הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט בין Powerlift לAdipower

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
חושב לקנות Adidas Powerlift 2.0 השאלה אם שווה להשקיע כפול בשביל Adipower
האם הפרש בכסף מצדיק?

לדעתי האדיפוואר הרבה יותר טובות יש לי אותם ואני לא מאוכזב
מצד שני השניות גם בסדר אבל לא באותה ליגה

• פותח/ת השרשור
לדעתי האדיפוואר הרבה יותר טובות יש לי אותם ואני לא מאוכזב
מצד שני השניות גם בסדר אבל לא באותה ליגה
אתה באמת חושב שהפרש בניהם מצדיק וכדאי גם למתאמן הבנוני? מאיפה אתה ממליץ לי לקנות במחיר הכי טוב? אייבי?

אתה באמת חושב שהפרש בניהם מצדיק וכדאי גם למתאמן הבנוני? מאיפה אתה ממליץ לי לקנות במחיר הכי טוב? אייבי?
ww.roguefitness.com/shoes/weightlifting-shoes
מפה הזמנתי אם אתה רציני בקטע של סקוואט תזמין אדיפוואר
אם חובבני אתה יכול להסתפק בשניות

הייתי הולך על האדיפוואר. אומנם ההבדל במחיר משמעותי אבל אם אתה משתמש בהן רק באימונים הן יכולות לשרוד גם 10 שנים, והבדל של 300 שקל ל10 שנים לא משמעותי בכלל. אישית לא ניסיתי את הפווארליפט 2.0 אבל יש לי אדיפוואר ואני ממש מבסוט.

הרבה ממה שנכתב כאן לא מדויק ולא נכון.
לגבי הפאוורליפט- יש מבצעים של אדידס מדי פעם, לפני חודשיים בערך הן עלו 60 דולר ועם הנחת 15% להרשמה אונליין הגיעו למחיר סופי של קצת יותר מ50 ועם קאשבק אפילו 45.
בעצם בחלק מהצבעים ניתן היה להביא אותן לישראל עם שליח עד הבית ב270~ ש״ח. אולי לא יהיה מבצע כ״כ מטורף בהמשך(אני בספק שלא כי תמיד יש) אבל בהחלט לא כדאי ומשתלם לקנות במחיר מחירון.

את האדיפאוור שלי קניתי בסייל שחיכיתי לו בערך 5 חודשים כי אין על הנעל הזו מבצעים כמעט: במקום 200 הנעל עלתה קצת יותר מ140 ועם כפל הנחות המחיר ירד לקצת יותר מ120, אחרי מיסוי ושילוח לארץ הנעל עלתה לי בערך 630 שקלים, מצאתי אתר שנותן קאשבק אז קיבלתי אחרי 3 חודשים 40 שקלים בחזרה(היום הנעל עולה 178 ובלי מבצעים המחיר ייצא גבוה יותר, עם כל הקומבינות הנעל תעלה מעל 700 ש״ח)

עכשיו נשאלת שאלת התקציב והשימוש, מה השימוש העיקרי בנעל? האם רק לסקוואט?
אני חושב שמי שעושה נטו סקוואט בנעל הזאת חבל שישלם יותר מפי 2 בשביל נעל במיוחד אם הוא לא מתכנן להתחרות.
מי שחושב על הרמות אולימפיות אין בכלל שאלה, אין הוצאה מוצדקת לציוד יותר מנעליים, זו נעל מדהימה וברמה אחרת מהפאוורליפט הפשוטה.

שרידות- תלוי משתמש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית