עזרה בתפריט שבניתי

may1805

משתמש מתחיל
38
1
נק' מוניטין:
1
38
1
היי, אני חדשה בפורום ואחריי עיון קצר ועלייה במשקל בתקופה האחרונה החלטתי שאני רוצה לעשות תפריט דל פחמימות..
אני מתאמנת בחדר כושר בבסיס בערך 3-4 פעמים בשבוע אימוני אירובי ופעמיים שלושה בשבוע מעט אימוני כוח בגבולות החדר כושר הזעיר שבבסיס
הבעיה הקשה היא שאני צמחונית.
ניסיתי לבנות תפריט תזונה שיהיה כמה שפחות דל פחמימה אבל לא הצלחתי להגיע לכמות קלוריות הנכונה שאני צריכה (1200)
הגובה שלי הוא:1.50
משקל:62

זה התפריט שבניתי בנתיים אם תוכלו לייעץ לי מה אפשר להוסיף תוך כדי שמירה על גרם פחמימות נמוך ביום אני אודה לכן..

נס (רבע כוס חלב)

חזה עוף מן הצומח\2 קבב מן הצומח

ירקות מאודים בתנור\מוקפצים: ברוקולי,כרובית,פטריות,גמבה,כרוב.

סלט ירקות : מלפפון ועגבניה

מעדן 0%

נס (רבע כוס חלב)

חביתה העשויה מביצה 1

סלט: עגבניה ומלפפון

גבינה 5% חצי קופסא

גבינה צהובה 9% פרוסה

2 פרוסות לחם קל

ערכים תזונתיים:
קלוריות:680
חלבונים:57
פחמימות:70
שומנים:20

תודה רבה לעוזרים!!

אם תעשי את התפריט הזה , הדרך שלך לאשפוז יהיה מהיר.

תעלי קלוריות דחוף לכיוון ה1300-1400 לפחות.

חלבון לפחות 100-120 במיוחד כי את מתאמנת
שומנים כיוון ה50-60 גרם
וכל השאר שיבוא מפחממות

אגב , ממליץ לך לכתוב כאן את צורת האימונים שלך , תדירות , כמות אירובי וכו'

• פותח/ת השרשור
תודה על ההתייחסות! אני יודעת שאני צריכה להוסיף קלוריות השאלה איך להוסיף קלוריות תוך כדי שמירה על כמות גרם פחמימה נמוכה.. כל דבר שאני רוצה להוסיף מעלה לי את הפחמימות עוד ואז זה כבר לא דיאטה דלת פחמימות..

תודה על ההתייחסות! אני יודעת שאני צריכה להוסיף קלוריות השאלה איך להוסיף קלוריות תוך כדי שמירה על כמות גרם פחמימה נמוכה.. כל דבר שאני רוצה להוסיף מעלה לי את הפחמימות עוד ואז זה כבר לא דיאטה דלת פחמימות..
בגלל שאת לא אוכלת מן החי , לאכול דל פחממה זה הדבר הכי גרוע שתוכלי לעשות לעצמך

וסתם לידע כללי , דל פחממה זה ממש אבל ממש לא אומר דל שומן

יש סיבה שאין בשר בתפריט? בבשר יש חלבון ושומן וממש מאט פחמימה

היא צמחונית
אה פספסתי את זה. אני חושב שתפריט דל פחמימה לא מתאים כל כך לצמחונים אלה אם יש אפשרות לתסף באבקת חלבון. יש גם מקורות שומן דלי פחמימה כמו זיתים, חמאה, טחינה גולמית. עם קצת יצירתיות אפשר לחשוב על פתרונות אבל שוב, בשבילי לדוגמא לאכול זיתים וטחינה גולמית בלי חתיכת עוף זה מגעיל... אני הייתי ממליץ במצב הזה ללכת על תפריט סטנדרטי על 150 פחמימה אם גם ככה המאזן השלילי יהיה גדול ו+5-6 אימונים בשבוע של אירובי וכוח.

דווקא בגלל שאת צמחונית ולהרכיב עבורך התפריט עבורך דורשת מחשבה נוספת הייתי ממליצה לך לחשוב על הייעוץ אישי באתר.
יבנו עבורך תפריט מדויק שיתאים לך, עם מעקב כדי לראות שאת מגיעה באמת לתוצאות הרצויות.
וככה תוכלי להיות רגועה שאת לא עושה דברים שיפגעו בך (כמו תפריט עם סך קלוריות כ"כ נמוך..)

האלו, את צמחונית ולא טבעונית!

איפה הדגים בתפריט שלך?
מאיפה הבאת את הטענה ש"כל תוספת חלבון מביאה עמה תוספת פחמימה"? זה ממש לא נכון! לדוגמא:
  • בשר דג
  • ביצים
  • גבנ"צ וכו'
אי אפשר לעשות כם דל-פחמימה וגם דל שומן. הגוף צריך לקבל את האנרגיה שלו!

בכל אופן, כמו שאמרו לך פה:
  1. בהצלחה תעלי את מינון החלבון לאזור ה-100ג' לפחות,!
  2. מכיוון שאת צמחונית, דיאטה דלת-פחמימות, מלכתחילה, לא מומלצת עבורך בעליל.
  3. אל תקראי ל"חזה עוף מן הצומח" חזה עוף מן הצומח. זה לא עוף וזה לא חזה. זה חיקוי תעשייתי מחלבון צמחי שעבר עיבוד לעייפה. עדיף שלא תגעי בו בכלל (ממליץ לך לקרוא את רשימת הרכיבים שלו). אם בא לך טעם של חזה עוף פשוט תאכלי חזה עוף. הרבה יותר מזין ובריא.

• פותח/ת השרשור
איפה הדגים בתפריט שלך?

אני צמחונית שגם לא אוכלת דגים...

• אל תקראי ל"חזה עוף מן הצומח" חזה עוף מן הצומח. זה לא עוף וזה לא חזה. זה חיקוי תעשייתי מחלבון צמחי שעבר עיבוד לעייפה. עדיף שלא תגעי בו בכלל (ממליץ לך לקרוא את רשימת הרכיבים שלו). אם בא לך טעם של חזה עוף פשוט תאכלי חזה עוף. הרבה יותר מזין ובריא

אוקיי הבנתי שזה לא בריא, זה השם שלו ואין דרך אחרת לתאר אותו.אבל להגיד לי לאכול חזה עוף אמיתי זה לא הפיתרון .

בכל מקרה תודה על העזרה אוסיף חלבונים ואעלה את הפחמימות ל100-150 גרם

אני צמחונית שגם לא אוכלת דגים...

אוקיי הבנתי שזה לא בריא, זה השם שלו ואין דרך אחרת לתאר אותו.אבל להגיד לי לאכול חזה עוף אמיתי זה לא הפיתרון .

בכל מקרה תודה על העזרה אוסיף חלבונים ואעלה את הפחמימות ל100-150 גרם
אמרתי לך מה לעשות תבני מחדש בעזרת מחשבון קלוריות ותעלי לכאן לביקורת

בהצלחה!

אני שוב חוזרת על המנטרה הקבועה, את לא באמת חייבת להיות על דל פחמי.מה יחד עם זאת להגיע לכמות החלבון הדרושה בלי כל הזבל התעשייתי זו באמת בעיה.
מציעה לך לעקוב אחרי @הקרנף הלבן :
הוא העלה פעם שרשור עם המלצות למוצרים
מידע - ,תזונה טבעונית
ויש גם אחד עם מתכונים
אחר - מתכונים טבעוניים (מזון קרנפים משובח....)

אולי תמצאי כאן קצת עזרה
בהצלחה

אני אמליץ רק דבר אחד קטן,
תנסי להיות בלי חלב ומוצריו לשבועיים...
אחרי שתנסי, תביני למה

Back
למעלה תחתית