אני מבין שלא ראית אותם בחודש האחרון.....סילברים לא יבינו.
envyus יקחו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מבין שלא ראית אותם בחודש האחרון.....סילברים לא יבינו.
envyus יקחו.
על מי אתה מהמר?אני מבין שלא ראית אותם בחודש האחרון.....
TSM אבל זה מאוד תלוי בPLOWעל מי אתה מהמר?
device נראה מבטיח, אבל לא רואה אותם מנצחים מול הרכבים כמו VP או FANATICTSM אבל זה מאוד תלוי בPLOW
דיי כבר להייפ הזה של device בלאן במאני טיים לא ראיתי פעם אחת הופעות שלוdevice נראה מבטיח, אבל לא רואה אותם מנצחים מול הרכבים כמו VP או FANATIC
אפי תמהמר בcsgl?דיי כבר להייפ הזה של device בלאן במאני טיים לא ראיתי פעם אחת הופעות שלו
איתמר,אני מציע לך להכנס לHTLV ולראות את התוצאות האחרונות לפני המייג'ור
TSM כרגע הקבוצה החמה
מנסיון הכול יכול להיות ברמות האלה
למה לאאפי תמהמר בcsgl?
מסכים, הכל יכול להשתנות. אבל בגלל שלפאנאטיק ווירטוס פרו יש יותר נסיון מTMS לפי מה שאני יודע, MY MONEY IS ON THEM.דיי כבר להייפ הזה של device בלאן במאני טיים לא ראיתי פעם אחת הופעות שלו
איתמר,אני מציע לך להכנס לHTLV ולראות את התוצאות האחרונות לפני המייג'ור
TSM כרגע הקבוצה החמה
מנסיון הכול יכול להיות ברמות האלה
מה הראנק?למה לא
זכיתי לי בהייפר ביסט משובח מפייסאיט ואשמח שיהיה לו עוד חברים
אם ניסיון היה הכול הייתי יושב עכשיו ומרביץ לJWמסכים, הכל יכול להשתנות. אבל בגלל שלפאנאטיק ווירטוס פרו יש יותר נסיון מTMS לפי מה שאני יודע, MY MONEY IS ON THEM.
בכל מקרה, אכנס לבדוק עכשיו.
הראנק שלי בפייסאיט?מה הראנק?
היה לי פעמיים 300$ inv ופעמיים הפסדתי הכל ופרשתי
אני כישלון חח
ובcsgo?אם ניסיון היה הכול הייתי יושב עכשיו ומרביץ לJW
הראנק שלי בפייסאיט?
דיאמונד ליג,מחכה להזמנה לFPL....
חחחח יתותחMM?
גלובל....
זה לא רציני זה לא רמה MM....
MM זה לא קונטר,MM זה סחלהחחחח יתותח
פייסאיט גם לא, פייסאיט זה סרטן יותר גדול מMm.MM זה לא קונטר,MM זה סחלה
הקונטר האיכותי נמצא בפייסאיט ליגת מאסטר+
וגם חלק בEASA אבל גם שמה סרטן לא חסר וזה עולה מילוינים
הוא בליגת מאסטר + אני מאמין שכבר אין שם סרטן לא?פייסאיט גם לא, פייסאיט זה סרטן יותר גדול מMm.
Esea עוד יחסית נורמלי אבל עולה המון, cevo הכי טוב.
יש שם עדיין המון טרולרים ברמות לא הגיוניות.הוא בליגת מאסטר + אני מאמין שכבר אין שם סרטן לא?
שיחקת ברמה הזאת אי פעם?.. פשוט נשמע שאנשים ברמת דיאמונד ומאסטר בפייסאיט לא יטרילו כי אכפת להם מהראנק שלהם ואפי אומר שהמשחקים שלו סבבה שםיש שם עדיין המון טרולרים ברמות לא הגיוניות.
אני כבר הרבה זמן לא משחק שם אבל בדרך כלל משחק עם חברים שם ולא יוצא עם רנדומים מסריחים.שיחקת ברמה הזאת אי פעם?.. פשוט נשמע שאנשים ברמת דיאמונד ומאסטר בפייסאיט לא יטרילו כי אכפת להם מהראנק שלהם ואפי אומר שהמשחקים שלו סבבה שם