קוטג טונה רגילה גבינות וכולי [אפשרות פחות איכותית לדעתי ]
שומנים - אגוזי מלך שמן זית אבוקדו...[אפשרויות פחות טובות ] גבינות חמאת בוטנים

פחמימות - הכי טוב מורכבות - אורז מלא פסטה חיטה כוסמת פתיתים שיבולת שועל פרכיות ... אפשריות נוספות פחות טובות -לחם תפוחי אדמה ..

חלבון אתה צריך 150 .
שומן באיזור ה70-80
פחמימה -שוב לפי הצורך אתה יכול להתחיל מי כפול 5 75כפול 5 .
כל 10 יום בערך תעלה לשקילה אם יש עלייה במשקל / משקלי עבודה -אין צורך לשנות כלום .
אם אין עלייה במשקל או במשקלי העבודה אתה יכול להוסיף 30-50 גרם פחמימה ... ומישם לראות מה קורה .

את הגיינר היייתי בכלל מעיף אגב סתם פחמימות של סוכר פשוט תבנה לך תפריט של 5 ארוחות ותכניס ת ערכים שכתבתי למעלה .
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתה לא צריך לאכול כמו חזיר ... אתה צריך לאכול נכון בשביל לעלות במסת שריר והשתדל בלי שומן .
דבר שני זה לא בעיה לספור . אתה צריך 2 גרם חלבון לכל קילו שומן באיזור ה1 גרם לכל קילו . לגבי פחמימה מעלים / מורידים לפי הצורך ... בדרך כלל כפול 5 ממשקל גוף זה יספיק .
עכשיו אתה נכנס לFOODSDICTIONARY וכמובן קונה משקל מטבח של גרמים .
ומתחיל להזין אתה שוקל 75 ? אתה צריך 150 גרם חלבון .
חלבונים : [אם בא לך ללכת הכי נקי שאפשר ] - טונה במים חזה עוף ביצים אבקת חלבון [אפשר גם ] קוטג טונה רגילה גבינות וכולי [אפשרות פחות איכותית לדעתי ]
שומנים - אגוזי מלך שמן זית אבוקדו...[אפשרויות פחות טובות ] גבינות חמאת בוטנים

פחמימות - הכי טוב מורכבות - אורז מלא פסטה חיטה כוסמת פתיתים שיבולת שועל פרכיות ... אפשריות נוספות פחות טובות -לחם תפוחי אדמה ..

חלבון אתה צריך 150 .
שומן באיזור ה70-80
פחמימה -שוב לפי הצורך אתה יכול להתחיל מי כפול 5 75כפול 5 .
כל 10 יום בערך תעלה לשקילה אם יש עלייה במשקל / משקלי עבודה -אין צורך לשנות כלום .
אם אין עלייה במשקל או במשקלי העבודה אתה יכול להוסיף 30-50 גרם פחמימה ... ומישם לראות מה קורה .

את הגיינר היייתי בכלל מעיף אגב סתם פחמימות של סוכר פשוט תבנה לך תפריט של 5 ארוחות ותכניס ת ערכים שכתבתי למעלה .
בהצלחה

אלווף! תודה רבה!
אבל נשאלת השאלה ש2 מנות של הגיינר זה כבר 250 גרם פחמימה ובטוח עוד 150 גרם פחמימה ביום אני מגיע.
לערכים של החלבון אני יודע שאני מגיע.
אז שוב למה אין עליה במשקל ובמשקלי עבודה?

אלווף! תודה רבה!
אבל נשאלת השאלה ש2 מנות של הגיינר זה כבר 250 גרם פחמימה ובטוח עוד 150 גרם פחמימה ביום אני מגיע.
לערכים של החלבון אני יודע שאני מגיע.
אז שוב למה אין עליה במשקל ובמשקלי עבודה?
אם אתה אומר שאתה שותה מהגיינר 250 גרם פחמימה + 150 גרם בטוח מכניס = 400 פחמימה . 400 כפול 4 = 1600 .
150 חלבון ? 150 כפול 4 = 600
עד לפה - 1600+600= 2200 ...
מה לגבי שומן ? נגיד ואתה מכניס עוד 500-700 קלוריות של שומן = 2700-3000 + -
כנראה זה לא מספיק לך בשביל לעלות ....

אבל שוב את הגיינר הייתי מעיף ומציע לך לעבוד יותר מחושב ונקי כי התוצאות יהיו בהתאם . אם אתה תעבוד לפי הניחושים [ אני בטוח נכניס וכולי ] התוצאות היו בהתאם .

לגבי משקלי עבודה לא יודע איך אתה מתאמן אולי גם שם יש מה לשפר ...

בכל מקרה מציע לך לשנות תתזונה .

• פותח/ת השרשור
אם אתה אומר שאתה שותה מהגיינר 250 גרם פחמימה + 150 גרם בטוח מכניס = 400 פחמימה . 400 כפול 4 = 1600 .
150 חלבון ? 150 כפול 4 = 600
עד לפה - 1600+600= 2200 ...
מה לגבי שומן ? נגיד ואתה מכניס עוד 500-700 קלוריות של שומן = 2700-3000 + -
כנראה זה לא מספיק לך בשביל לעלות ....

אבל שוב את הגיינר הייתי מעיף ומציע לך לעבוד יותר מחושב ונקי כי התוצאות יהיו בהתאם . אם אתה תעבוד לפי הניחושים [ אני בטוח נכניס וכולי ] התוצאות היו בהתאם .

לגבי משקלי עבודה לא יודע איך אתה מתאמן אולי גם שם יש מה לשפר ...

בכל מקרה מציע לך לשנות תתזונה .

בתוכנית אימונים אין מה לגעת אחרי הרבה קריאות אני מתאמן ab של @Tank
לגבי הגיינר שילמתי עליו 450₪ חייב לסיים אותו 😉
בכל אופן מה העלייה המומלצת בשבוע?

בתוכנית אימונים אין מה לגעת אחרי הרבה קריאות אני מתאמן ab של @Tank
לגבי הגיינר שילמתי עליו 450₪ חייב לסיים אותו 😉
בכל אופן מה העלייה המומלצת בשבוע?
לגבי הגיינר אתה יכול לשתות חצי מנה אחרי אימון או סתם להשאיר אותו לימים קשים שצריך להשלים ערכים לא חייב לסיים ... תשאיר למקרה הצורך . [כמובן שלפני ששותה בודק לפי ערכים ולא סתם שותה 2 מנות "כי חייב לסיים " ]

אם תטוס במשקל -זה שומן ... ככה שכמו שאמרתי כל 10 יום בערך תעלה לשקילה . יש עלייה במשקל [אפילו 300 גרם ] / או במשקלי עבודה =אין צורך להוסיף אוכל .
אין עלייה שניהם [משקל גוף / משקלי עבודה ] = מעלה טיפה פחמימות .

אין צורך לטוס במשקל המטרה לעלות מסת שריר נקי ולמזער את העלייה שלא צריך .
במצב כזה אולי אחרי חודש אתה תעלה רק קילו או חצי קילו . אבל זה מסת שריר נקייה ואולי תירד בשומן תוך כדי .
או שתשאר באותו משקל אתה תיראה שאתה יותר חטוב או שרירים נראים יותר " איכותיים " זה גם מצב שיכול לקרות ... לא צריך להסתכל רק על משקל סתכל על הגוף שלך .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית