הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנה מBB.. המלצות וכדאיות הזמנה

• פותח/ת השרשור idobh2
  • פורסם בתאריך

idobh2

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Double Rich Chocolate 1 $42.99 $42.99
Optimum Micronized Creatine Powder, 2000 Grams 1 $39.99 $39.99
4Ever Fit Caffeine, 200mg/100 Tablets 2 $3.99 $7.98
Optimum Opti-Men, 180 Tablets 1 $18.99 $18.99

Subtotal: $109.95
Promotional coupon : $11.00
Discounted subtotal: $98.95
Shipping: $56.99
-------------------------------
TOTAL: $155.94​

קודם כל - האם כדאי? יש משהו מבין הדברים הנ"ל שעדיף לקנות בארץ (עם החלבון כבר עליתי טרמפ על ההזמנה - ככה הייתי קונה בארץ)
אומגה 3 כדאי לקנות בחו"ל?
יש משהו מהמוצרים שכדאי לרכוש של חברה שונה? נגיד קריאטין יותר משתלם, מולטיויטמין אחר ושאר ירקות..
המלצות לעוד דברים שכדאי להביא במחו"ל אם אני כבר עושה קניה? המלצות למוצרי AD Friendly יתקבלו בברכה!

מה הסיכוי שאני אצטרך לבוא לשחרר את זה מהמכס ושלא ישלחו לי את זה לסניף דואר הקרוב?

תודה!

נערך לאחרונה:
Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Double Rich Chocolate 1 $42.99 $42.99
Optimum Micronized Creatine Powder, 2000 Grams 1 $39.99 $39.99
4Ever Fit Caffeine, 200mg/100 Tablets 2 $3.99 $7.98
Optimum Opti-Men, 180 Tablets 1 $18.99 $18.99

Subtotal: $109.95
Promotional coupon : $11.00
Discounted subtotal: $98.95
Shipping: $56.99
-------------------------------
TOTAL: $155.94​

קודם כל - האם כדאי? יש משהו מבין הדברים הנ"ל שעדיף לקנות בארץ (עם החלבון כבר עליתי טרמפ על ההזמנה - ככה הייתי קונה בארץ)
אומגה 3 כדאי לקנות בחו"ל?
יש משהו מהמוצרים שכדאי לרכוש של חברה שונה? נגיד קריאטין יותר משתלם, מולטיויטמין אחר ושאר ירקות..
המלצות לעוד דברים שכדאי להביא במחו"ל אם אני כבר עושה קניה? המלצות למוצרי AD Friendly יתקבלו בברכה!

מה הסיכוי שאני אצטרך לבוא לשחרר את זה מהמכס ושלא ישלחו לי את זה לסניף דואר הקרוב?

תודה!
אני הייתי מזמין קריאטין ומולטי' בהזמנות נפרדות. ככה זה יצא מתחת ל50 דולר ולא יקחו מיסים ויגיע לדואר קרוב לוודאי

זה יגיע למכס, אם תרצה את זה לסניף דואר תצטרף לשלוח פקס, יש לך יותר מיד במדריך להזמנות בפורטל.

• פותח/ת השרשור
רגע אם אני מזמין עכשיו... גם ככה יש עוד איזה מינימום שבוע-שבוע וחצי עד שזה יגיע - עד אז יגמרו החגים - עדיין תהיה בעיה?

תוריד את האבקה, זה סתם מייקר לך את המשלוח בטרוף, תקנה אותה כבר בארץ (אם תחפש טוב אתה תמצא באחלה מחירים)

• פותח/ת השרשור
יש למישהו המלצות באמת איפה אפשר לקנות אבקות כדוגמת אופטימום או חברותיה לאיכות והערכים בזול? כי לא מצאתי כל כך..אם זה בעיה לפרסם פה חנויות אני אשמח להודעה פרטית.

יש למישהו המלצות באמת איפה אפשר לקנות אבקות כדוגמת אופטימום או חברותיה לאיכות והערכים בזול? כי לא מצאתי כל כך..אם זה בעיה לפרסם פה חנויות אני אשמח להודעה פרטית.
בארץ יותר זול מחול ברוב החנויות. השאלה אם אתה רוצה טעם שקיים בארץ. אין מגוון רחב כמו בBBcom

תשמע אני הזמנתי כמה ימים לפני ראש השנה כמה דברי והם הגיעו לי לפני יותר משבוע מ- BB. אפילו לא הייתי צריך להגיע למכנס וההזמנה הייתה של 60 דולר כולל משלוח

• פותח/ת השרשור
בארץ יותר זול מחול ברוב החנויות. השאלה אם אתה רוצה טעם שקיים בארץ. אין מגוון רחב כמו בBBcom

במאסל האוס אחרי 10% לחברי LBS אופטימום יעלה 330~ שקל... בהזמנה מחו"ל יוצא שאופטימום עם תוספת המשלוח עולה עוד 55 דולר (200~ שקל... אחרי חישובי מע"מ) יש איפה להשיג במחירים דומים בארץ?

תשמע אני הזמנתי כמה ימים לפני ראש השנה כמה דברי והם הגיעו לי לפני יותר משבוע מ- BB. אפילו לא הייתי צריך להגיע למכנס וההזמנה הייתה של 60 דולר כולל משלוח

כן אבל ההזמנה שלי היא של 170 דולר.. ובטח קצת יותר גדולה.. אז אני מניח שזה יתקע במכס ואני אצטרך להגיע לשם. על בקשת משלוח לסניך הדואר הקרוב אני אשלם עוד משהו?

נערך לאחרונה:
במאסל האוס אחרי 10% לחברי LBS אופטימום יעלה 330~ שקל... בהזמנה מחו"ל יוצא שאופטימום עם תוספת המשלוח עולה עוד 55 דולר (200~ שקל... אחרי חישובי מע"מ) יש איפה להשיג במחירים דומים בארץ?

כן אבל ההזמנה שלי היא של 170 דולר.. ובטח קצת יותר גדולה.. אז אני מניח שזה יתקע במכס ואני אצטרך להגיע לשם. על בקשת משלוח לסניך הדואר הקרוב אני אשלם עוד משהו?

איפה בדיוק מצאת אופטימום 5 פאונד ב200 שקל?!

• פותח/ת השרשור
הוספתי עוד איזה שני מוצרים של WALDEN FARM לנסות ככה ש:
ההזמנה בלי החלבון תעלה 124$ (שזה 144$ אחרי מעמ). עם חלבון היא תעלה 172$ (200$ אחרי מעמ).

ההפרש אחרי מעמ יוצא 56$ שזה בערך 200 שקל. כלומר אם אני אוסיף 200 שקל אני אקבל חלבון - לא שווה יותר? יש מחיר כזה בארץ?

ב200 שקל לא תמצא , אם אתה כל כך מפחד שזה ייתקע במס תחלק את ההזמנה לחלקים, ככה גם תוכל לדחוף יותר סימפלים.

רוב האבקות בחול עולות סביב 40 דולר, והמשלוח ועוד 35-40 דולר תעשה לבד את החישוב איפה כדאי (ותוסיף עוד מכס, ונסיעות)

אני גם מתעניין כרגע בהזמנה מ BB של קראטין ואופטימן, אם אתה גר באיזור המרכז נוכל לעשות את הקנייה ביחד.

• פותח/ת השרשור
ת'אמת עשיתי את ההזמנה כבר אתמול... מצטער. בסוף יצא שלהוסיף אבקה כולל התוספת של המשלוח ומעמ והכל יוצא עוד 200 וקצת שקל. היה חבל לא להביא. תודה על העזרה כולם!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית